2009 Kasm Anneleri

aaaaa bende alıp içeyim belki işe yarar bizdede

bende yarın yapayım kırkını canım sağol

mama benn hişç vermedim gıııı
dur bakalım dr gidince ne diycek
bende yastıkların arasına yatırıyom gııııı

valla napıcagmı sasırmış durumdayım sezeryanla doğum yaptım doğduğunda 3900dü 5.nci gün 3500e indi 2 gün emziremedim.. 15gün dra gittik 4 kilo olmuştu dr ii dedi 15 gün sonra geri getir dedi bakalım persembe kilosuna bakıcak

ay kızlar biraz önce berra bir kustu ağzından burnundan üstü batanniyesi kusmuk oldu öylesine korktum ki dilimtutuldu eşimi aradım konuşamıyordum niye kustu aaba ya sık yıkıyorum üşüttümü haftada iki gün yıkıyom sizlerdede oldu mu ama burnun bayağı geldi nefesi kesildi dedim nasıl dua ediyom Allahım yaşatmasın kuzucum kusmaktan yoruldu uyuyor şimdi uyanınca meme vereyim mi bir şey olmaz demi

canım emzirdiğimde 15 dk falan emiyo çok şükür gece yetmiyomu diyorum yada mama versem uyur belki diyorum ama memeden kesilir diede korkuyorum bu gece banyo yaptırp yatırayım bide öle deneyim ne kadar zor böle ..gündüzleri 2 satte bir uyanıyor emzirip yatırıyorum ama geceleri çok düzensiz saat bası uyanıyo bol bolda rezene içiyorum..bide humanaın gece çayı varmış bu konuda bilginiz var mı işe yarıyor mu acaba?

bende yarın yapayım kırkını canım sağol

mama benn hişç vermedim gıııı
dur bakalım dr gidince ne diycek
bende yastıkların arasına yatırıyom gııııı
tamam cnm bizde böyle oluyo kırklamak
valla ben çok ağlayınca veriyorum beni de emiyor bırakmadı alahtan

cnm ilk hafta kilo kaybı oluyormuş korkma hiççç
ilk bir hafta hiç emzirmesen de bişey olmuyormuş
sanırım haftada 250 iyi bir artışmış ama emin deilim bu bilgiden
cnm bbekler fazlasını çıkarıyor mutlaka ya da midesini üşüttüyse kusabilir
soğuk bir şey yeme içme cnm senden de geçmiş olabilir sürekli ayağında çorap ve kalın terlik olsıun bide mutlaka hırka giy terle ama üşüme sakın göğsünü de uzun süre açık tutma ben o hatayı yapıyodum emzirirken belim de açık kalıyodu artık hırka giyiyorum en azından belim kapalı kalıyo
bence kalkınca isterse emzir
haftada iki fazla deil bende 3 gndebir yani haftada iki kez yıkıyorum kış bebekleri için bu normalmiş bide bizim ev soğuk oluyor biz ufo da yakıyoruz odada iyice ısıtıp odayı kğveti kovayı kıyafetlerini odaya taşıyıp salonda yıkıyoruz oğlanı napalım şartlar böyle

canım ozaman kilosuna bakılsın öyle ver mama
ama aç diyosan ver gece 30 cc kadar aç kalmasın tabi
meme vercem diywe açta bırakmamak laszım

canım panik yapma bendede olmuştu bi kez
bebiş yanmı yatıyodu sırt üstümü
bak sırt üstü yatıyoduysa ondan gelmiştir burnundan,
sırt üstü yatınca kussarken zorlanıp burnundan geliyo
yan yatır hep
ben öyle yapıyom kussa bile burnundan gelmiyo
korkma bişey olmaz
vALLA ben çok rahat ettm tarık şu an emiyor ondan yazım berbat
hem bepanten sürdm göğsüme çatlakları toparlasın die bi süre emzirmey,ince iyi oldu
gndz de mustela sürüyorum
benimkide emiyo sol kol iprtal bende tutmuyo

