sütü sağınca daha mı iyi geliyor ben sağdım emdikten sonra çok az geldi.hangi sıklıkta emziriyorsunuz?Her emzirmeden önce göğüsleriniz gerilmiş mi oluyor?
ohaa çüüüşşş nan ne aralık şaaaptın da hamile kalacünn delüüüüüüüüü anam biri seni tutsunnnn ösgeye rağmen action yaptıysan bişicikler diyemiycüümmmayyyyyyyyy bende kudurmuş gibin datlu yiyommmmmmmmmmm kafamçokkarıştı aş eriyom lan resmen hamilemiyim aceppp lülülülülülü
yok bacım illede koçn mısır istiyy canımmhadi ya, gectimi misirin mevsimi? kavanoz alsan, isitip tereyagiyla falan karistirsan, hani disarda hazir satiyolar ya, kendin yap. daha guzel oluyor.
ösledük sexü panda tam sen yazdığında velet cırladıydı onu uyutam derken bende uyumuşum :)kimse özlemedi mi beni :dilcikar:
:mymeka: nannn duygularımızı biraz geç ifade ettik die bu ne sitemmzatii bi sen öslüyon beni cerenimom opuyorumnanaktan
kız msn açık mı bişey sorcem saa :uhm:
cnm anne sütü oda sıcaklığında 4 saat buzdolabında 24 saat buzlukta 6 ay saklanabiliyomuş bilg...ben de emzirdikten sonra sütümü sağduydım ilk günlerdeki gibi fışkırarak çıkmıy tabi
oda sıcaklığında bıraktıydım oda çok mu sıcaktı ne sabaha kadar bozulmuş sağdığım sütmafoldumben
buzdolabındamı tutmak lazımmış aceppp
gece içirmeyi unuttuydum da boşa gitti sütüm
o süt için biskuvide yediydim çayıda içtiydimsenağlama
cnm bebişin uyuduğunda sağ yani emzirmeden önce sağ bak bakalım ne kadar süt çıkıyo belki bebiş hepsini emmiştir de az gelmiştir panik yapma bol bol su iç ayrıca humana iç muhakkak çok işe yarıyo oğlum 3-4 saat uyuduğunda ben mutlaka sağıyorum yani 2 saatte bir göğsümde ki sütü boşaltıyorum sağdıktan sonra 1 saat sonra tekrar doluyo ayrıca iyi düşün taammıımoralim çok bozuldu.Biraz önce bebeğim uyandı emzireyim dedim .Doktor bebeğine sütün az geliyor olabilir dedi ya.Bi de pompayla sağıp deneyeyim ne kadar sütüm var dedim.Tabi kızım emdikten sonra 2 çay kaşığı ancak sütüm geldi.Göğüslerim acıyor.Ama içime de bi kurt düştü.Acaba ben kızım emiyor dediğim vakit de kızım hiç ememiyormuydu.Sütüm çekildi mi acaba?Eşim annesine süt gelmiş mi diye baktık dedi.yoksa benden pinpirikli.......
Biri bana bi akıl versin.İlk başlarda şu göğüs uçlarından kullanmıştım.Onlardan azalmış olabilir mi?
vah yiwrıımm yirim ben onu cerenimo benimkide çok gazlı sabaha kadar ıkınıyodu dr. om-x deyi bi şurup verdi çok ii geldi bilgin olsun cnm bi de karnına masaj yap sınra ayaklarını hafifce karnına bastır çok işe yarıogünaydın nan karularrr
özgem kuşum gaz çıkarmak için çatlicak nerdese kucamda :bbo: sallıyom hafiften uykusuzluktan öliy yavrum da şu lanet gaz bırakmi :gitme:
sağo tiyzesii hasbel kader emzük tutturduktu da hemen çekek fotosunu hatıra olsun dedikebişimmmmmm ardamın şu fotosuna hastayım gııı :)))
naaann dubaaaaa daha beyzayı göremedükkk ne ayaaaaaaaaakkkk ??????
ebişimmmmmm ardamın şu fotosuna hastayım gııı :)))
naaann dubaaaaa daha beyzayı göremedükkk ne ayaaaaaaaaakkkk ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?