abovvv biz dün akşam ii uyuduk ben ıhlamur içtim beni bi emdi kızlar bi uyudu sbah 4 buçukta anca kalktı:))) tavsiyem ıhlamur için mışıl mışıl uyuyor:)) annem dalga geçip duruyo bu çocuğa uyku ilacı mı verdin ne ettin deyüüüüü
cnm biz ilk etapta sma almıştık dr da olur demişti süresi geçince ondan bulamadık milupa aldık her zaman aynı mama olmaz dedi eczacı da hergün tarhana içilir mi die de duruma açıklık getirdi dr da fark etmez didi.
valla ben uyku süresini mamaya pek bağlamıyorum ben her gün vermiyorum sütüm yetmeyince çok ağlarsa veriyorum
tavsiyem banyosunu akşam yaptırın
ıhlamur için rezene için bol bol
karnının doyduğundan emin olun
ben mama verince de 3-4 saat uyuyor emince 2-3 saat...
annem sütün az diyor çünkü sürekli emiyor yetmiyor gibi mama verip uyuyunca da sabaha kaşrı kalktığında göğüslerim semsert oluyor en çok süt yapan şey gece uykusu siz uyuyamazsanız sütünüz tabii ki az olur
bir kovaya kırk fincan su koyduk yıkanması bitince 3defada başından aşağı döktk
dr k,losu normal mamas verme ama çok ağlarsa tabii ki ver dedi anneem de ben sizi büyütürken emzriyodum ama günde bi kez mama da veriyodum çocuğu aç bırakıp ağlattmıcAZ tabii ki dedi
ben kendi baş yastıklarımızı kenarlara çekip arasına yatırıyorum
canım ben mama vermiyorum
benimkide gündüz uyuyo biraz ama çok değil
ama gece sabah 5 e kadar uyumuyo
ben genede düşünmedim mama vermeyi
doktor ver demeden vermek istemiyom
kilo alımı normaldi seninki nasıl
eğer normalse verme mama bence
aaaaa bende alıp içeyim belki işe yarar bizdede
abovvv biz dün akşam ii uyuduk ben ıhlamur içtim beni bi emdi kızlar bi uyudu sbah 4 buçukta anca kalktı:))) tavsiyem ıhlamur için mışıl mışıl uyuyor:)) annem dalga geçip duruyo bu çocuğa uyku ilacı mı verdin ne ettin deyüüüüü
cnm biz ilk etapta sma almıştık dr da olur demişti süresi geçince ondan bulamadık milupa aldık her zaman aynı mama olmaz dedi eczacı da hergün tarhana içilir mi die de duruma açıklık getirdi dr da fark etmez didi.
valla ben uyku süresini mamaya pek bağlamıyorum ben her gün vermiyorum sütüm yetmeyince çok ağlarsa veriyorum
tavsiyem banyosunu akşam yaptırın
ıhlamur için rezene için bol bol
karnının doyduğundan emin olun
ben mama verince de 3-4 saat uyuyor emince 2-3 saat...
annem sütün az diyor çünkü sürekli emiyor yetmiyor gibi mama verip uyuyunca da sabaha kaşrı kalktığında göğüslerim semsert oluyor en çok süt yapan şey gece uykusu siz uyuyamazsanız sütünüz tabii ki az olur
tamam cnm bizde böyle oluyo kırklamakbende yarın yapayım kırkını canım sağol
mama benn hişç vermedim gıııı
dur bakalım dr gidince ne diycek
bende yastıkların arasına yatırıyom gııııı
cnm ilk hafta kilo kaybı oluyormuş korkma hiçççvalla napıcagmı sasırmış durumdayım sezeryanla doğum yaptım doğduğunda 3900dü 5.nci gün 3500e indi 2 gün emziremedim.. 15gün dra gittik 4 kilo olmuştu dr ii dedi 15 gün sonra geri getir dedi bakalım persembe kilosuna bakıcak
cnm bbekler fazlasını çıkarıyor mutlaka ya da midesini üşüttüyse kusabiliray kızlar biraz önce berra bir kustu ağzından burnundan üstü batanniyesi kusmuk oldu öylesine korktum ki dilimtutuldu eşimi aradım konuşamıyordum niye kustu aaba ya sık yıkıyorum üşüttümü haftada iki gün yıkıyom sizlerdede oldu mu ama burnun bayağı geldi nefesi kesildi dedim nasıl dua ediyom Allahım yaşatmasın kuzucum kusmaktan yoruldu uyuyor şimdi uyanınca meme vereyim mi bir şey olmaz demi
valla napıcagmı sasırmış durumdayım sezeryanla doğum yaptım doğduğunda 3900dü 5.nci gün 3500e indi 2 gün emziremedim.. 15gün dra gittik 4 kilo olmuştu dr ii dedi 15 gün sonra geri getir dedi bakalım persembe kilosuna bakıcak
ay kızlar biraz önce berra bir kustu ağzından burnundan üstü batanniyesi kusmuk oldu öylesine korktum ki dilimtutuldu eşimi aradım konuşamıyordum niye kustu aaba ya sık yıkıyorum üşüttümü haftada iki gün yıkıyom sizlerdede oldu mu ama burnun bayağı geldi nefesi kesildi dedim nasıl dua ediyom Allahım yaşatmasın kuzucum kusmaktan yoruldu uyuyor şimdi uyanınca meme vereyim mi bir şey olmaz demi
benimkide emiyo sol kol iprtal bende tutmuyovALLA ben çok rahat ettm tarık şu an emiyor ondan yazım berbat
hem bepanten sürdm göğsüme çatlakları toparlasın die bi süre emzirmey,ince iyi oldu
gndz de mustela sürüyorum
canım emzirdiğimde 15 dk falan emiyo çok şükür gece yetmiyomu diyorum yada mama versem uyur belki diyorum ama memeden kesilir diede korkuyorum bu gece banyo yaptırp yatırayım bide öle deneyim ne kadar zor böle ..gündüzleri 2 satte bir uyanıyor emzirip yatırıyorum ama geceleri çok düzensiz saat bası uyanıyo bol bolda rezene içiyorum..bide humanaın gece çayı varmış bu konuda bilginiz var mı işe yarıyor mu acaba?
