2009 Kasm Anneleri

canım benimde kanamam devam ediyo ama çoooook az
bi gün oluyosa iki gün olmuyo
benim memişler üşümüyo ama ben çok terliyom sonrada üşüyom anormale bağladım iyimi

cnm ya sorma ben de bi emzirme molası verdim de yazamadım abovv göğsüm hala acıyo ama şikayet etmicemm herkes yaşıyo ne edem
normal dedi dr kilosuna... bana hep sütüm az gibi geliyodu rezene içiyorum sürekli, bi de meyve suyu ile su bakalım nolcak he kızlar boza da süt yapıyormuş haberiniz olsun süt problemi yaşıyanlar boza için.
ben bazen gece veriyodum mama, sütüm olmadığında yani göğsüm çok yumuşak sütüm yok die veriyodum bundan sonra daha da dikkat edicem
cnm ben de haftya gidicem kendi dr ma kontrole acaba kontrolde napıcak ya alttan muayene edicek mi ki bilmiyorum hiç
senin nasıl cnm dikişler iyileştimi bende sorun yok

canım senin alttan bakabilir normal olduğu için
benim dikişlerde acı oluyo zorlanınca ama alıştım dikkat etmeye çalışıyom işte
benimde göğsüm yumuşak oluyo ama sıkınca geliyo süt azda"olsa

canım bende kontrole gittim alttan baktı benim dikiş vardı onada baktı

buziki orhan yaz ordan tarayı ver bulursun bulamazsan sana yarın msn müzik göndereyim bendede bir tane var

benim bıdık bugün erkenden uyudu bende gündüz uyuduğum için halaaa uykum yokakannehir

cok kotuyum
bebegımın topuk kanı sonucu yuksek cıkmıs yarın capaya gıdeecegız
ne olur dua edın aglamaktan yoruldum bebegım ıcın kahroluyorum
inş.bir sorun çıkmaz canım
bizden de yeniden istediler ama allahtan bi sorun çıkmadı bazen yanlış çıkabiliyormuş

offff ben nasıl kilo vercem
bide acıktım iyimi
yemek istemiyom ama sütü etkilermi bilemedim yaaaaaaaa

yaaa dilmuh bende de tam tersi yaaa iştahım çok kapandı inanır msn öğlen 3 de yediğimle duryorum bolca su içiyorum ama

canım ben günde iki öğün yiyorum bi kahvaltı bide akşam yemeği ama bu saatlerde acıkıyorum
su falan içiyom ama akşam yemeğini erken yiyom galiba acıkıyom
eski cicişlerim olmuyo
yeni şeyler almak istemiyom çünkü kilo vermeye çalışcam şimdi pek bişey yapamıyom
ekmeği kesmek dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…