cnm ıhlamur içtim dün akşam ve oğlum uzun süre uyudu ondan dolayı ıhlamur için deneyin dedim
benm oğlan da en az 20 dk emiyor bazen çok sık emeceği tutuyor mama verdim ama kesilmedi memeden bilmem ki gece çok geç saatte yıkama daha kırkınız çıkmamış ya 9-10 gibi yıka. humana içen kızlar çok memnun
ben m annem de çocuk doysa sürekli emmez dedi ondna ben mamaya hayır demiyorum baqzı anneler hiç emziremiyor mama vermicem die diretmenin doğru olmadığına inanıyorum ama bu konuda herkes farklı düşünüyor işte ne diyeyim

hımmm o zaman normalle farklı olabilir bizimki gıı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bekle anam uyansın dene

yok bacım ben taktırmayonca sonuçlarından korkuyomkaydirigubbakcemile3

ben düşünmüyodum önceden
dr takalım istersen dedi kondom kullanacaksan mutlaka her ilişkide kullan doğumdan sonra hamile kalma oranı artıyo dedi kaydirigubbakcemile3
zaten baa doğurmak için yaratılmışın dediydi laelaelaelaelae
itek olmamak için taktırmaya karar verdim gıı

dilmuh cnm benm, hep aynı tarafa yatırma aklında bulunsun
kızlar ben yemek yiycem yatırdım oğlanı gelebilirsem gene gelirim:))))
ben hala meme ucuyla emziriyorum dün sol memeyi normal verdim hemen yarılmaya başladı kurtulamıcam heralde çtlaklardan ben. allahtan oğlan emiyor yadırgamıyor silikoın uçtan memnunum direk temas etmiyo en azından
ben kaçar kızlar
öptümmm

bence bebeğin aç kalmasındansa mama vermek daha mantıklı
bende dün gece yetmediğini düşündüm
çünkü iki gece hiç uyumadım
moralkimde bozuktu
memişler çoook yumuşaktı bebemde her dakka emdi
galiba dün gece doymadı yavrum

he ya bende korkuyom hamile kalmaktan
daha buna bakmayı beceremiyom
bi tane daha olursa kapatırlar beni tımarhaneye:))

sağol canım dikkat etmeye çalışıyom

dilmuhcum benimkide gece uyumadığında sürekli emmek istiyorr öyle oluncada memişler yumuşuyor süt azalıyor bol havuç yiyip sıvı alımını artırmak lazım akşamlarıı öyle yaptımdaa 2 akşamdır uyuyor şükür şekerciinde dediği gibi ıhlamuru bırakmıyalım

sütünü emzirmeden önce bi sağ canım
50-110 arası normalmiş
mama sindirilmesi zor olduğundan mama verince 4 saat süte 2-3 saat uyuyomuş bebekler
benimki de gece ilk yattığında 3-4 saat uyuyo sonra kalkınca saatte bir uyanıyo gazdan heralde

ben gündüzden artan sütleri sağıyom da bazen gece yatmadan önce veriyom onu da
daha uzun uyuyo o zman

havuçtamı arttırıyo hımm iyi ya yiyelim o zaman

bende sağayım yaa gece uyumuyo belkide açtır bebek dimi ama

hadi bakalım ben korkuyorum spralden yine kondom olur heralde korunma faslı başlıyr dimii yarın kırklanıyoruz gerçi ben korkuyorum dikişlerim felen unuttuk ayollkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kıslar
baya geyik yapmışsınız ben yokken
benim kızım da sağolsun bu gün hep uyuyo
dün doktora gittiydik işe yaradı sanırsam
gaz sorunumuz hiç olmadı allaha şükür
demek devit 3 de gaz yapıyormuş
1 ay vermiyecem yavruma zaten doğduktan 15 gün sonra gaz sorunu olması sanırsam bundanmış
dünden beri o kadar rahat ettik anlatamam
bide verdiği şurup işe yaradı kolay kakasını da yapıyo
umarım böle devam eder
şimdi tek sorun sürekli kucak da olması
oyalarken hiç dötü yere değmeyecek hemen basıyo çığlığı
onu nasıl alıştıracam bilemedim
emzik olayını da pes ettim vermiyecem
reçel olayıda sakata bindi kızımın dişelri çüremese barii

ya ben bilmiyorum.5.gün kontrol yoktu.10.günde 100 gram eksik çıktı.Doktor bi daha kontorole gel falan demedi.Devlet hastanesi ya ondan galiba....Kızım 3320 doğmuştu.10.günde 3200 geldi.normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…