inş.bir sorun çıkmaz canım
bizden de yeniden istediler ama allahtan bi sorun çıkmadı bazen yanlış çıkabiliyormuş
canım ben günde iki öğün yiyorum bi kahvaltı bide akşam yemeği ama bu saatlerde acıkıyorum
su falan içiyom ama akşam yemeğini erken yiyom galiba acıkıyom
eski cicişlerim olmuyo
yeni şeyler almak istemiyom çünkü kilo vermeye çalışcam şimdi pek bişey yapamıyom
ekmeği kesmek dışında
mrb kartanesi
senin bebeğin ne kadarlık oldu
1 aylıkken yapılan hepatit b aşısı yapıldım
aşının yan etkisi filan varmı
şurup filan vermek gerekiyomu
cvp verirsen sevinirim
mavicimm gözün aydın canım ilk kontrol başarılıı kaydirigubbakcemile5
biz de düm ilk ay kontrolümüze gittik herşey yolunda çok şükür
ama kalça usgsinde sol kalça sınırda çıktı çift bez bağlayın ikinci ay bi daa gelin dedi
çok üzüldüm önce ama neyseki çıkık falan yok umarım 2. ayda herşey düzelir
kızlarda oluyomuş nazen böyle
allahım sen koru bebeklerimizii
mavicimm gözün aydın canım ilk kontrol başarılıı kaydirigubbakcemile5
biz de düm ilk ay kontrolümüze gittik herşey yolunda çok şükür
ama kalça usgsinde sol kalça sınırda çıktı çift bez bağlayın ikinci ay bi daa gelin dedi
çok üzüldüm önce ama neyseki çıkık falan yok umarım 2. ayda herşey düzelir
kızlarda oluyomuş nazen böyle
allahım sen koru bebeklerimizii
sağol zeytinim ya kafama takıp durdum ama napalım ne gelirse allahtan düzelecek diye düşünüyorum inşallaahhh
ya dün bi bebiş vardı 25 haftalık 600 gr doğmuş bizim hastanede şimdi 7 aylık
valla bravo dedim hastaneye
ama uzman drlardan memnun kalmadım çok suratsızlar ve ölesine bakıyo gibiler
hastanedeki proflardan veya doçlardan birine gitcem bi dahaki sefere
hastaneden çok memnunum umarım iyi bir çocuk doktoru da bulabiliriz
ankaradaki bacılar hangi drlara gidiyonuz
yaremmmmmmmmmmmmmm
nan bulamadım yawww
msn atsana cnm ya ne beceriksiz hatunum anamadım işteeee
direk müziği yolla cnm
nbr kızlar
ben gece uyuyamadım gene ama alışmaya çalışıyom artık kırkımız çıkınca bakalım değişiklikolcakmı
selam dilmuhcum hepimiz aynı durumdayız canım.. bizim bu pazar kırkımız çıkıyo ama pek umutlu diilim
ayy bu bebelere napcamızı şaşırdık haaa.. kızların dediği müziği indirdim şimdi dinletiyom bizim cadıya bakalm nasıl bi etkisi olacak...
her bebeğe yapılıyo canım bazılaına 2. ayda demişlercanım geçmiş olsun hiç düşünme o düzelir inşş.bende 2aralıkta gittim sağlık ocağına ölçüldük tartıldık muayene oldu aşısınıı yaptırdık ama bu kalça filminden bahsedilmedi benim merak ettğim sağlık ocağındamı yapıldınız bide herbebeğe yapıyorlarmı
ben kullanıyom canım emzik memnunum vallaselam kızlar yapışık ikizimle ben geldim...
ayy benim bıcır helak etti beni iki gündür.. sürekli memede dumak istiyo,uyumuyo...mafoldumbendepresyonun eşiğindeyim yaaaaa
evde emzik yok ama küçük bibero var..onu verdim emzik niyetine capur cupur emdi, hayret ettimakannehir aslında emzik vermek istemiyom ama nasıl düzene sokarım onu da bilmiyom...
kızlar emzik kullanan kimler var ve memnunmusunuz?
geçmi olsun kartanesi kalın bez bağlayınca düzeliyomuş canm korkma..peki neden oluyomuş bu çıkma durumu acaba..
biz özel olarak bi dr a gitmiyoruz canım..
bu arada kızımın başındaki şişlik için geçen gün atatürk hastanesine gittik.. oradaki çocuk doktoru kadını hiç sevmedim çok ilgisiz ve suratsızdı...
sonra da gazi hastanesinde çocuk beyin cerahı burhan beye gittik.. çok tatlı bi adam yaa keşke çocuk doktoru olsaydı.. çok beğendim bebeğime yaklaşımını
selam dilmuhcum hepimiz aynı durumdayız canım.. bizim bu pazar kırkımız çıkıyo ama pek umutlu diilim
ayy bu bebelere napcamızı şaşırdık haaa.. kızların dediği müziği indirdim şimdi dinletiyom bizim cadıya bakalm nasıl bi etkisi olacak...
kartanesi canım inşallah herşey yolunda gider
ama eminim normaldir bu durum sıkma canını
inşallah canım yaa
dün çok düşündüm de böle olup da düzelenler varmış ondan rahatladım zaten çıkık da yok sadece sınırda dedi umarım öbür ay iyiye gitmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?