2009 Kasm Anneleri

sütü sağınca daha mı iyi geliyor ben sağdım emdikten sonra çok az geldi.hangi sıklıkta emziriyorsunuz?Her emzirmeden önce göğüsleriniz gerilmiş mi oluyor?

eet canım emdikten sonra az gelir zaten boşalsın diye sağıyoz
hep gerilmiş nerde bacım kim kaybetmiş de biz bulcaz
akmasa da damlıyo işte kaydirigubbakcemile3

ben de emzirdikten sonra sütümü sağduydım ilk günlerdeki gibi fışkırarak çıkmıy tabi
oda sıcaklığında bıraktıydım oda çok mu sıcaktı ne sabaha kadar bozulmuş sağdığım sütmafoldumben
buzdolabındamı tutmak lazımmış aceppp
gece içirmeyi unuttuydum da boşa gitti sütüm
o süt için biskuvide yediydim çayıda içtiydimsenağlama

ohh anam sütlaç yaptıydı
şimdi bol bol tarçın döktüm üstüne afiyetlen yiyom cokacimcoook
aranızda hamile yok dimi canınız çekmesin kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyy bende kudurmuş gibin datlu yiyommmmmmmmmmm kafamçokkarıştı aş eriyom lan resmen hamilemiyim aceppp lülülülülülü
ohaa çüüüşşş nan ne aralık şaaaptın da hamile kalacünn delüüüüüüüüü anam biri seni tutsunnnn ösgeye rağmen action yaptıysan bişicikler diyemiycüümmm
hadi ya, gectimi misirin mevsimi? kavanoz alsan, isitip tereyagiyla falan karistirsan, hani disarda hazir satiyolar ya, kendin yap. daha guzel oluyor.
yok bacım illede koçn mısır istiyy canımm
(hay canına tüküremm desene)
kimse özlemedi mi beni :dilcikar:
ösledük sexü panda tam sen yazdığında velet cırladıydı onu uyutam derken bende uyumuşum :)
zatii bi sen öslüyon beni cerenimom opuyorumnanaktan

kız msn açık mı bişey sorcem saa :uhm:
:mymeka: nannn duygularımızı biraz geç ifade ettik die bu ne sitemm
cnm anne sütü oda sıcaklığında 4 saat buzdolabında 24 saat buzlukta 6 ay saklanabiliyomuş bilg...

moralim çok bozuldu.Biraz önce bebeğim uyandı emzireyim dedim .Doktor bebeğine sütün az geliyor olabilir dedi ya.Bi de pompayla sağıp deneyeyim ne kadar sütüm var dedim.Tabi kızım emdikten sonra 2 çay kaşığı ancak sütüm geldi.Göğüslerim acıyor.Ama içime de bi kurt düştü.Acaba ben kızım emiyor dediğim vakit de kızım hiç ememiyormuydu.Sütüm çekildi mi acaba?Eşim annesine süt gelmiş mi diye baktık dedi.yoksa benden pinpirikli.......

Biri bana bi akıl versin.ılk başlarda şu göğüs uçlarından kullanmıştım.Onlardan azalmış olabilir mi?

spell cnm benimde bir iki gün az geldiydi panik yaptıydım o daha da azaltıy sütü
hatta ağlayarak ablamı aramıştım sütten kesiliyom diye
sonra bana moral verdi bol sulu gıdalar alarak moralde iyi olunca düzeldi sonra
eskisi gibi fışkırır gibi gelmiyo tabi zaten zamanla azalırmış ama bebğin emme süresi de önemli emdikçe süt kanalları daha çok uyarılırmış ve süt daha çok olurmuş
bence öncelikle kafana takma ve bol sıvı tüket inan düzelecektir