hımmm o zaman normalle farklı olabilir bizimki gıı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bekle anam uyansın dene
yok bacım ben taktırmayonca sonuçlarından korkuyomkaydirigubbakcemile3
cnm ıhlamur içtim dün akşam ve oğlum uzun süre uyudu ondan dolayı ıhlamur için deneyin dedim
benm oğlan da en az 20 dk emiyor bazen çok sık emeceği tutuyor mama verdim ama kesilmedi memeden bilmem ki gece çok geç saatte yıkama daha kırkınız çıkmamış ya 9-10 gibi yıka. humana içen kızlar çok memnun
ben m annem de çocuk doysa sürekli emmez dedi ondna ben mamaya hayır demiyorum baqzı anneler hiç emziremiyor mama vermicem die diretmenin doğru olmadığına inanıyorum ama bu konuda herkes farklı düşünüyor işte ne diyeyim
ben düşünmüyodum önceden
dr takalım istersen dedi kondom kullanacaksan mutlaka her ilişkide kullan doğumdan sonra hamile kalma oranı artıyo dedi kaydirigubbakcemile3
zaten baa doğurmak için yaratılmışın dediydi laelaelaelaelae
itek olmamak için taktırmaya karar verdim gıı
dilmuh cnm benm, hep aynı tarafa yatırma aklında bulunsun
kızlar ben yemek yiycem yatırdım oğlanı gelebilirsem gene gelirim:))))
ben hala meme ucuyla emziriyorum dün sol memeyi normal verdim hemen yarılmaya başladı kurtulamıcam heralde çtlaklardan ben. allahtan oğlan emiyor yadırgamıyor silikoın uçtan memnunum direk temas etmiyo en azından
ben kaçar kızlar
öptümmm
bence bebeğin aç kalmasındansa mama vermek daha mantıklı
bende dün gece yetmediğini düşündüm
çünkü iki gece hiç uyumadım
moralkimde bozuktu
memişler çoook yumuşaktı bebemde her dakka emdi
galiba dün gece doymadı yavrum
sütünü emzirmeden önce bi sağ canımhepinize kolay gelsin arkadaslar..mama kulanan anneler mamayı drun sölediğine göre mi aldınız bide mamayaı verince uyku süresi değişiyor mu?ben emziriyorum 23 günlükl bi oğlum var gündüzleri uyku problemi yok ama gece saat 12 de bi uyanıyo sabah 6 ya 7 ye kadar uyumuyo uyudu diyorum yatagına yatırıyorum ağlamaya başlıyor emziriyorum ama az mı geliyo diye terddüt ediyorum napıcagımı sasırdım acaba mamamı versem ek olarak diyorum ne dersiniz?
bence bebeğin aç kalmasındansa mama vermek daha mantıklı
bende dün gece yetmediğini düşündüm
çünkü iki gece hiç uyumadım
moralkimde bozuktu
memişler çoook yumuşaktı bebemde her dakka emdi
galiba dün gece doymadı yavrum
dilmuhcum benimkide gece uyumadığında sürekli emmek istiyorr öyle oluncada memişler yumuşuyor süt azalıyor bol havuç yiyip sıvı alımını artırmak lazım akşamlarıı öyle yaptımdaa 2 akşamdır uyuyor şükür şekerciinde dediği gibi ıhlamuru bırakmıyalım
sütünü emzirmeden önce bi sağ canım
50-110 arası normalmiş
mama sindirilmesi zor olduğundan mama verince 4 saat süte 2-3 saat uyuyomuş bebekler
benimki de gece ilk yattığında 3-4 saat uyuyo sonra kalkınca saatte bir uyanıyo gazdan heralde
ben gündüzden artan sütleri sağıyom da bazen gece yatmadan önce veriyom onu da
daha uzun uyuyo o zman
ben düşünmüyodum önceden
dr takalım istersen dedi kondom kullanacaksan mutlaka her ilişkide kullan doğumdan sonra hamile kalma oranı artıyo dedi kaydirigubbakcemile3
zaten baa doğurmak için yaratılmışın dediydi laelaelaelaelae
itek olmamak için taktırmaya karar verdim gıı
valla napıcagmı sasırmış durumdayım sezeryanla doğum yaptım doğduğunda 3900dü 5.nci gün 3500e indi 2 gün emziremedim.. 15gün dra gittik 4 kilo olmuştu dr ii dedi 15 gün sonra geri getir dedi bakalım persembe kilosuna bakıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?