2009 Kasm Anneleri

mrb kartanesi
senin bebeğin ne kadarlık oldu
1 aylıkken yapılan hepatit b aşısı yapıldım
aşının yan etkisi filan varmı
şurup filan vermek gerekiyomu
cvp verirsen sevinirim

slm kızlar nasılsınız çoktandır giremedim kkyada girilmiyordu bir ara sinir oldum..biz doktora gittik c.tesi günü kuzum çok şükür saglıklı doktor amcası begendi herşeyi normal dedi 600 küsür gram almış 4 kilo falan olmuş ama büyük bölümünü mamadan aldıgı için tek sorunumuz bu dedi daha fazla anne sütü alsın diye ugraşalım istiyorum dedi eger şuan doyuracak kadar sütün yoksa sonrası için de fazla olmayabilir dedi ama yinede ben ilaç vercem o süt artırıyor bu dedi 10 gün deneyelim bu arada verdiginiz mama saatlerini yazın verdiginiz mamaları azaltın yada saatlerini uzatın biraz memeyi daha fazla verin birde böyle bakalım sonra ben size tekrar beslenme planı vercem dedi..aşımızı olduk hepatiti b ayın 15 de tekrar gidecez beslenme için ne durumda olduguna bakacak doktorumuz kuzum sadece meme ile doymuyor azda olsa mamaya ihtiyacımız var.. yüzümüzde sivilce gibi kabarıklar çıkıyor normalmiş doktor dedi ama ben sürekli ah kızım sende benim gibi sivilce çıkarmaya başladın deyip duruyorum..bu ara bende sivilce artışı başladı ..migrenimde tuttu dün akşamdan beri henüz geçmedi...bu c.tesi mevlütümüz okunacak kızlar bekliyorum gelin heeee

inş.bir sorun çıkmaz canım
bizden de yeniden istediler ama allahtan bi sorun çıkmadı bazen yanlış çıkabiliyormuş

Tekrar verdiniz mi topuk kanı?Ya benim bebeğim biraz kansızmış topuk kanı alırken 2 saat ağlattılar yine isterlerse ben götürmeyeceğim.Sağlık ocağındaki ebe bi daha isteyebilirler hemen telaşa kapılmayın dedi.İnşallah geri bi daha istemezler....Bi de tekrar kulak muayenesi yaptıracağız.İnşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz.....

Canım eski kilondan ne kadar fazlasın ya da sezeryandan sonra kaç kilosu gitti aldığın kiloların......

mrb kartanesi
senin bebeğin ne kadarlık oldu
1 aylıkken yapılan hepatit b aşısı yapıldım
aşının yan etkisi filan varmı
şurup filan vermek gerekiyomu
cvp verirsen sevinirim

dün olduk aşımızı canım
şurup falan vermedik biz
akşam eve gelince biraz huysuzlandı ama aşıdan mı bilmiom gaz da olabilir
ateşi falan çıkmadı

mavicimm gözün aydın canım ilk kontrol başarılıı kaydirigubbakcemile5
biz de düm ilk ay kontrolümüze gittik herşey yolunda çok şükür
ama kalça usgsinde sol kalça sınırda çıktı çift bez bağlayın ikinci ay bi daa gelin dedi
çok üzüldüm önce ama neyseki çıkık falan yok umarım 2. ayda herşey düzelir
kızlarda oluyomuş nazen böyle
allahım sen koru bebeklerimizii

kartanem geçmiş olsun cnm ya
düzelir merak etme
vücutları yeni yeni düzene giriyooo
bizim de yarın ilk ay kontrolümüz
allah hepimizin bebişlerini korusun

sağol zeytinim ya kafama takıp durdum ama napalım ne gelirse allahtan düzelecek diye düşünüyorum inşallaahhh
ya dün bi bebiş vardı 25 haftalık 600 gr doğmuş bizim hastanede şimdi 7 aylık
valla bravo dedim hastaneye
ama uzman drlardan memnun kalmadım çok suratsızlar ve ölesine bakıyo gibiler
hastanedeki proflardan veya doçlardan birine gitcem bi dahaki sefere
hastaneden çok memnunum umarım iyi bir çocuk doktoru da bulabiliriz
ankaradaki bacılar hangi drlara gidiyonuz

