bu pazar kızımın kırkı doluyoo... kocişim tamam derse optimuma gidebülürüz belki.. fındığımın kırkını uçurmak için
24 saat mesaiiii... niye bizim vardiyamız yok sanki.. kocişlerde de memiş olsaydı ne güzel olurdu dimiii
cuma akşamı oğluşum acil fıtık ameliyatı oldu kızlar zamanında yetiştirmeseydik yumurtalıklarından birini ve bağırsağının bir bölğmünü kaybetme ihtimali varmış allaha şükürki geç kalmadan yetiştirdik ama o gece nasıl geçti birde bize sorun
cuma akşamı oğluşum acil fıtık ameliyatı oldu kızlar zamanında yetiştirmeseydik yumurtalıklarından birini ve bağırsağının bir bölğmünü kaybetme ihtimali varmış allaha şükürki geç kalmadan yetiştirdik ama o gece nasıl geçti birde bize sorun
ne edisiniz hatunlar opuyorumnanaktan
biz ilk defa dün akşam bebeki uyutmada zorluk çektik
akşam 8den 1e kadar uyumadı zilli :bbo:
ama sonra bi uyudu zabah 6ya kadarbende hiç kaldırıp emzirmedim klava: yanlış mı yaptım acaba :uhm:
ama sonra bi uyudu zabah 6ya kadarbende hiç kaldırıp emzirmedim klava: yanlış mı yaptım acaba :uhm:
geçmiş olsun üzüldüm valla nasıl anladınız yavrum ya
cok gecmis olsun canim.a.s.
gece bizde nobetteydik.mafoldumben agla agla mafoldu kizim. sonra sizdi bende uyandirmadim emzirmek icin. gerci ebe 4 saatten fazla bekleme emzir demisti ama bu kadar zor uyuyunca insanin uyandirasi gelmiyor.
yumurtalığında şişme ve morarma pipisinde şişme oldu ama drların daha önce anlamas gerekirmiş çocuk cerrahı öyle söyledi şimdi yeni dr arıyoruz sağol canım senin bebiş nasıl
yarem canım bu bebe uyumuyo anlamadım gitti
benimkide çok mızmız uyutmuyor kolikte var
sgmus ne zaman doğum yptın benim 16 kasımda oldu 22 kasım günümüzdü erken oldu
slm kasm anneleri ve güzel bebekleri
bizimde haftaya cikicak kirkimiz insallah. bakalim keyfimiz yerinde olursa bizde kirk ucurmak icin cikicaz disari.ama emzikli cocukla zor oluyo ya.
valla benim kocisde butun gece ayaktaydi benle. sabahta kalkip oglusu gonderidi okula. hakkini yiyemem, memiside olmayiversin.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?