off ya bende 1 saattir emzük verecem diye uğraşıp duruyom
çıldırcam ya inatla almıy
ağlamasından kulaklarımdan sesi gitmiy hiçç
emzüğe alıştıracam diye uğraşmaktansa 1 saat ayakda gezdirseydim daha az yorulurdum valla
yapmamam gerekn emziğe recel sürmeyi bilem denedim
ama zilli kızım tatlısı bitene kadar emşyo işi bitince atıyor ve ardından hemen bir çığlık
nasıl alıştırcam bilmiyom off ya neden almıylar emzük anamadım
3 tane emzik denedik olmadı işte

cnm bebişin uyuduğunda sağ yani emzirmeden önce sağ bak bakalım ne kadar süt çıkıyo belki bebiş hepsini emmiştir de az gelmiştir panik yapma bol bol su iç ayrıca humana iç muhakkak çok işe yarıyo oğlum 3-4 saat uyuduğunda ben mutlaka sağıyorum yani 2 saatte bir göğsümde ki sütü boşaltıyorum sağdıktan sonra 1 saat sonra tekrar doluyo ayrıca iyi düşün taammıı

karazeytin , ebisce sağolun.ben kızım uyurken sağmıyordum sağmayı deneyeyim.Ya kaynanam söylenip duruyor.Göğüslerin şiş değil.Hiç hissetmiyon mu geldiğini?Acaba emmedi mi?Bi taraftan diyorum torunu kıyamıyor ama öbür taraftan da ben çocuğuma zarar gelsin ister miyim diye kızıyorum....allahtan eşim annesiyle aynı fikirde değil.Destek oluyor bana hep...

dünden beri dediğinizi yaptım kızlar bol su içtim sıvı şeyler tükettim ve sütümü sağdım.ılk sağdığımdan daha fazla geldi.ışe yarıyor galiba.Sağolun.....opuyorumnanaktan

günaydın nan karularrr
özgem kuşum gaz çıkarmak için çatlicak nerdese kucamda :bbo: sallıyom hafiften uykusuzluktan öliy yavrum da şu lanet gaz bırakmi :gitme:

herkeş 3 ay çekersiniz geçer diyy allam hayırlısılan bi geçeydi kıyamıyom yavrum minnacık beaaa

ebişimmmmmm ardamın şu fotosuna hastayım gııı :)))
naaann dubaaaaa daha beyzayı göremedükkk ne ayaaaaaaaaakkkk ??????

günaydın nan karularrr
özgem kuşum gaz çıkarmak için çatlicak nerdese kucamda :bbo: sallıyom hafiften uykusuzluktan öliy yavrum da şu lanet gaz bırakmi :gitme:
vah yiwrıımm yirim ben onu cerenimo benimkide çok gazlı sabaha kadar ıkınıyodu dr. om-x deyi bi şurup verdi çok ii geldi bilgin olsun cnm bi de karnına masaj yap sınra ayaklarını hafifce karnına bastır çok işe yarıo
sağo tiyzesii hasbel kader emzük tutturduktu da hemen çekek fotosunu hatıra olsun dedik
anaaaammm oğluş acaip bi gürültü ile berfaber rahatladı altını değiştiremde gelem gıı öfff bununki bile kokii erkek milleti işte

ayyyyy benim özge 4 - 5 gün yapmi kakasını sora bi yapiyyyyy abuuu boğazına kaa boka batiyy :roflol:

anam bacım bizim herif izin wermiyiiki :sinifsinif:
sankim çok güzel kızı warda nazar değicek hee kaydirigubbakcemile3
msnden gönderirim gıı ben sana :jeyyar:

selam kızlar nasılsınızz bakalım dün nihayet doğalgaza kavuştuk elektrik sobalarıyla idare"diyorduk hastalatmadım iyi derken bi iki öksürdüü paşam korktum ıhlamur kaynattım soğusyunca vercem az bide hala büyük dudaklarını kullanamıyor meme emerken kendi dudağınıda emiyor su topluyor acıyor canım yaa krm sürsemde yalıyor napcamkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…