2009 Kasm Anneleri

sagolun kızlar
hepınızden allah ragzı olsun
ne zor bı 3 geceydı ben bılırım
bebegıme bakıp bakıp agladım gunlerce
ama sukur ıyı cıktı

off nası lahmacun koktu burnumaaaaaa :sinifsinif: bölee olsada höpletsek nan cokacimcoook
yaza bebeleri alırık hamdiye uğrar ordanda lahmacunları alırık ordanda doğru fatoyaa
nan bende gelcem banane
yazın gelcem istanbula o zaman bende gelcem banane banane
ahanda atladım süpürgeme geliyom
nan ciddiyim haaa yazın bende gelcem banane beeeeeeee
alak bebeleri gidek nere gidiyosanız
gel gı gel kaydirigubbakcemile durduğun kabahat opuyorumnanaktan
oha nan şu ayşenin dediği emzirme minderinden sipariş ettimdi eşşek kaa bişey nan bi de 18 lira kargo aldılar yaa pişman oldum vallaaa
keşke çıkınca alsamışımm
kız kartanesi formundan düşmüşsün walla kaydirigubbakcemile3 eskiden olsa beleş kargoları bulurdun kaydirigubbakcemile3 şimdi beray senin kafanı bulandırmış herhal kaydirigubbakcemile3 bi kargoya 18 lira werilir mi gıı lmaz: aman cerin duymasın gıı :1ninca:
hee pardooonnn
slingde aldıydım o da gelmiş ikisinin kargosu toplam o kaa mış bi de hediye komuşlar içine
pişman olmaktan vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: mannak karı :roflol::roflol::roflol:
18 lira kargo mu kafamçokkarıştı sling ne lan?
hediye ne komuşlar hacı :1ninca:
ahanda duymuş delikafadulden hediye diyincede dayanamıyon deemi :jeyyar:
kız gel takıl bana kaydirigubbakcemile bi dahaki kasım analarına adayım hacı :lepi: kondom mondom bizi bozar şakkıdı
normal doğum kolay diyemicem elbetteki zor ama sonu herşeye değer :asigim:
hee bide unutmadan normal doğum yapacaksan mutlaka emzirme yastığı al şekerim kaydirigubbakcemile3 dimi gıı cerin kaydirigubbakcemile3
kızlar sonucumuz temız cıktı
allaha sukurler olsun mutluluktan cıldırmak uzereyım
allahım kımzeye yasatmasın
ne dıyeyım
3 gundur uykular yemek ıcmek haram olmustu sukur rabbıme

ohh gözün aydın canım :teytey:

ay bu kız beni deli edecek ben üstünü örtüyom o tepine tepine geri açıyooo

bu arada biz 5 kilo olmuşuz teyzeleri... hemşiremiz kilo alımı çok iyi dedi...

sagol dugbacımm
allahıma şükür ıcım oyl eferahladıkı
allahım kımselere gostermesın

off nası lahmacun koktu burnumaaaaaa :sinifsinif: bölee olsada höpletsek nan cokacimcoook
yaza bebeleri alırık hamdiye uğrar ordanda lahmacunları alırık ordanda doğru fatoyaa

benim de canımı çektirdin tuğbaaaaa...cokacimcoook acıkmışım galibaaa

kızlar bişe sorcam.. !!!!!!!!!!!!!!!!

korunma yöntemlerini konuşma vaktimiz geldi artık... ben ya spiral yada 3 aylık iğne düşünüyom.. ama spiralin koruyuculuğu % 98 lerde ve kayma ihtimali var.yani kazara hamiş kalma ihtimali çok düşük sayılmaz.. iğne ise daha garanti gibi. ben iğne yaptırmayı düşünüyom sankii... siz ne dersiniz?
pazartesiye kadar iyice düşünüp, birine karar verip sağlıkocağına gitmem lazım

oglum su an uyuyo yıkadık
ama dun gece 6 dan 1 e kadar hıııııııc uyumadı
agladı ıkındı durdu
acaba bı yerımı agrıyo ya

