hee yetiomuş şükürkız asıl sen söle sütün yetiyomuymuş... kafana taktıydın yaaaa
bakın bu video da anlatıyo nasıl emzik vermemiz gerektiğini
kızlar yaa bişey sorcam.oğluşumun memişi şişmiş.aranızda bunu yaşayan varmı?
ellememek lazımmış fazla diye biliyorum.eczaneye sorduk lasonil verdi.onu sürcem şimcik.ama genede korkuyom dahada şişermi diye.hüüüüüü
kıslar
tecrübeli annişler
bana azcık çocuk bakımı yardımı yapın
bu gazı çıkaramıyorum bir türlü yaa
sürekli sinirlenip ağlıyorum buyüzden eşimle tartışıyorum
zaten kayınvaldm yetti arttı o bu hale getirdi beni
kıslar
tecrübeli annişler
bana azcık çocuk bakımı yardımı yapın
bu gazı çıkaramıyorum bir türlü yaa
sürekli sinirlenip ağlıyorum buyüzden eşimle tartışıyorum
zaten kayınvaldm yetti arttı o bu hale getirdi beni
evet bizimkindende ilki alınırken çok az kanı vardı 2.istediler allahtan bi sorun çıkmadıTekrar verdiniz mi topuk kanı?Ya benim bebeğim biraz kansızmış topuk kanı alırken 2 saat ağlattılar yine isterlerse ben götürmeyeceğim.Sağlık ocağındaki ebe bi daha isteyebilirler hemen telaşa kapılmayın dedi.İnşallah geri bi daha istemezler....Bi de tekrar kulak muayenesi yaptıracağız.İnşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz.....
cersucum zor cnm ya herkesde malum aynı sorunlar
benim kız 2 saatte bir emiyo ve her emme sonuda da gazlı kaka yapıyo
ama yaparken gel de bana sorun çığlığı basıyor tabi ama 10 dk falan sürüyoz sonra çırttttttttttttttttt diye bir iki kere sesle bitiyoo çok şükür
ben masaj yapıyorum emerken de sancısına memeye saldırıyo çünkü
ama en iyi masaj şekli yüz üstü yatır sırtını poposunu ayaklarını ov hem çok hoşuna gidiyo hemde ağızdan ve alttan da gaz çıkarabiliyor dene cnm çok ağladığında işe yarayacaktır
doktordan geldık
sonuc saglık ocagınıkıyle hemen hemen aynı cıktı ama yınede doktor korkulacak bısey yok cumaya bı tahlılı daha war bebegımın ona gore soyleyecekler ne yapılsı gerketıgını
ne olur bıze dua edın bebegım ıyı olsun cok korkuyorum
ıkı gundur gecem gunduzum aglamkla gecıyor
doktordan geldık
sonuc saglık ocagınıkıyle hemen hemen aynı cıktı ama yınede doktor korkulacak bısey yok cumaya bı tahlılı daha war bebegımın ona gore soyleyecekler ne yapılsı gerketıgını
kızlar yaa bişey sorcam.oğluşumun memişi şişmiş.aranızda bunu yaşayan varmı?
ellememek lazımmış fazla diye biliyorum.eczaneye sorduk lasonil verdi.onu sürcem şimcik.ama genede korkuyom dahada şişermi diye.hüüüüüü
bendede ara ara sıtma tutuyotubişim ben hiç baklamdım gızzz
nepiçim anneyim yaa
bide kızımı ben yıkıyom
neyse bugün banyo günü zattın akşama bir bakam iyi olarrr
o değilde ya benim memiş uçlarım acayip üşüyo ya
sızlıyo adeta neden anlamadım
3 gündür böleyim habire ısıtmaya çalışıyom olmuyyyy
yıkanırken yap dedilerdi hiç aklımıza gelmedi :umursamaz:tuğbacım banada öyle dediler ama bilemediğim için yapmadım bişey
bendede aynı sorun war fundacım :sinifsinif:kızlar yaa bişey sorcam.oğluşumun memişi şişmiş.aranızda bunu yaşayan varmı?
canım benim üzülme dicem olmıcekdoktordan geldık
skm kızlarrrrrrr....
canım sakın sakın elleme memişlerini bebişinnnn
allah korusun ölüme kadar götürebiliyomuşşşş
öyle koca karı saçmaları var zeytinyağıyla ovuşturunca geçer felan diye amaaa çok tehlikeliymiş...
benim kızımındaaa çok şişti nerdeyse fındık kadarrr içleri süttt doluyduuu bu arada içlerine süt doluyomuş hemen hemen çoğu bebekte oluyo bu durum çok şükürrr şimdi hiç bi şişlik kalmadı
kendiliğinden geçti....zaten memesinin üzerine hafif bastırırdığında feryat figan ağlıyor çocukkk hele hele sakın ovuşturayım deme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?