off nası lahmacun koktu burnumaaaaaa :sinifsinif: bölee olsada höpletsek nan cokacimcoookeminönü mü -tatlicadiarzu- kızz geçen işyerine şirinevlere gittim geldimde anca yetiştim bebem cır cır ağliydi eminönü artık hayal oldiiii :gitme:
yaza anca özgeyi anneanneye bırakıp kaçarun belkim kaydirigubbakcemile2
tuba gııı yaza bi gidip hamdide lehmacun yiyek
aslında beyzalan özgeyide alıp fatoya gidecez demii kaydirigubbakcemile3
gel gı gel kaydirigubbakcemile durduğun kabahat opuyorumnanaktannan bende gelcem banane
yazın gelcem istanbula o zaman bende gelcem banane banane
ahanda atladım süpürgeme geliyom
nan ciddiyim haaa yazın bende gelcem banane beeeeeeee
alak bebeleri gidek nere gidiyosanız
kız kartanesi formundan düşmüşsün walla kaydirigubbakcemile3 eskiden olsa beleş kargoları bulurdun kaydirigubbakcemile3 şimdi beray senin kafanı bulandırmış herhal kaydirigubbakcemile3 bi kargoya 18 lira werilir mi gııoha nan şu ayşenin dediği emzirme minderinden sipariş ettimdi eşşek kaa bişey nan bi de 18 lira kargo aldılar yaa pişman oldum vallaaa
keşke çıkınca alsamışımm
:roflol::roflol::roflol: mannak karı :roflol::roflol::roflol:hee pardooonnn
slingde aldıydım o da gelmiş ikisinin kargosu toplam o kaa mış bi de hediye komuşlar içine
pişman olmaktan vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
ahanda duymuş delikafadulden hediye diyincede dayanamıyon deemi :jeyyar:18 lira kargo mu kafamçokkarıştı sling ne lan?
hediye ne komuşlar hacı :1ninca:
kız gel takıl bana kaydirigubbakcemile bi dahaki kasım analarına adayım hacı :lepi: kondom mondom bizi bozar şakkıdıben düşünmüyodum önceden
dr takalım istersen dedi kondom kullanacaksan mutlaka her ilişkide kullan doğumdan sonra hamile kalma oranı artıyo dedi kaydirigubbakcemile3
zaten baa doğurmak için yaratılmışın dediydi laelaelaelaelae
itek olmamak için taktırmaya karar verdim gıı
normal doğum kolay diyemicem elbetteki zor ama sonu herşeye değer :asigim:arkadaslar herkese selamopuyorumnanaktan..allah kısmet ederse 2010 mart annesi grubundayım.daha 2.5 ay var.insallah bizde sizler gibi saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alırız..biliosunuz su anda bizler için en önemli konu dogum..normal dogum yapan arkadaslar varsa lütfen yazabilirlermi zormu..sancılardan degil sadece kesi ve dikişlerden korkuorum..bilgilendirirmisinizzza.s.
kızlar sonucumuz temız cıktı
allaha sukurler olsun mutluluktan cıldırmak uzereyım
allahım kımzeye yasatmasın
ne dıyeyım
3 gundur uykular yemek ıcmek haram olmustu sukur rabbıme
off nası lahmacun koktu burnumaaaaaa :sinifsinif: bölee olsada höpletsek nan cokacimcoook
yaza bebeleri alırık hamdiye uğrar ordanda lahmacunları alırık ordanda doğru fatoyaa
yok kız oturturuyum heeçulen benim dr nie çağırmadı ki beni yaaa:umursamaz:
nasıl dik koydun gıııı.. oturur gibi olmadı mı öle.. daha oturamazki bebişlerCADIARZU
maşallaah kaç kilo doğduyduay bu kız beni deli edecek ben üstünü örtüyom o tepine tepine geri açıyooo
bu arada biz 5 kilo olmuşuz teyzeleri... hemşiremiz kilo alımı çok iyi dedi...
benim de canımı çektirdin tuğbaaaaa...cokacimcoook acıkmışım galibaaa
kızlar bişe sorcam.. !!!!!!!!!!!!!!!!
korunma yöntemlerini konuşma vaktimiz geldi artık... ben ya spiral yada 3 aylık iğne düşünüyom.. ama spiralin koruyuculuğu % 98 lerde ve kayma ihtimali var.yani kazara hamiş kalma ihtimali çok düşük sayılmaz.. iğne ise daha garanti gibi. ben iğne yaptırmayı düşünüyom sankii... siz ne dersiniz?
pazartesiye kadar iyice düşünüp, birine karar verip sağlıkocağına gitmem lazım
benim de canımı çektirdin tuğbaaaaa...cokacimcoook acıkmışım galibaaa
kızlar bişe sorcam.. !!!!!!!!!!!!!!!!
korunma yöntemlerini konuşma vaktimiz geldi artık... ben ya spiral yada 3 aylık iğne düşünüyom.. ama spiralin koruyuculuğu % 98 lerde ve kayma ihtimali var.yani kazara hamiş kalma ihtimali çok düşük sayılmaz.. iğne ise daha garanti gibi. ben iğne yaptırmayı düşünüyom sankii... siz ne dersiniz?
pazartesiye kadar iyice düşünüp, birine karar verip sağlıkocağına gitmem lazım
yok kız oturturuyum heeç
böle gaz çıkarma pozisyonu koynumda uyuttuğum pozisyon kimin olii
maşallaah kaç kilo doğduydu
milletin dru çok kilo almış az emzir demiş gıı ayda 1 kilodan fazla alanlaraa
biz tam 1 kilo aldık 1 ayda
bi alışferişe ıkın bakalım..önerirsen bizde alırız..
3470 doğmuştu...anam bizimki 20 günde 1 kilo aldıydı.. 36. günde de 1500 almış oluyoo tosuncuğumkafamçokkarıştı
gel gıı gidek eminönünde bi yer war müthiş lahmacun yapıyii cokacimcoook cerinle gittiydik cerinin parmakları zor kurtardım kaydirigubbakcemile3
walla zerencim spiral düşünmüyorum hem dediğin gibi kayma ihtimali war hemde sürekli az az kanama yapıyomuş :sinifsinif: iğneler hakkında pek bi bilgim yok. bizde eşim korunur büyük ihtimal :kedi: hap kullanamıyorus dimi :uhm:
anaa bizimki de tam o kaa doğdu gııı
emme bak ebisceninki 1900 almış da dr çok demiş gıı daha az emzir demiş habarın olsın
amaaan ne bilem yaaabacım memeden inmiyoki cadı... hiç düzenli emmiyo zaten.. bazen 15 dk bazen saatte bir .. uyursa 2 - 3 saatte bir oluyo... nasıl düzene oturtucaz biz bu işiiiiiii:sinifsinif:
ben oğlumdan sonra spiral taktırmış 5 sene rahat rahat kullanmıştım. ama bu sefer ne yaparım daha karar vermedim. spirale tekrar sıcak bakıyorum ama iğnelerin yan etkisi çok diyorlar. zaten alttaki dikişlerden ben hala birşey düşünemiyorum. kırkı çıkmaya yakınlaşanlar hemen başladınız ya düşünmeye helal olsun valla.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?