2009 Kasm Anneleri

bu pazar kızımın kırkı doluyoo... kocişim tamam derse optimuma gidebülürüz belki.. fındığımın kırkını uçurmak için

bizimde haftaya cikicak kirkimiz insallah. bakalim keyfimiz yerinde olursa bizde kirk ucurmak icin cikicaz disari. ama emzikli cocukla zor oluyo ya.

cuma akşamı oğluşum acil fıtık ameliyatı oldu kızlar zamanında yetiştirmeseydik yumurtalıklarından birini ve bağırsağının bir bölğmünü kaybetme ihtimali varmış allaha şükürki geç kalmadan yetiştirdik ama o gece nasıl geçti birde bize sorun

ne edisiniz hatunlar opuyorumnanaktan
biz ilk defa dün akşam bebeki uyutmada zorluk çektik
akşam 8den 1e kadar uyumadı zilli :bbo:
ama sonra bi uyudu zabah 6ya kadar bende hiç kaldırıp emzirmedim klava: yanlış mı yaptım acaba :uhm:

geçmiş olsun üzüldüm valla nasıl anladınız yavrum ya

cok gecmis olsun canim.a.s.

gece bizde nobetteydik.mafoldumben agla agla mafoldu kizim. sonra sizdi bende uyandirmadim emzirmek icin. gerci ebe 4 saatten fazla bekleme emzir demisti ama bu kadar zor uyuyunca insanin uyandirasi gelmiyor.

kı sen emzirmeedin yavuyu içi geçmişdir artık seninkininde gaz sancısı başladı akşam bende uyanıktım 1 kadar bende fitl verdim

sgumus canım çok geçmiş olsun
benim oğluşunda testisinin biri şiş
doktor 2-3 ay sonra inmezse çocuk cerrahıyla görüşün dedi

yarem canım bu bebe uyumuyo anlamadım gitti

aynı durumdayız dayanamadığım zamanla aklıma sizleri getiriyom hepimiz aynı durumdayız diyom her gün ya sabırdiyom bu bebeler bizi oynatıyor.arkadaş gelecek yemek yapayım diyom ama nerde o fırsatı vermiyom şimdşi kucağımda emiyor tek elimlede yazıyom

selam kızlar..
benim oğlanda gündüz uyumuyo. dün deliriyordum az kalsın. neyseki bugün uyudu şimdi. bir günü diğerine uymuyo.
memelerim yine çatladı hatta yarıldı anlamadımki niye tekrarladı. yine ağlayarak emziriyom. umarım çabuk geçer bu sefer

slm kasm anneleri ve güzel bebekleri

selam canım hoşgeldin..

bizimde haftaya cikicak kirkimiz insallah. bakalim keyfimiz yerinde olursa bizde kirk ucurmak icin cikicaz disari. ama emzikli cocukla zor oluyo ya.

valla zor olcak ama çok sıkıldım wanna yaaaa.alışıcaz artık

valla benim kocisde butun gece ayaktaydi benle. sabahta kalkip oglusu gonderidi okula. hakkini yiyemem, memiside olmayiversin.kaydirigubbakcemile3

heee... hem erkekler için farketmiyo ama ben öle koca koca memiş sevmemyerimseniben:roflol:

canım benim çok geçmiş olsun... çok şükür ucuz atlatmışsınız yaaa..

kııızzz mannak lohusaaaa.. bebek o kadar aç kalır mııı..sarılık edecen bebeği haaaaklava:. ben saati kurup 2 saatte bir uyandırıp emziriyodum... yeni yeni kendi haline bıraktım ama yinede 3 saati hiç geçirmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…