ulen benim dr nie çağırmadı ki beni yaaa:umursamaz:
nasıl dik koydun gıııı.. oturur gibi olmadı mı öle.. daha oturamazki bebişlerCADIARZU
yok kız oturturuyum heeç
böle gaz çıkarma pozisyonu koynumda uyuttuğum pozisyon kimin olii
ay bu kız beni deli edecek ben üstünü örtüyom o tepine tepine geri açıyooo

bu arada biz 5 kilo olmuşuz teyzeleri... hemşiremiz kilo alımı çok iyi dedi...
maşallaah kaç kilo doğduydu
milletin dru çok kilo almış az emzir demiş gıı ayda 1 kilodan fazla alanlaraa
biz tam 1 kilo aldık 1 ayda

spiral

Son düzenleme:

gel gıı gidek eminönünde bi yer war müthiş lahmacun yapıyii cokacimcoook cerinle gittiydik cerinin parmakları zor kurtardım kaydirigubbakcemile3

walla zerencim spiral düşünmüyorum hem dediğin gibi kayma ihtimali war hemde sürekli az az kanama yapıyomuş :sinifsinif: iğneler hakkında pek bi bilgim yok. bizde eşim korunur büyük ihtimal :kedi: hap kullanamıyorus dimi :uhm:

bi alışferişe ıkın bakalım..önerirsen bizde alırız..

3470 doğmuştu...anam bizimki 20 günde 1 kilo aldıydı.. 36. günde de 1500 almış oluyoo tosuncuğumkafamçokkarıştı

tubik nan hap kullanmıos tabüüüü
ben evlenmeden önce gittimdi dr karu iğne bebek istiyosan kullanma dediydi ben de ikinci istediğim için iğneye sıcak bakmıyom
spiralde de %2lik ihtimal varsa o da allahın hikmeti gari olursa olur nedekk

bi alışferişe ıkın bakalım..önerirsen bizde alırız..

3470 doğmuştu...anam bizimki 20 günde 1 kilo aldıydı.. 36. günde de 1500 almış oluyoo tosuncuğumkafamçokkarıştı

anaa bizimki de tam o kaa doğdu gııı
emme bak ebisceninki 1900 almış da dr çok demiş gıı daha az emzir demiş habarın olsın

gidek bacım.. lahmacunu çok severümmm bi de kebapcokacimcoook etcilim ben etcill.. hamişken hiç et yiyemediydim acısını çıkarıyom doğumdan berikaydirigubbakcemile3

ya iğnelerde adet kesilmesi gibi yan etkileri olabiliyomuş.. kullanılabilen haplar varmış ama türkiyede yokmuş malesef... olmazsa bizde de eşim koruncak :kedi:

anaa bizimki de tam o kaa doğdu gııı
emme bak ebisceninki 1900 almış da dr çok demiş gıı daha az emzir demiş habarın olsın

bacım memeden inmiyoki cadı... hiç düzenli emmiyo zaten.. bazen 15 dk bazen saatte bir .. uyursa 2 - 3 saatte bir oluyo... nasıl düzene oturtucaz biz bu işiiiiiii:sinifsinif:

ben oğlumdan sonra spiral taktırmış 5 sene rahat rahat kullanmıştım. ama bu sefer ne yaparım daha karar vermedim. spirale tekrar sıcak bakıyorum ama iğnelerin yan etkisi çok diyorlar. zaten alttaki dikişlerden ben hala birşey düşünemiyorum. kırkı çıkmaya yakınlaşanlar hemen başladınız ya düşünmeye helal olsun valla.kafamçokkarıştı

bacım memeden inmiyoki cadı... hiç düzenli emmiyo zaten.. bazen 15 dk bazen saatte bir .. uyursa 2 - 3 saatte bir oluyo... nasıl düzene oturtucaz biz bu işiiiiiii:sinifsinif:
amaaan ne bilem yaaa
benimki de gene bi husursuz gazı da çıktı emdikten sonra derdi nekii
daha gaz mı var kucak mı istii
kucaktada da kıvranıyo bazen kendini atıyoo
noluyo yaaaa

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya kızlar size bişey sorcam ben kızıma hem anne sütü hem mama veriyorum biliyorsunuz ama acaba mama verıyorum diye suda vermek gerekiyormu bebeğime fikriniz varmı bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…