sütünü emzirmeden önce bi sağ canım
50-110 arası normalmiş
mama sindirilmesi zor olduğundan mama verince 4 saat süte 2-3 saat uyuyomuş bebekler
benimki de gece ilk yattığında 3-4 saat uyuyo sonra kalkınca saatte bir uyanıyo gazdan heralde
ben gündüzden artan sütleri sağıyom da bazen gece yatmadan önce veriyom onu da
daha uzun uyuyo o zman
slm kıslar
baya geyik yapmışsınız ben yokken
benim kızım da sağolsun bu gün hep uyuyo
dün doktora gittiydik işe yaradı sanırsam
gaz sorunumuz hiç olmadı allaha şükür
demek devit 3 de gaz yapıyormuş
1 ay vermiyecem yavruma zaten doğduktan 15 gün sonra gaz sorunu olması sanırsam bundanmış
dünden beri o kadar rahat ettik anlatamam
bide verdiği şurup işe yaradı kolay kakasını da yapıyo
umarım böle devam eder
şimdi tek sorun sürekli kucak da olması
oyalarken hiç dötü yere değmeyecek hemen basıyo çığlığı
onu nasıl alıştıracam bilemedim
emzik olayını da pes ettim vermiyecem
reçel olayıda sakata bindi kızımın dişelri çüremese barii
karazeytin msn açsana kız o gece aniden netten çıktım bizim kız o kadar ağladı ki
tabiiki önce tatlım sonra süt kalmıyo zaten50-110 bebek emmeden önce sağdığımızda mı böyle..Emdikten sonra mı?Ve her emzirmede mi bu kadar süt olmalı?
ee o zaman ne dert ediyon sen yetiyo demekkiiYa doymasa ağlamaz mı bebek benim kızımın maşallahı var öyle ağlayıp huysuzluk etmiyor uykusu da gayet iyi...
hee yetiomuş şükür
ben avent aldımdı
ortopedi doktoru bu büyük nukunki daha küçük onu alın dedi
videoda da nuk diyo nuk alem bari bi de iki tane aldıydım aventten
Slm kızlarr morallerim sıfır mafoldumbenmafoldumben
benim oğluşumunda teşhisi kondu kolik bi bebişim varr mafoldumbenmafoldumben dün gece saat 12de çok ağır bi kolik nöbeti geçirdi.mosmor oldu nefes alamadı ağlamaktan mafoldumben dr.u zor aradık fitil verin dedi ve arabala çıkın hemen dedi.fitili verdik koşa koşa arabaya gittik arabada sustu allahtan 1,5te saat marmarisi 10kez turladık uyudu öle geldik eve..
bende kocişimde oğlanla bir hüngür hüngür ağladık arabada o sustu ama biz kendimize gelemedik. Şuandada öle çok korkuyorumki gene olursa diyeeee senağlama bugünde dr.a gittik tartı dr.doğum kilosu 3060 tı suan 4500gr.olmuş çok kilo almış dedi.buda kolik olduğunu destekliyomuş mafoldumbenmafoldumben
benden haberler böle hemen çıkıcam geçmişede bakamadım herkes iyidir inşallahh :Saruboceq:
selma kizlarr
hepimizin bebeklerinde biseyler var anlasilan
bizde bugün doktordaydik kontrol icin boyu 57 cm olmus bir ayda 5 cm uzamis kilosuda tam 4000gr..kilo alimi cok iyi dedi doktor am minik bir problem var kizimin sol kalcasi tam yerine oturmamis simdi bacak arasina havlu koyup bacaklarini birbirinden ayri tutuyoruz..oda haliyle minnosum acok sikinti veriyo..doktor önemli bisey defil dese biz yinede ortopediden randevu aldik bide ona göstericezz,,normalde 6 haftada kendiliginde geciyomus ama beni endiselendirmeye yetti..insallah bisey cikmaz..onun disinda ultrasonda ic organlarina bakti cok sükür onlarda bir problem yok cok saglikli minnosum...
aaa bu arada bisey daha ögrendim hani biz bebekleri acikinca hemen memeye yapistiriyouz ya bizim yüzümüzden gaz sanciis oluyomus yavrularimizda..meme emzirmeye baslamadan önce memeyi acip önce birkac damla sütü akitip sonra bebege memeyi koklatip sakin sakin agzina verirsek hava yutma ihtimali ortadan kalkiyomus böylece gaz sorunu olmuyomus...ben memeyi agzina verince sanki kaciricakmisim gibi cok hizli emiyodu nisa oda haliyle gaz yapiyodu bugün doktorun dedigi gibi yaptim cok sükür hic gazi yok sakin sakin bakiniyo ortaliga...