canım geçmiş olsun hiç düşünme o düzelir inşş.bende 2aralıkta gittim sağlık ocağına ölçüldük tartıldık muayene oldu aşısınıı yaptırdık ama bu kalça filminden bahsedilmedi benim merak ettğim sağlık ocağındamı yapıldınız bide herbebeğe yapıyorlarmı

kartanem cnm bende de aynı sorun var cnm
bi kafama göre çoçuk dr bulsam ne iyi olurdu
şuan bakan sankim çok ilgisiz gibime geliyor
heçç yönlendirici değil bide erkek çoçuk dr pek iyi gelmiy bana
annelik içgüdüleri yok ondanmıdır bilmem ama biraz gaddar geliyorlar sankimmm
bende araştırıyom ama özel muayenelere de çok para vermek işime gelmiyyyy

selam kızlar yapışık ikizimle ben geldim...

ayy benim bıcır helak etti beni iki gündür.. sürekli memede dumak istiyo,uyumuyo...mafoldumbendepresyonun eşiğindeyim yaaaaa

evde emzik yok ama küçük bibero var..onu verdim emzik niyetine capur cupur emdi, hayret ettimakannehir aslında emzik vermek istemiyom ama nasıl düzene sokarım onu da bilmiyom...

kızlar emzik kullanan kimler var ve memnunmusunuz?

geçmi olsun kartanesi kalın bez bağlayınca düzeliyomuş canm korkma..peki neden oluyomuş bu çıkma durumu acaba..

biz özel olarak bi dr a gitmiyoruz canım..

bu arada kızımın başındaki şişlik için geçen gün atatürk hastanesine gittik.. oradaki çocuk doktoru kadını hiç sevmedim çok ilgisiz ve suratsızdı...
sonra da gazi hastanesinde çocuk beyin cerahı burhan beye gittik.. çok tatlı bi adam yaa keşke çocuk doktoru olsaydı.. çok beğendim bebeğime yaklaşımını

nbr kızlar
ben gece uyuyamadım gene ama alışmaya çalışıyom artık kırkımız çıkınca bakalım değişiklikolcakmı

nbr kızlar
ben gece uyuyamadım gene ama alışmaya çalışıyom artık kırkımız çıkınca bakalım değişiklikolcakmı

selam dilmuhcum hepimiz aynı durumdayız canım.. bizim bu pazar kırkımız çıkıyo ama pek umutlu diilim

ayy bu bebelere napcamızı şaşırdık haaa.. kızların dediği müziği indirdim şimdi dinletiyom bizim cadıya bakalm nasıl bi etkisi olacak...

canım en fazla bikaç aydaha böyle sürer en kötü ihtimalle sonra girer düzene
en azında öyle ümit ediyorum
canım nedir bu müzik bende indireyim

her bebeğe yapılıyo canım bazılaına 2. ayda demişler
bizim hastane ilk ayda yaptı 2. ayda bi daha gitcez bakalım
sağlık ocağında yapılmıyor
hastanenin ortopedi blümünde yapılıyo
ben kullanıyom canım emzik memnunum valla
başta ben de vermesem diyodum ama mecbur kalırsam falan diye aldım
ağzına veriyom kendi kendine uyuyo
ne kucak istiyo ne bişey

ben de ortopedici adamın yaklaşımından memnun kaldım ama çocuk doktorları neden böyle olmuyo ya
insan bi göz teması kurar bi tatlısın falan der
sanki karşısındaki şirin bi bebek değil lmaz:
inşallah bezle hallederiz yaa biz de şu sorunuu

hankı müzik oo baa da diinn

kartanesi canım inşallah herşey yolunda gider
ama eminim normaldir bu durum sıkma canını

inşallah canım yaa
dün çok düşündüm de böle olup da düzelenler varmış ondan rahatladım zaten çıkık da yok sadece sınırda dedi umarım öbür ay iyiye gitmiş olur

inşallah canım yaa
dün çok düşündüm de böle olup da düzelenler varmış ondan rahatladım zaten çıkık da yok sadece sınırda dedi umarım öbür ay iyiye gitmiş olur

korkma canım hiçbişey olmaz
çok şükür çıkık değil ya allah korusun
bende haftaya gitcem
benim doktor 6 haftalıkken dedi haftaya gideyim artık oda çıksın aradanda kafam rahat etsin
çok yoruldum hamilelikten beri testlerden
sonuç beklemeyi hiç sevmiyom yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…