2009 Kasm Anneleri

3 kasım 2009 tizesii opuyorumnanaktan
circir bocegim özgem yazarmısın :ecrin_bebek:

profiline yolladım canım. ekle bakalım olucak mı?

sağol canım
o zaman iki gün sonra yapayım bu dediklerini
ama gezmeye bi gün sonra falan çıkarsam daha iyi olur dimi bura soğuk ya biliyon
kar falan yağıyo üşümesin çocuk

tabiki olur canım. gezme mecbur diil zaten, hele aynı gün hiç değil. müsait olduğunuz bi ara çıkarsınız.opuyorumnanaktan

amin canım
gerçektende kolay değilmiş annelik
canım annemi şimdi anlıyorum
ahhhhhhhh yanımda olsaydı herçey bambaşka olurdu hem bunun hayalini kurardı
ama güzel şey anneliik
aha acıktı benim minnoş galiba başladı mızıklanmaya:)))

senin işin daha zor be. sevmeye gelip dururlar, bebek yorulunca, acıkınca bırakıp giderler.kafamçokkarıştı

aynen şekerim kafamçokkarıştı
bide özgecik emmede sorun yaşıyo memeyi verince çığlık kıyamet ağlıyo ama aç vermesemde ağlıyo tabi bi sürü dırdır çekiom bu yuzden ben meme vermeyi bilmiyomuşum sora emzik vermişim ondan olmuş yok bilmem ne Çok üzgünüm çoook

karışan çok olunca ne zor olur.:umursamaz:

profiline baktın mı? stickerın linkini yolladım.

arkadaslar herkese selamopuyorumnanaktan..allah kısmet ederse 2010 mart annesi grubundayım.daha 2.5 ay var.insallah bizde sizler gibi saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız..biliosunuz su anda bizler için en önemli konu dogum..normal dogum yapan arkadaslar varsa lütfen yazabilirlermi zormu..sancılardan degil sadece kesi ve dikişlerden korkuorum..bilgilendirirmisinizzza.s.

canım ben normal doğum yapmış biri olarak tavsiye ediyorum
sonuçta candan can ayrılıyor çok kolay değil ama muhteşem bişiy kesinlikle yaşamanı tavsiye ederim
doğumda tam bebeğin çıkış anında kesi attılar hissettim ama hiç acımadı sanırım uyuşturucu bişi sürdüler ondan önce
sora lokal anestezi ile dikişleri attılar onuda hissetmiyosun sonrasında 10 gün falan ağrı oluyor oturamıyorsun ustune falan ama geçiyor sonuçta kısa bir süre sonra
allah sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin
bide bugunlerin kıymetini bil uyu dinlen gez toz bacım -tatlicadiarzu-

canım ya cook tesekkür dedrim bazen cook abartılı anlatanlar oluyo insan korkuyo haliylke..bende insallah normal dogum istiorum son anda terslik cıkmazsa tabiki..simdi dahada cesaret geldi valla sagol..onu saglıkla alsamm kucagıma yeter ee artık katlanıcaz zorluklarına..bebegin cook tatlı ayrıca allah saglıkla büyütmeni nasip etsinopuyorumnanaktan

benim kız şu anda kucağımda acayip bi şekilde altını doldurmakla meşgul.kaydirigubbakcemile3

aktardan acı elma yağı aldım özgenin ayaklarının altına ve karnına surup masaj yaptım işe yaradı gaba benimkide pırt pırt yapıo şükür kaydirigubbakcemile3
müdürüm sölediydi geçen oğlunda çok faydasını görmüş

cerenimooo gıı şu emmede çığlık kıyamet olayı bizde de var yaaa
bazen gayet sakin emiyoruz bazen imkanı yok veremiyom ağlıyo zorlayınca bazen alıyo bazen almıyoo
o esnada emziği versem cork cork emiyo ama gazı olunca yapıyo diye düşündüm ben neen oluyo ki gıı buu
genelde gece 11-12 arası yapıyo bunu sonra bırakıyom 1 saat sonra mecbur alıyo açlıktan mı ne

aynen bizde öyleyiz hacı ama bizim daha uzun bi sure oluyo malesefff :sinifsinif:
sabah 8 de başlıyoz savaşa öğlen 12 falan buluyo akşamda yine bu saatlerde sıyırıyo bizimki zorlan versem bile inleye inleye emio bide memeyi ısırıyo cadı akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…