özge sultan ayaklarımda mıgır mıgır yatiyii :bbo:
ben oğlumdan sonra spiral taktırmış 5 sene rahat rahat kullanmıştım. ama bu sefer ne yaparım daha karar vermedim. spirale tekrar sıcak bakıyorum ama iğnelerin yan etkisi çok diyorlar. zaten alttaki dikişlerden ben hala birşey düşünemiyorum. kırkı çıkmaya yakınlaşanlar hemen başladınız ya düşünmeye helal olsun valla.kafamçokkarıştı
amaaan ne bilem yaaa
benimki de gene bi husursuz gazı da çıktı emdikten sonra derdi nekii
daha gaz mı var kucak mı istii
kucaktada da kıvranıyo bazen kendini atıyoo
noluyo yaaaa
ya kızlar size bişey sorcam ben kızıma hem anne sütü hem mama veriyorum biliyorsunuz ama acaba mama verıyorum diye suda vermek gerekiyormu bebeğime fikriniz varmı bu konuda
ya ben eşim korunur diye düşündüm ama bazen sorun yaratıyo bu konuda kociş:kedi:daha öncede öle korunuyoduk çünki..ben korkuyom spiralden takması çıkarması offf,hiç düşünmedim ama:uhm:benim de canımı çektirdin tuğbaaaaa...cokacimcoook acıkmışım galibaaa
kızlar bişe sorcam.. !!!!!!!!!!!!!!!!
korunma yöntemlerini konuşma vaktimiz geldi artık... ben ya spiral yada 3 aylık iğne düşünüyom.. ama spiralin koruyuculuğu % 98 lerde ve kayma ihtimali var.yani kazara hamiş kalma ihtimali çok düşük sayılmaz.. iğne ise daha garanti gibi. ben iğne yaptırmayı düşünüyom sankii... siz ne dersiniz?
pazartesiye kadar iyice düşünüp, birine karar verip sağlıkocağına gitmem lazım
gazdır canımoglum su an uyuyo yıkadık
ama dun gece 6 dan 1 e kadar hıııııııc uyumadı
agladı ıkındı durdu
acaba bı yerımı agrıyo ya
benimkide 1200 almıştı dr anne sütüne göre gayet iyi dedi..3.400 den 4.600 çıktı..bi alışferişe ıkın bakalım..önerirsen bizde alırız..
3470 doğmuştu...anam bizimki 20 günde 1 kilo aldıydı.. 36. günde de 1500 almış oluyoo tosuncuğumkafamçokkarıştı
ben oğlumdan sonra spiral taktırmış 5 sene rahat rahat kullanmıştım. ama bu sefer ne yaparım daha karar vermedim. spirale tekrar sıcak bakıyorum ama iğnelerin yan etkisi çok diyorlar. zaten alttaki dikişlerden ben hala birşey düşünemiyorum. kırkı çıkmaya yakınlaşanlar hemen başladınız ya düşünmeye helal olsun valla.kafamçokkarıştı
gaz ıcın ne edıyosunuz kızlar ya
anam benımkı tam bı gazman
selam kizlar nasilsiniz
kizim ikinip duruyo ama bir türlü cikaramiyodu gazini kakasini sabah fitil attim yardimci olsun azcik gazini alsin diye ama banamisin demedi iki saat uyudu ama her 10 dakika bir uyanarak ne o bisey anladi ne de ben anladim..en sonunda az önce aglaya aglaya yapti kakasinida rahatladi yavrum iki bezi ayni anda kirletti nekadar cok dolmus bagirsaklari meger....
kizlar ben bisey kesfettim heni bu bebeler iki saatte bir memeye uyaniyorlar ya ben gece yatirmadan önce sütümü sagiyorum hem onu veriyorum hemde yatmadan evvel iki memeye birden emziriyorum gazinida iyi cikardik mi 4 5 saat uyuyo böylece..
ya kızlar öğlen kızım çok kötü kustu ağzından burnundan fışkırdı akşam üstüde sanki hiç kaka yapmamış gibi iki bez dolu yaptı çokta sulu rengi altın sarısı gibi artık kakada inalayaecez bu arada sizce ne olmuştur buna miedesini mi üşüttüm ne oldu
canım ben sana kusmasıyla ilgili yazdım okumadınmı
yan yatır
sırt üstü yatırınca burnundan geliyo bikere bizdede oldu
kakasınbı yapmasıda ne güzel işte benimkide yapamıyo perişan oluyo
slm kızlar bu gaz fitili neymiş ismini versene
benim gözlerim kapanıyo uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
ne müzigi yaa banada yollayincanım ya işin çok zor üzülüyorum sana bende senin gibiyim aslında ben tek başıma bakıyom geceleri eşim yatıyor sabahta okula gidiyor öğlende eve gelmiyor msn adresini özelden gönder şu müziği gönderem sana
carum carvi fitilin adi karin agrisi ve gaz icin..kaka yapsin diye degil rahatlatici bisey..kakasini pesten yapiyo..ama tr de belki adi baska olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?