sizde deneyin önce memenizde yatirin agzina vermeyin koklasin sakinlessin öyle verin memenizi
bide mümkün oldugunda yakindan emzirin dedi yani parmagmizla catal yapip memeyi tutmak yerine hic tutmadan bebek emdikce memeye masaj edip tamamen bosalmasini saglamamiz gerekiyomuss
aayyyy amma yazdim haaa günler sonra girince böyle laf kalabaligi oluo
kızlar bizimki de sunneten dolayı iki gece pek uyumadı sonraki iki gece de kakasını yaparken zorlandı her ıkınmada aglıyordu doktorunu aradık makatında catlak olmus olabilir dedi anestol ile bepanteni karılştırarak makatına surun dedi neyse bugun daha rahat allahtan uyuyor simdi
3 saatte bir sut sağdğım için sutumu sağma zamanını bekliyorum sonra da yatacağım
bu arada sagdıgım sutler bebeğime yetmemeye basladı buzluktan rezervleri de kullanmaya basladım mecbur ek mama da vereceğiz bu gidişle
sutum artsın diye uğrasıyorum 3 saatte ancak 60 ml geliyor 1 ay once de boyle idi bu surede hiç artmadı ani insallah bundan sonra artar
zinconun gözünü sevem yaa
kaka yaptırmada üstüne yok yağ olduundan heralde yumuşatıyomu ne
şimdi verdim anında boşaltım yaptı kızım
sabahtan beri verseymişimm yaa uğraşıp duruyodu garibim
ben de gidicem canım ister 1.5 ay ister 2. ayda gel dedi
rahime bakıyo ultrasonla ilk muayenede öle yapmıştı 1 haftalıkken
alttan bakmamıştı
o zaman bakarız istersen spiral takarız demişti ben taktırıcam sanırım
2. ay kontrolüne bebişi götürünce kendim de gidicem aynı hastane zaten bi daha gitmek olmasın diye
kızlar ben 3 gündür çok kötüyüm
benim minnoş gece daha doğrusu sabaha 5 e kadar hiç uyumuyo
akşam uyuyo bikaç saat o kadar gündüzde yok uyku falan
ben kafayı yemek üzereyim
dün gece hıçkıra hıçkıra ağladım
yalnızlık çok zor yapamıyom yaaa
kocişte evde yok pek
tv de duymuşunuzdur malum olaylardan dolayı adam gece gündüz işte
şimdi işte 5 te gelecek 7 de geceye gidecek
yalnız başıma kalkamıyom altından
çok yorgun ve üzgünüm
bide bel ve sırt ağrısı çekiyom çok fena((((((((
3 kasım 2009 tizesii opuyorumnanaktan
circir bocegim özgem yazarmısın :ecrin_bebek:
kız sen ben ve çıtırtı aynı gün doğurduk dimi:))))
BABY SLING % 100 ORGANIK PAMUK BEBEGINIZE OZEL, #22437340 Gittigidiyor.com
aha bu sling bebeği taşımak için
ama annamadm şimdi ben sling siparişi verdimdi başka satıcıdandı ama o
o satıcının adı yok kargoda bunnar hediye yollamış olamaz demi
bi de oyuncak var hediye
napıyosunuz şekerler...
gözümdne uyku akıyo ama aklım burda :))
biz bugün eşimle grip aşısı olduk... dün gece bi uyandım burnum akıyo sesim bi tuhaf ödüm koptu hemen gittik aşı olduk... ayy iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum... arkadaşımın bi tanıdığı ölmüş girpten daha 30 yaşında...1 haftalık da bebeği varmış... onu da duydum iyice tırstım..
boşuna kafana takmışın yani.. bi sana dediydik ama demiii.
bu dr seni hamileyken takip eden doktorunuz mu oluyo. benim dr beni çağırmadı daaafisfisfis
kartanem denedin mi kız... dün sağlık ocağına gittik yürüyerek.... kollarım ağrıdı valla.. bu işe yarıyosa bundan alak, alışveriş merkezlerinde rahat rahat gezek:lepi:
napıyosunuz şekerler...
gözümdne uyku akıyo ama aklım burda :))
biz bugün eşimle grip aşısı olduk... dün gece bi uyandım burnum akıyo sesim bi tuhaf ödüm koptu hemen gittik aşı olduk... ayy iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum... arkadaşımın bi tanıdığı ölmüş girpten daha 30 yaşında...1 haftalık da bebeği varmış... onu da duydum iyice tırstım..
bence bebeğin aç kalmasındansa mama vermek daha mantıklı
bende dün gece yetmediğini düşündüm
çünkü iki gece hiç uyumadım
moralkimde bozuktu
memişler çoook yumuşaktı bebemde her dakka emdi
galiba dün gece doymadı yavrum
kızlar sonucumuz temız cıktı
allaha sukurler olsun mutluluktan cıldırmak uzereyım
allahım kımzeye yasatmasın
ne dıyeyım
3 gundur uykular yemek ıcmek haram olmustu sukur rabbıme
ne dıyeyım
zeren kolik müziği indirdin mi
evet canım o doktorum
bi ilk hafta gittim rahimi kontrol etti usg ile bi de 2. ayda gel dedi
denedim bacım dik bozisyonda koydum oldu gibi yatırmayı pek başaramadım daa şimdi yıkanıyo
bakıom da fotolara millet yatırmış gıllıcik bebeleri bizimki sıkıştı gibi geldi
inş. kullanabilirim ya ben de alışveriş merkezleri için aldım kaydirigubbakcemile3
ne dıyeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?