2009 Kasm Anneleri

50-110 bebek emmeden önce sağdığımızda mı böyle..Emdikten sonra mı?Ve her emzirmede mi bu kadar süt olmalı?

Ya doymasa ağlamaz mı bebek benim kızımın maşallahı var öyle ağlayıp huysuzluk etmiyor uykusu da gayet iyi...

ya canım demek devit 3de gaz yapıyormuşş hee bilmiyordum neysee düzelmişş bebişmiz şükür benimkide emzik almıyor bazen az emip atıyor belkim daha sonraları alışırlar bellimi olur

inşallah destanacım ya benimki normal hiç durmuy ona çare arıyoruz ama bulamadık
ana kucağına bilem bırakamıyoz karnı tok gazı yok uykusu yok ama yine de durmuy zilli
hatta kucaktan bilem sıkılıyo çoğu zaman ne yapacağımız bilemedik
sırt üstü bilem yatıramıyoruz
offf ya bide bunu halletsek de rahatlaska ya

50-110 bebek emmeden önce sağdığımızda mı böyle..Emdikten sonra mı?Ve her emzirmede mi bu kadar süt olmalı?
tabiiki önce tatlım sonra süt kalmıyo zaten
işte 2-3 saatte bir bu kadar olması lazım
Ya doymasa ağlamaz mı bebek benim kızımın maşallahı var öyle ağlayıp huysuzluk etmiyor uykusu da gayet iyi...
ee o zaman ne dert ediyon sen yetiyo demekkii

selam kızlar. bittim walla ben yaa. nedir bu gaz sancısı yaa ( ne gecem var ne gündüzüm. hiç bişey işe yaramıyo ( yine sağlıyo şimdi. gündüz hiç uyumuyo hiç, gecede 2-3 gibş uyuyo ancak. dün doktora götürdüm 42 günde 900 gr almış. moralim çok bozuk ya. walla bittim artık kuzum ağladıkça sinirlerim iyice geriliyo kıyamıyorum ona.

hee yetiomuş şükür
ben avent aldımdı
ortopedi doktoru bu büyük nukunki daha küçük onu alın dedi
videoda da nuk diyo nuk alem bari bi de iki tane aldıydım aventten

boşuna kafana takmışın yani.. bi sana dediydik ama demiii.

ben de öncekigün bebedorunkni aldım.. damaklı olanı beğenmedi yassı olanı deli gibi emiyo.... ama herzaman vermiyom çok alışmasın diye.. çok ağladığında ve sabır sınırlarımı aştığında veriyom,uyuyunca çekiyom ağzından..

ayyy kıyamam yaaaa... canım umarım bi daha olmaz..allah sabırlar versin size de...

hımmm.. ben de deneyeyim bunu bakalım işe yarayacak mı...

arzucum 2 saatte bir sağmayı dene gögüslerini bence... sağma makinası zaten bebekler gibi randımanlı çekmiyormuş sütü..kısa sürede sağ bakalım belki faydası olur..

zinconun gözünü sevem yaa
kaka yaptırmada üstüne yok yağ olduundan heralde yumuşatıyomu ne
şimdi verdim anında boşaltım yaptı kızım
sabahtan beri verseymişimm yaa uğraşıp duruyodu garibim

anaaaa ben de aldıram kıııııızz.. saabahtan beri kaka yapcam diye çatlıycak yavruşum..

bu dr seni hamileyken takip eden doktorunuz mu oluyo. benim dr beni çağırmadı daaafisfisfis

dilmuhcum birkaç günlüğüne yardımcı birini tutsan canım..... yani imkanınız varsa ve güvenilir birini bulabilirseniz tabi... hem sana yardımcı olur hem de söz sohbet biraz rahatlatır seni canım..

3 kasım 2009 tizesii opuyorumnanaktan
circir bocegim özgem yazarmısın :ecrin_bebek:

ceriiinn biz senle aynı gün mü doğurmuşuk gııı daha yeni öğreniyomm

kız sen ben ve çıtırtı aynı gün doğurduk dimi:))))

dilmuuuuh ben de 3 Kasım da doordum

kartanem denedin mi kız... dün sağlık ocağına gittik yürüyerek.... kollarım ağrıdı valla.. bu işe yarıyosa bundan alak, alışveriş merkezlerinde rahat rahat gezek:lepi:

bu arada selam vermemişim... napıyonuz bacılarr?

biz de dün hepatit aşımızı yaptırdık.. aşı olduğu an uyuyodu yavrum ama o an öyle bir çığlık bastı ve öyle kızardı ki suratı çok kötü oldum...mafoldumben hemen kucağıma aldım sarıldım da sakinleşti kuzum...
geceden ber de kaka yapmaya uğraşıyor ama bi türlü çıkaramıyordu. neyse ki az önce zorlanarak olsa da çıkardı çok şükür

yavruşumun altını değiştirem de gelem

napıyosunuz şekerler...

gözümdne uyku akıyo ama aklım burda :))
biz bugün eşimle grip aşısı olduk... dün gece bi uyandım burnum akıyo sesim bi tuhaf ödüm koptu hemen gittik aşı olduk... ayy iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum... arkadaşımın bi tanıdığı ölmüş girpten daha 30 yaşında...1 haftalık da bebeği varmış... onu da duydum iyice tırstım..

hoşgeldin canım.. takılıyoruz işte..

çok üzücü bi durum canım.. allah yakınlarına sabır versin....ben de kararsızım halen hem kendime hem de bebişime yaptırıp yaptırmamak konusunda...

evet canım o doktorum
bi ilk hafta gittim rahimi kontrol etti usg ile bi de 2. ayda gel dedi

denedim bacım dik bozisyonda koydum oldu gibi yatırmayı pek başaramadım daa şimdi yıkanıyo
bakıom da fotolara millet yatırmış gıllıcik bebeleri bizimki sıkıştı gibi geldi
inş. kullanabilirim ya ben de alışveriş merkezleri için aldım kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canımm
ayy ben de olsammı bilemedimm

kızlar sonucumuz temız cıktı
allaha sukurler olsun mutluluktan cıldırmak uzereyım
allahım kımzeye yasatmasın
ne dıyeyım
3 gundur uykular yemek ıcmek haram olmustu sukur rabbıme

canım sen biraz mama vermeyi denesene. belki doymadığı için uyumuyordur senin yaramaz.

ne dıyeyım

hadi gözün aydın benim arkadaşın bebeğininde sonuu iyi gelmemişti sonra bir daha yaptılar bir şey çıkmadı

zeren kolik müziği indirdin mi

indirdim bacım.. arada dinletiyorum.. normalde dinliyo yattığı yerde ama gazı olunca müzik falan işe yaramıyoo

ulen benim dr nie çağırmadı ki beni yaaa:umursamaz:
nasıl dik koydun gıııı.. oturur gibi olmadı mı öle.. daha oturamazki bebişlerCADIARZU

ne dıyeyım

gözünaydın canım geçmişler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…