2009 Kasm Anneleri

offf yaa evet ben de şimdi 1 ay beklicem iii oldumu olmadımı diye düşüne düşünee
nasılmış canımm oluşun kilosu süt yetiyomuymuş kaç cm uzamış

kızlar selam akşam kafayı yedim yaramaz 2 buçuğa kadr durmadı bi sağ bi sol memeyi emdi durdu süt de vardı yani bi gaz çıkar bi emzir sonra bi daha gaz çıkar bi de damlaları ve göz merhemini sürdüydük sinir de oldu gözleri yapışıyor açamıyor ona da bağırıyor artık kafamı duvarlara vurasım geldiydi. hem ağladım hem emzirdim sonra az uyudu gene kalktı gene emzirdim gene uyudu gene kalktı ayyy kabus gibiydi sabah 9 gibi hala uyanıktı bugün sözde ev süpürcektim o da kaldı
siz napıyonuz
zerencim ben emzik veriyorum kitapta okudum emzik vermek kötü bişey deil ama anne memesini bıraktırırken onu da bıraktırcaz rahatlık valla ben veriyorum
kartanem geçmiş olsun cnm ama erken tespit edilirse düzelmesi de kolay oluyomuş merak etme

kartanem canım geçen hafta aşısı vardı sadece kilosuna bakıldı hemşire normal dedi kilosuna
süt yetiyomu dedim kilo alımı normal mama verme dedi
bende vermiyom mama
sen veriyonmu canım mama

kızlar gaz için bi dhaa yazıyorum yazanlar çok olmuş sorun var die
ben nurse harveys kullanıyom iyi geliyor siz de dr a sorup deneyin derim ben
bi de siz rezene içerseniz bebenin gaz prob. de çözülüyomuş ben elimdne geldiğince içmeye çalışıyorum

yok dilmuhcum ben de vermiyom korkuyodum az emiyo süt yetmiyomu diye de
kilo alımı normalmiş süt yetiyomuş yani çok şükürr

şekercik ben de veriyom emzik bişey olmaz ama etrafla ilgilenmeye başladığı 9-10 aylık dönemde bıraktırsak ii olur
2-3 yaşına kadar emen bebekler biliyom ben öle olmasın daa
bizim minnoş da gece 4de emdikten sonra kaka sorunu başlıyo 6, 7, 8,9 uyanıp duruyo kaka yapmaya çalışıyo 11 de yaptı anca da kurtulduk

ben de rezene içiyom hergün bi bardak
ya bizde gaz değilde kaka yapana kadar biraz sıkıntı çekiyoz o nasıl çözülcekkiii

selam kızlar... hiç giremiyorum artık foruma yaa. kızım bütün zamanlarıma el koymuş durumda. dün kırkımız çıktı bizimde, büyüyo bebekler walla :) ama ben bitmek üzreyim, ya hayatımda böyle yorgunluk yaşamadım. gece aynı saatlerde başlayan ve 2 yi 3 ü bulan gaz problemleri kızımıda benide çok yoruyo. ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta walla. kızımdan başka hiç bi güç beni bu yorgunlukta ayakta tutamazdı walla. ahh gaz yaktın bizi...

kartanesi canım masaj yapıyomusun
kızlar demişti işe yarıyo diye
bizdede kaka problemi var mahvoluyo çocuk yapacam diye

emziği annem kendi memenle birlikte bıraktır dedi emzik ii bence bi zararı yok off bizim kırkımız pzt çıkıyo ama hiç umutlu deelim
ben de rezene içiyom hergün bi bardak
ya bizde gaz değilde kaka yapana kadar biraz sıkıntı çekiyoz o nasıl çözülcekkiii
kız rezeneyi günd 3-4 fincan için diylerrrr haberin olsun iç bacım ne zararı olck bizimki valla kucağa alıp dik tutunca gaz çıkarıyyy hatta emerken bile hem alttan hem üstten gaz çıkarıp bi yandan da emebilme becerisi gösteriy nası yapıyy bilmiyim valla:))) ben hep rezeneye bağlıyorum ama bizim de şu çapaklanma geçse oyyy göz masajı vardı unuttum heee neyse birzdan yapayım
dur güzelim sana bi link vercmmm

filizim aynı şey bende de var bide benim sinirlerim çok bozuk sizin nasıl yaaa sürekli ağlıyordum ilk zamanlar şimdide ara ara kriz gibi tutuyor dün gece saatlerce ağladım yav ne biçim depresyon bu düzelmedi gitti k-lohusalık bitti nerdeyse depresyonu kaldımı yadigar anlamadım

