korkma canım hiçbişey olmaz
çok şükür çıkık değil ya allah korusun
bende haftaya gitcem
benim doktor 6 haftalıkken dedi haftaya gideyim artık oda çıksın aradanda kafam rahat etsin
çok yoruldum hamilelikten beri testlerden
sonuç beklemeyi hiç sevmiyom yaaa
kızlar gaz için bi dhaa yazıyorum yazanlar çok olmuş sorun var die
ben nurse harveys kullanıyom iyi geliyor siz de dr a sorup deneyin derim ben
bi de siz rezene içerseniz bebenin gaz prob. de çözülüyomuş ben elimdne geldiğince içmeye çalışıyorum
emziği annem kendi memenle birlikte bıraktır dedi emzik ii bence bi zararı yok off bizim kırkımız pzt çıkıyo ama hiç umutlu deelimyok dilmuhcum ben de vermiyom korkuyodum az emiyo süt yetmiyomu diye de
kilo alımı normalmiş süt yetiyomuş yani çok şükürr
şekercik ben de veriyom emzik bişey olmaz ama etrafla ilgilenmeye başladığı 9-10 aylık dönemde bıraktırsak ii olur
2-3 yaşına kadar emen bebekler biliyom ben öle olmasın daa
bizim minnoş da gece 4de emdikten sonra kaka sorunu başlıyo 6, 7, 8,9 uyanıp duruyo kaka yapmaya çalışıyo 11 de yaptı anca da kurtulduk
kız rezeneyi günd 3-4 fincan için diylerrrr haberin olsun iç bacım ne zararı olck bizimki valla kucağa alıp dik tutunca gaz çıkarıyyy hatta emerken bile hem alttan hem üstten gaz çıkarıp bi yandan da emebilme becerisi gösteriy nası yapıyy bilmiyim valla:))) ben hep rezeneye bağlıyorum ama bizim de şu çapaklanma geçse oyyy göz masajı vardı unuttum heee neyse birzdan yapayımben de rezene içiyom hergün bi bardak
ya bizde gaz değilde kaka yapana kadar biraz sıkıntı çekiyoz o nasıl çözülcekkiii
emziği annem kendi memenle birlikte bıraktır dedi emzik ii bence bi zararı yok off bizim kırkımız pzt çıkıyo ama hiç umutlu deelim
kız rezeneyi günd 3-4 fincan için diylerrrr haberin olsun iç bacım ne zararı olck bizimki valla kucağa alıp dik tutunca gaz çıkarıyyy hatta emerken bile hem alttan hem üstten gaz çıkarıp bi yandan da emebilme becerisi gösteriy nası yapıyy bilmiyim valla:))) ben hep rezeneye bağlıyorum ama bizim de şu çapaklanma geçse oyyy göz masajı vardı unuttum heee neyse birzdan yapayım
dur güzelim sana bi link vercmmm
CNM rezeneyi birden fazla için.ya kızlar bizimkine emzik aldıramıyorum bi iki emip atıyor gliba küçük geliyor ona başka emzik alıp denemek lazımm feci şekilde meme düşkünüü mahvoluyorum rezeneyi bende içiyorum günde 1 bardak
şekercim geçmiş olsun ahmed saidde de oluyordu ilk doğduğunda çapaklanma doktor bi damla verdii bide gözüne süt sağdım düzeldi şimdilik inşş tarıkta hemencecik düzelir bebekler gıcık oluyor bu durumaa
CNM rezeneyi birden fazla için.
ya bu göz çapaklanması hep var doğduğundan beri... bi damla verdiydi geçmedi
dün gittik işte dr.a bi damla bi de göze sürülcek krem verdi krem de iyice gözlerini yapıştırdı çocuk sinir oluyo iice. bi de burnu tıkalı die damla verdi dr yavrum gözüne bi damla bi merhem burnunda bi damla ağzına bi şurup ilaç küpü oldu çıktııı
kaka sorunu olan bebelr için bi link:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-sagligi-hastaliklari/330725-bebek-hastaliklari.html
gazdan da bahsediyyy
canım en fazla bikaç aydaha böyle sürer en kötü ihtimalle sonra girer düzene
en azında öyle ümit ediyorum
canım nedir bu müzik bende indireyim
ben kullanıyom canım emzik memnunum valla
başta ben de vermesem diyodum ama mecbur kalırsam falan diye aldım
ağzına veriyom kendi kendine uyuyo
ne kucak istiyo ne bişey
ben de ortopedici adamın yaklaşımından memnun kaldım ama çocuk doktorları neden böyle olmuyo ya
insan bi göz teması kurar bi tatlısın falan der
sanki karşısındaki şirin bi bebek değillmaz:
inşallah bezle hallederiz yaa biz de şu sorunuu
hankı müzik oo baa da diinn
offf yaa evet ben de şimdi 1 ay beklicem iii oldumu olmadımı diye düşüne düşünee
nasılmış canımm oluşun kilosu süt yetiyomuymuş kaç cm uzamış
kızlar selam akşam kafayı yedimyaramaz 2 buçuğa kadr durmadı bi sağ bi sol memeyi emdi durdu süt de vardı yani bi gaz çıkar bi emzir sonra bi daha gaz çıkar bi de damlaları ve göz merhemini sürdüydük sinir de oldu gözleri yapışıyor açamıyor ona da bağırıyor artık kafamı duvarlara vurasım geldiydi. hem ağladım hem emzirdim sonra az uyudu gene kalktı gene emzirdim gene uyudu gene kalktı ayyy kabus gibiydi sabah 9 gibi hala uyanıktı bugün sözde ev süpürcektim o da kaldı
siz napıyonuz
zerencim ben emzik veriyorum kitapta okudum emzik vermek kötü bişey deil ama anne memesini bıraktırırken onu da bıraktırcaz rahatlık valla ben veriyorum
kartanem geçmiş olsun cnm ama erken tespit edilirse düzelmesi de kolay oluyomuş merak etme
filizim aynı şey bende de var bide benim sinirlerim çok bozuk sizin nasıl yaaa sürekli ağlıyordum ilk zamanlar şimdide ara ara kriz gibi tutuyor dün gece saatlerce ağladım yav ne biçim depresyon bu düzelmedi gitti k-lohusalık bitti nerdeyse depresyonu kaldımı yadigar anlamadım
ya kızlar bizimkine emzik aldıramıyorum bi iki emip atıyor gliba küçük geliyor ona başka emzik alıp denemek lazımm feci şekilde meme düşkünüü mahvoluyorum rezeneyi bende içiyorum günde 1 bardak
şekercim geçmiş olsun ahmed saidde de oluyordu ilk doğduğunda çapaklanma doktor bi damla verdii bide gözüne süt sağdım düzeldi şimdilik inşş tarıkta hemencecik düzelir bebekler gıcık oluyor bu durumaa
kızlar ben çıkıyorum gene görüşürüz bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?