2009 Kasm Anneleri

ha bi de kendimiz bile nazarlıyoz veletleri felak nas oku günde 1 kez üfle çocuğa
evet yaaa baktıkça içimiz eriyo kesin değiyodur nazar
bol bol okuyom canım allah razı olsun
ayy daha duramıcam nannn ii geceler kızlar gözlerim yanii

deli kalk bebiş uyurken sende uyu ne duruyon burda
iyigeceler

ya benimkide uyudu şimdi ama güvenemiyom uyumaya
uyuyup uyanınca çok gergin oluyom
ben uyur uyumaz uyanırsa sıyırırım gene
gerçi meme emecek bi saat oldu emeli kalkar bekleyem en iyisi

dıloş
benımkı hala uyanık ıh mıh edıp duruyo
emmekten benı sömurdu
sut falan yok anam mama werdık oda kesmedı mıllet sagıyo 80 cc oluyomus masllah benım sutuum uzuntuden olsa gerek azaldı ıkı gundur
bırde ıyı beslenmedım
bu cocuk nıye uyumaz arkadas derdı ne ya

7 de uyandım bende gunaydın herkese
camasır as camasır katla ortalıgı toparla banyo yap banyo cıfle kahwaltı hazırlıyom sımdıde oglusum uyuyuo her an uyana bılır
benımde uykum war ya hayırlısı allahtan
ıkı gun sonra anacım gelıcek
bana bıraz baksa gelıp yanında kaldım 12 gun dogumdan sonrada ama
kaynana bakmıyo anne gıbı
yemegını yap deyıp gıdıyo ewıne
anam olsa agzıma lokma koyardı sutun olsun dıyee
ahhhhhhh anam garıp anam

canlarım hepinize günaydın
bebişleri tek tek öpüp kokluyoruz minik kızımla
biz perşembe günü kontrole gıttık gelişimi gayet güzel dedi dr çok mutlu oldum kilo alımıda cok iyi zaten ben evde takip ediyorum tartı almıştım eve.
işitme testimizide geçtik çok şükür bir preoblem cıkmadı.
boyu 53 cm ve 4 kg olmuşuz maşallah kırbirmilyon kere maşallah Duru kızıma benim.
Önümüzdeki hafta Rota Virüsü aşısını yaptıracağım bu aşıyı yaptırmayı sakın unutmayın kızlar bebeklerinize devlet karşılamıyo ama önemli bir aşı bebeklerimizi zehirli ishalden koruyo belki ishal olmasını tam olarak engellemiyo ama hastaneye yatırmaktan kesin koruyo 1 yaşından sonra ise tamamen koruyomuş dr söyledi.
birde bebeği severken hani başını okşuyoruz önden arkaya doğru elimizle okşarız içgüdüsel olarak aslında bu yanlış mış doğru olan elimizi bebeğimizin kafasının arkasından öne doğru sürüp yüzüne ve hatta göğsüne kadar surmekmiş bu şekilde bebek kafasını yüzünü göğsünü tanıyormuş ayrıca sakın daha erken demeyin onunla mutlaka gözlerinin içine bakarak konuşun ve gözlerini ağzını dudaklarını kulaklarını ellerini tanıtın bunları bebek beynine tıpkı bir cd gibi kaydediyormuş ve konuşmaya başladığı zaman sizden duyduğu kelimeleri çok daha rahat konuşabilrmiş ben masal okuduğumu söyledim kitabı onun yüzüne karşı ve kelimeleri tane tane okumamı söyledi .
ben dün akşam Duru ya yüzünü tanıttım beni nasıl dikkatle dinlediğini anlatamam hanimiş kulakları diyip kulaklarını tutup işte burda diyorum oda sevıncten kıpır kıpır hareket edıyo yavrum benım ya.
Birde merak ettiğim birşeyi sordum biliyorsunuz Duru erken doğdu ve gelişimini merak ediyordum doğduğu tarihe göremi yoksa düzeltilmiş yaşa göremi devam edecek diye sordum
düzeltilmiş yaşa göre devam eder dedi yani sizin bebişler 2 veya 3 aylıkken size gülerken benim kızım 4 yada 6 aylıkken bana bakıp gülecek ve 2 yaşına kadar bu şekilde devam edermiş 2 yaşında ise yaşıtlarını yakalarmış buda beni biraz tedirgin etti acıkcası herşeyde vardır bir hayır.
r

hadi gözün aydın cnm annen gelio demek ne güsel
maaşallah durumuza çok sevindim cnm herşeyin yolunda olması çok güzellll gelişim konusuna takma bence sağlıklı şekilde gelişsin de öperim minik kızını allaha emanet

sagol ebıscem
ewet annem gelıyo
ama benım memısler cok acıyo ya her emzırmede tepınıyorum resmen
cocukta ne oldugunu anlayamıyo

anaaaaaaaam korkunç bi geceydi
uykusuz ölüyom
uyusada biraz bende uyusam
oyy diloşum yaa Allah sana güç kuvvet sabır wersin
işin o kadar zor ki senağlama
insanın anası gibi olur mu hiç kimse senağlama
kurban olurum anamın bastığı toprağa opuyorumnanaktan

karakızım o kadar zor günler geçirdin ki... Allah bunların mukafatını weriyo sana :lepi:
duru bebek ilk göz ağrımız bizim :asigim:

kıslar nasılsınız bu arada ne var ne yok bebişler napıyo ayy yerim ben onları ya allahım hepimizin yavrularına sağlık versin

Günaydın kızlar! Bi kaç gündür yoktum bilgisayarımın azizliğine uğradım. Nasılsınız? Ben iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum ilk kez bebeğim sabahtan beri uyuyo arada emzirdim sadece korktum valla ikide bir bakıyorum çok şükür iyi ama neden uyuyo anlamadım. Ya kemik yaşı olarak 40 ını doldurdu kaydirigubbakcemile2 yada başka bişey var çözemedim.. Büyüklerim hep diyo çocuk 40 ını doldursun rahatlayacak inş. öyledir normalde bu saatte viyak ciyak gaz dolayısıyla ağlaması lazımdı ama hadi hayırlısı inş. sizin bebişlerde iyidir.. hepiniz öpüldünüz..

bana 350gr verdikten sonra iyi almış dedi ama yine bi bakalım 15 gün sonra bol bol emzir dedi gögüs uçları hiç iyileşmicek sanırım o kadar krem sürüyorum ayva çekirdeğinide yaptım ama 1 gün ii diğer gün yine aynı

ayy ayneeeen
gerçi gece 2ye kadar kök söktürdü ama o saatten beri uyuyo yaaa 40ımı dolduuu yoksaaam
ay hep böle olsa keşkeee
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…