filizim aynı şey bende de var bide benim sinirlerim çok bozuk sizin nasıl yaaa sürekli ağlıyordum ilk zamanlar şimdide ara ara kriz gibi tutuyor dün gece saatlerce ağladım yav ne biçim depresyon bu düzelmedi gitti k-lohusalık bitti nerdeyse depresyonu kaldımı yadigar anlamadım

ya kızlar bizimkine emzik aldıramıyorum bi iki emip atıyor gliba küçük geliyor ona başka emzik alıp denemek lazımm feci şekilde meme düşkünüü mahvoluyorum rezeneyi bende içiyorum günde 1 bardak

şekercim geçmiş olsun ahmed saidde de oluyordu ilk doğduğunda çapaklanma doktor bi damla verdii bide gözüne süt sağdım düzeldi şimdilik inşş tarıkta hemencecik düzelir bebekler gıcık oluyor bu durumaa

CNM rezeneyi birden fazla için.
ya bu göz çapaklanması hep var doğduğundan beri... bi damla verdiydi geçmedi
dün gittik işte dr.a bi damla bi de göze sürülcek krem verdi krem de iyice gözlerini yapıştırdı çocuk sinir oluyo iice. bi de burnu tıkalı die damla verdi dr yavrum gözüne bi damla bi merhem burnunda bi damla ağzına bi şurup ilaç küpü oldu çıktııı

kaka sorunu olan bebelr için bi link:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/330725-bebek-hastaliklari.html

gazdan da bahsediyyy

fırsat bulsam içicem gülümde durmuyorkii paşamm zaten kendimizi unutuyoruz vallaa onlarla ilgilenmekten çocuklar hastalıksız ilaçsız büyümüyorkii geçicek inş rabbim dermansz dert vermesin yine mızıldnıyor bnimkii ben kaçtım öptüm sizi ve bebeklerii

canım en fazla bikaç aydaha böyle sürer en kötü ihtimalle sonra girer düzene
en azında öyle ümit ediyorum
canım nedir bu müzik bende indireyim

aabooooww ablamla konuştum şimdi diyoki en az 1 yıl düzenli uykuyu unut :bbo:

ben de araştıriym de hangisi iyiyse onu alalım bari.. her zaman olmasa da ihtiyaç olduğunda veririz...

anacım kadın bebeğimin yüzüne bile bakmadı sinir oldum haaa... üstünü açmaya bile tenezül etmedi geri çekilip annesi bebeği açarmısın dedilmaz:
beyin cerahı adam olmasına rağmen kızımla konuştu, sevdi ve üzerini kendisi çıkardı yani... ben her zaman erkek doktorları daha samimi buluyom vallaaa..

içini ferah tut kartanem gerekli önlemi aldıktan sonra bi sorun olmaz canım..

buziki oran diye biri KOLİK adlı bi albüm yapmış..bebeği sakinleştiriymiş..

offf yaa evet ben de şimdi 1 ay beklicem iii oldumu olmadımı diye düşüne düşünee
nasılmış canımm oluşun kilosu süt yetiyomuymuş kaç cm uzamış

kız asıl sen söle sütün yetiyomuymuş... kafana taktıydın yaaaa

şekercik alışcaz bacım bu uykusuzluğaaa... anam bunlar şimdiden sinirlenmeyi de biliyolar haaa.. benim kız da en çok hıçkırınca sinirleniyokaydirigubbakcemile3

tamam ben de alcam emzik.. dün akşamdan sonra karar verdim zatikafamçokkarıştı

bakın bu video da anlatıyo nasıl emzik vermemiz gerektiğini

ooo ben de sinir küpü gibi asık suratla geziyom ortalıkta... ağlama da geliyo arada ama neyseki yalnızım da kimseye takmıyom kafayı... yanımda biri ola kavga ederim süreklikötükedihüso

bu bebelerin hepsi memiş düşkünü destnacım... bizde de çapklanma var ama doktora demedim hiç... annem limon damlat mikrobu kırılır dediydi ama ben yapmadımlmaz:
masaj yapayım belki geçer

kızlar ben çıkıyorum gene görüşürüz bye

güle güle canım

kızlar size bişey sorcam
benim bebenin memişleri sert
normalde banyo yaparken ovuşturmak lazımmış insin diye doğru mu
sizinkilerdede war mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…