2009 Kasm Anneleri

zeytinnnnnnn, emziği reçele bandığını duymamış olayım.lmaz: çocuğu emziğe alıştırcam diye dişlerinden edicen.

benim dayımın eşi yaptı o hatayı. çocuk süt diş nedir bilmedi, hepsi çürüktü.

Naz dün gece 2 de bi başladı, bütün gece mıkır mıkır doğru dürüst ne uyudu, ne uyuttu. öğlen uyuyunca uyurum diyodum erken uyuyacağı tuttu.akannehir

kızlar ben 3 gündür çok kötüyüm
benim minnoş gece daha doğrusu sabaha 5 e kadar hiç uyumuyo
akşam uyuyo bikaç saat o kadar gündüzde yok uyku falan
ben kafayı yemek üzereyim
dün gece hıçkıra hıçkıra ağladım
yalnızlık çok zor yapamıyom yaaa
kocişte evde yok pek
tv de duymuşunuzdur malum olaylardan dolayı adam gece gündüz işte
şimdi işte 5 te gelecek 7 de geceye gidecek
yalnız başıma kalkamıyom altından
çok yorgun ve üzgünüm
bide bel ve sırt ağrısı çekiyom çok fena((((((((

kızma örtmenimm vermes bidaa kaydirigubbakcemile3
yaa wannaaa bana sticker yapar mısın aplaaa :kedi:

Canım ya, çok iyi anlıyorum seni. keşke 1-2 saat bakabilecek biri olsada sende dinlensen.

akşam kaçta uyuyo, ne kadar uyuyo? sende hemen yatsan onunla beraber. hergün banyo yaptırmayı denesen, belki biraz uyur sende yatarsın hemen. Allah kolaylık versin.:teselli:

ya iki gün sonra kırkımız çıkıyo
oğluşu yıkayıp kendimde yıkanınca tamamdır dimi
offffffffffffffff çok sinirliyim bu .oktan aile yüzünden
aradıklarında cvp vermedim bikaç kez
şimdi aramıyolar uzuuuuuun zamandır

canımmm inan üç aşağı beş yukarı herkeş aynı durumda :sinifsinif:
kimse yok yalnızım deye salma kendini benim apartmanda bi dunya insan var elti kaynana falan da ne işe yarıyo heççç kalabalığın içinde yalnız olmak daha çok koyuyo insana datlum
hepsi geçicek zahmetsiz rahmet olmuyo dimi canımmm :teselli:

canım oğluşunu yıka, son suyun içine altın ve biraz tuz koy, kırkı uçsun oğlumun diye dök üstüne. sonra kendin yıkan. daha sonrada çıkabilirsen az dışarı çıkıp hava alın, kırk uçurun.:1hug:

ahh canım yaaa kociş evde olsa bakar ama adam yok
dün sabah 6 da gitti gece 11 de geldi
e hemen uyudu tabi
oğluşta akşam uyuyo işte ama yarım saat olmadan uyanıyo
yani uyuyo ama uyanıyo hemen
geceleride uyutuyom bi güzel tam dalıyo yatağına koyuyom bende yatıyom tam dalacakken kıyamet kopuyo
bende onla ağlıyom
yada bişeyler kırıyom
inan psikolojim çok bozuldu
bebişime kızamıyom tabi o da acı çekiyo ama ben kendime aileme kaynanama kızıp duruyom
nasıl bi adiliktir bu yaaaa benim yaptıklarımın karşılığını çok güzel verdiler
böyle işte sabır diliyom rabbimden ama yok kalmadı çok zorlanıyom

senin işin daha zor be. sevmeye gelip dururlar, bebek yorulunca, acıkınca bırakıp giderler.kafamçokkarıştı

haklısın canım ama bütün gün gece gündüz yalnız olmak çok daha zor emin ol
tabi senin durumda zor
sabretmeye çalışıyom işte ama korkuyom hasta falan olcam diye
ne bana nede bebeğime bakacak kimse yok

sağol canım
o zaman iki gün sonra yapayım bu dediklerini
ama gezmeye bi gün sonra falan çıkarsam daha iyi olur dimi bura soğuk ya biliyon
kar falan yağıyo üşümesin çocuk

dilmuhcum benimkide öyleydii 2 gündür geceleri birazda olsa uyumaya başladı düzelicek inşş sabırr benimde yarın 40 m çıkıyor yarın hayırlısıyla şu tickerden bende yaptım olmadı bi daha deniyim barii

ne denir bilmiyorum ki? anlıyorum, oğlumda yaşadım aynı şeyleri. yalnızdım, tecrübesizdim. oğluş ağlar ben ağlardım. bir daha hiç eskisi gibi olmıycak sanırdım ama hepsi geçiyor canım. tabiki senden çok şey götürüyor ama geçiyor.

aslında düşününce ne kadar zor. doğum yapmış ve yıpranmış bir vücutla toparlanmaya çalışan bir anne, yeni bir dünyaya alışmaya çalışan bir yavru. çok zor.:sinifsinif:

bende kırkımızı bekliyom
baya bi beklenti içindeyim aslında ama yapcak bişey yok sabır

valla canım hiç geçmeyecek gibi geliyo
bi yandanda oğluşuma bakınca feda olsun herşey sana diyorum
ama onun içinde benim içinde çok zor oluyoi
bide galiba kaç gündür zorlandım dikişlerim ağrıyo oda kafama takılıyo
işte kocişin çalışma saatleri düzene girsin diye bekliyom hem doktora gitcez hemde o sağolsun bakıyodu bikeç saat uyuyodum ben

bende kırkımızı bekliyom
baya bi beklenti içindeyim aslında ama yapcak bişey yok sabır

şu geçtiğimiz aylarda ne sabırsızdık dimii bir doğsunlar sağlıkla alalım kucağımıza diyeee şükür aldık dünyamız değiştii cennet kokularını kokladık her yaşadığımız bir ilk bebekle birliktee hayatı yeniden öğreniyoruz aslındaa anne olmak hiçte kolay deilmiş gördük sabrın en güzelinden rabbim hepimize versinn sağlıkla huzurla büyütelim bebişlerimizi inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…