2009 Kasm Anneleri

kıvrandı kıvrandı birden uyudu kendi kendine ya ben bu kızı annayamadım haa kaydirigubbakcemile3
slinge koycam diye şekilden şekile soktum gıkı çıkmadı yaa yerim ben bu zilliiyiii

veledin azına memeyi yaklaştırınca uyuycaa tutiyi ha
tabi aç olduğu için sadece 2 dk suruyo bu uyku sora bida memiş uzatıom gene uyku numarası allam nası bi kısır döngüdür bu hayyyyyyy

özge sultan ayaklarımda mıgır mıgır yatiyii :bbo:

ayağında sallıyon mu bacım özgüşü

ay korkiiiim.. spiralle bi daa hamiş kalırım deyii.. pazara kırkımız çıkıyo kocişler sabırsızlıkla bekliiiler bacım, bir an önce önlemimizi alalım:kedi:kaydirigubbakcemile3

amaaan ne bilem yaaa
benimki de gene bi husursuz gazı da çıktı emdikten sonra derdi nekii
daha gaz mı var kucak mı istii
kucaktada da kıvranıyo bazen kendini atıyoo
noluyo yaaaa

benim yavru da yapıyo öyle ...bölelikle kucağa alışıyolar işte

ya kızlar size bişey sorcam ben kızıma hem anne sütü hem mama veriyorum biliyorsunuz ama acaba mama verıyorum diye suda vermek gerekiyormu bebeğime fikriniz varmı bu konuda

karakızım bilemiyorum canım ama sütün karşılamıyormudur su ihtiyacını acaba

ya ben eşim korunur diye düşündüm ama bazen sorun yaratıyo bu konuda kociş:kedi:daha öncede öle korunuyoduk çünki..ben korkuyom spiralden takması çıkarması offf,hiç düşünmedim ama:uhm:
oglum su an uyuyo yıkadık
ama dun gece 6 dan 1 e kadar hıııııııc uyumadı
agladı ıkındı durdu
acaba bı yerımı agrıyo ya
gazdır canım
benimki 5-6 gündür hiç uyumuyodu..bugün 3 saatir uyuyo şimdi çok şükür..dün sabah uyandı geceye kadar 1 saat uyudu sadece..bugün gaz giderici herşeyi verdim erkenden işe yaradıhihoyyyt

bi alışferişe ıkın bakalım..önerirsen bizde alırız..

3470 doğmuştu...anam bizimki 20 günde 1 kilo aldıydı.. 36. günde de 1500 almış oluyoo tosuncuğumkafamçokkarıştı
benimkide 1200 almıştı dr anne sütüne göre gayet iyi dedi..3.400 den 4.600 çıktı..

wannacım anlatsana canım nası takılıp çıkarması..ben doğumdan sonra elletmeye çok korkim ya..muayenelerde inlettiler çok yanım yandı ya..acımıyosa düşünebilirim belkim..sen taktırcanmı tekrar??

karakız neden mama werıyorsun
unutmayın aklınızda olsun ek bıseler wermeye asladıgınız an sutunuz azalacaktrı we memeyı bırakacaktır
emmedıgı ıcınde sut gıt gıde bıtıyo
cunku bıberondan akıs hızı daha fazla
bence kılosuna gore sutunuzun yetıp yetmedıgını dr karar wersın mama wermeyın
bende yetmıyo sanıyodum ama kılosuna bakınca yettıgını gorduk

selam kizlar nasilsiniz
kizim ikinip duruyo ama bir türlü cikaramiyodu gazini kakasini sabah fitil attim yardimci olsun azcik gazini alsin diye ama banamisin demedi iki saat uyudu ama her 10 dakika bir uyanarak ne o bisey anladi ne de ben anladim..en sonunda az önce aglaya aglaya yapti kakasinida rahatladi yavrum iki bezi ayni anda kirletti nekadar cok dolmus bagirsaklari meger....

kizlar ben bisey kesfettim heni bu bebeler iki saatte bir memeye uyaniyorlar ya ben gece yatirmadan önce sütümü sagiyorum hem onu veriyorum hemde yatmadan evvel iki memeye birden emziriyorum gazinida iyi cikardik mi 4 5 saat uyuyo böylece..

gaz ıcın ne edıyosunuz kızlar ya
anam benımkı tam bı gazman

benimkide ayni gazmaniye kaydirigubbakcemile3
nerden buluyo bukadar gazi neresinden üretiyo bilmem:uhm:
ben cok zorlanirsa gaz filili atiyorum
onun disinda bitkisel bi ilac yazdik doktor lefax diye günde 1 yada iki kez ihtiyac olursa onu veriyorum bide rezene idare etmeye calisiyoruz..su ay gecsede kendi gazini kendileri cikarmaya baslasalar

kızlar yaaaaa
biz bu bebişleri kaç ay böle 2 saatte bir emzircez
ben emziriyorum gazını çıkarınca uyanıyo bidahada uyumuyo yaaaa

slm kızlar bu gaz fitili neymiş ismini versene

ya kızlar öğlen kızım çok kötü kustu ağzından burnundan fışkırdı akşam üstüde sanki hiç kaka yapmamış gibi iki bez dolu yaptı çokta sulu rengi altın sarısı gibi artık kakada inalayaecez bu arada sizce ne olmuştur buna miedesini mi üşüttüm ne oldu

canım ben sana kusmasıyla ilgili yazdım okumadınmı
yan yatır
sırt üstü yatırınca burnundan geliyo bikere bizdede oldu
kakasınbı yapmasıda ne güzel işte benimkide yapamıyo perişan oluyo

canım ben sana kusmasıyla ilgili yazdım okumadınmı
yan yatır
sırt üstü yatırınca burnundan geliyo bikere bizdede oldu
kakasınbı yapmasıda ne güzel işte benimkide yapamıyo perişan oluyo

iki tane bez doldurdu kız kıvamıda sulu psikolojikmen şimdi ben hasta oldum midem bulanıyor bende panik atak var ya

benim gözlerim kapanıyo uyumak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

canım ya işin çok zor üzülüyorum sana bende senin gibiyim aslında ben tek başıma bakıyom geceleri eşim yatıyor sabahta okula gidiyor öğlende eve gelmiyor msn adresini özelden gönder şu müziği gönderem sana

carum carvi fitilin adi karin agrisi ve gaz icin..kaka yapsin diye degil rahatlatici bisey..kakasini pesten yapiyo..ama tr de belki adi baska olabilir

anım kakasını yapsın diye demiyom benimki yapıyor çok yapıyor diye şikayet ediyom sadece gaz içinse dok söyleyeyim bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…