pazar günü kırkımız çıkıyooo ayyy kırk uçurmaya nere gitsek acabaaa
anaaa bende alam gıııaktardan acı elma yağı aldım özgenin ayaklarının altına ve karnına surup masaj yaptım işe yaradı gaba benimkide pırt pırt yapıo şükür kaydirigubbakcemile3
müdürüm sölediydi geçen oğlunda çok faydasını görmüş
cerenimooo gıı şu emmede çığlık kıyamet olayı bizde de var yaaa
bazen gayet sakin emiyoruz bazen imkanı yok veremiyom ağlıyo zorlayınca bazen alıyo bazen almıyoo
o esnada emziği versem cork cork emiyo ama gazı olunca yapıyo diye düşündüm ben neen oluyo ki gıı buu
genelde gece 11-12 arası yapıyo bunu sonra bırakıyom 1 saat sonra mecbur alıyo açlıktan mı ne
bende gelceeeeeeeeeeeem
bizide götür uçur noluuuuuuuuuuuuuuuuuuuy
valla gelirim haaagel gııı uçurak avcılarda opuyorumnanaktan
evet ya gaz olunca oluyoo ben bikaç kere süt sağdımdı biberonla verdimdi aldı zilli anaam dedim memeden nefret etti herhal mafoldumben
artık vermiyom
evet ya gaz olunca oluyoo ben bikaç kere süt sağdımdı biberonla verdimdi aldı zilli anaam dedim memeden nefret etti herhal mafoldumben
artık vermiyom
arkadaslar herkese selamopuyorumnanaktan..allah kısmet ederse 2010 mart annesi grubundayım.daha 2.5 ay var.insallah bizde sizler gibi saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız..biliosunuz su anda bizler için en önemli konu dogum..normal dogum yapan arkadaslar varsa lütfen yazabilirlermi zormu..sancılardan degil sadece kesi ve dikişlerden korkuorum..bilgilendirirmisinizzza.s.
valla gelirim haaa
zaten zor duruyom burda
ayy nasıl özledim valla
gelemde avcılarda uçur biziiiiiiii:))))))
bura hiiiiiiç güzel deeeeeeeeeeel
istanbulu özledim
sen bide nispet yapar gibi eminönüne gidersin haaaa
arkadaslar herkese selamopuyorumnanaktan..allah kısmet ederse 2010 mart annesi grubundayım.daha 2.5 ay var.insallah bizde sizler gibi saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız..biliosunuz su anda bizler için en önemli konu dogum..normal dogum yapan arkadaslar varsa lütfen yazabilirlermi zormu..sancılardan degil sadece kesi ve dikişlerden korkuorum..bilgilendirirmisinizzza.s.
eminönü mü -tatlicadiarzu- kızz geçen işyerine şirinevlere gittim geldimde anca yetiştim bebem cır cır ağliydi eminönü artık hayal oldiiii :gitme:
yaza anca özgeyi anneanneye bırakıp kaçarun belkim kaydirigubbakcemile2
tuba gııı yaza bi gidip hamdide lehmacun yiyek
aslında beyzalan özgeyide alıp fatoya gidecez demii kaydirigubbakcemile3
nan bende gelcem banane
yazın gelcem istanbula o zaman bende gelcem banane banane
ahanda atladım süpürgeme geliyom
nan ciddiyim haaa yazın bende gelcem banane beeeeeeee
alak bebeleri gidek nere gidiyosanız
dilmuh şekerim senin bi sıkıntın var mı?
bu arada herkese selamlar aniden daldım muhabbete geçmişi okuyam didim ama okuyamadım ya çok uzun vakit de dar malum
bugün bebeği kırkladık bakalım yıkandı ama yıkanırken yavrumun saçlarının önü döküldü ya çok komikduruyo haftaya da babaannesine götürcektik
dilmuh şekerim senin bi sıkıntın var mı?
bu arada herkese selamlar aniden daldım muhabbete geçmişi okuyam didim ama okuyamadım ya çok uzun vakit de dar malum
bugün bebeği kırkladık bakalım yıkandı ama yıkanırken yavrumun saçlarının önü döküldü ya çok komikduruyo haftaya da babaannesine götürcektik
annem 37. gün yıkanır dedi ondan kırkladık cnmkırkından önce mi kırkladınız
aslkında kırkımız pzt çıkıyor tarık 4 kasımda doğduşekercik kaçında doğduğdu gıı tarık?
alkisalkisalkis ayy haberleşir buluşuruk gıııı ne guzel olur haaaa :ecrin_bebek:
annem 37. gün yıkanır dedi ondan kırkladık cnm
aslkında kırkımız pzt çıkıyor tarık 4 kasımda doğdu
hee pardooonnn
slingde aldıydım o da gelmiş ikisinin kargosu toplam o kaa mış bi de hediye komuşlar içine
pişman olmaktan vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?