hangi hastanede yapmıştın canım
şimdi hangi dra gidiyon ben de dr arayışındayım
hastanemin uzmanlarını beğenmedim profa veya doça gidecem bi dahaki sefere[/Q
canım doğumumu drum özel olduğu ve 100 yıl hastanesiyle anlaşmalı olduğu için orda yaptım.oranın mehmet diye bi dr var begenmedim . arastırdım lokman hekim hastanasinde de uzman dr fahrettin erdoğan diye bir dr var hacattepe den mezun ona götürdüm çokta memnun kaldım çok güzel muayne etti bebeğimisanırım buna devam edicem eger gıcık olmazsam..dr takıntım var da benim:))
canlarım hepinize günaydın
bebişleri tek tek öpüp kokluyoruz minik kızımla
biz perşembe günü kontrole gıttık gelişimi gayet güzel dedi dr çok mutlu oldum kilo alımıda cok iyi zaten ben evde takip ediyorum tartı almıştım eve.
işitme testimizide geçtik çok şükür bir preoblem cıkmadı.
boyu 53 cm ve 4 kg olmuşuz maşallah kırbirmilyon kere maşallah Duru kızıma benim.
Önümüzdeki hafta Rota Virüsü aşısını yaptıracağım bu aşıyı yaptırmayı sakın unutmayın kızlar bebeklerinize devlet karşılamıyo ama önemli bir aşı bebeklerimizi zehirli ishalden koruyo belki ishal olmasını tam olarak engellemiyo ama hastaneye yatırmaktan kesin koruyo 1 yaşından sonra ise tamamen koruyomuş dr söyledi.
birde bebeği severken hani başını okşuyoruz önden arkaya doğru elimizle okşarız içgüdüsel olarak aslında bu yanlış mış doğru olan elimizi bebeğimizin kafasının arkasından öne doğru sürüp yüzüne ve hatta göğsüne kadar surmekmiş bu şekilde bebek kafasını yüzünü göğsünü tanıyormuş ayrıca sakın daha erken demeyin onunla mutlaka gözlerinin içine bakarak konuşun ve gözlerini ağzını dudaklarını kulaklarını ellerini tanıtın bunları bebek beynine tıpkı bir cd gibi kaydediyormuş ve konuşmaya başladığı zaman sizden duyduğu kelimeleri çok daha rahat konuşabilrmiş ben masal okuduğumu söyledim kitabı onun yüzüne karşı ve kelimeleri tane tane okumamı söyledi .
ben dün akşam Duru ya yüzünü tanıttım beni nasıl dikkatle dinlediğini anlatamam hanimiş kulakları diyip kulaklarını tutup işte burda diyorum oda sevıncten kıpır kıpır hareket edıyo yavrum benım ya.
Birde merak ettiğim birşeyi sordum biliyorsunuz Duru erken doğdu ve gelişimini merak ediyordum doğduğu tarihe göremi yoksa düzeltilmiş yaşa göremi devam edecek diye sordum
düzeltilmiş yaşa göre devam eder dedi yani sizin bebişler 2 veya 3 aylıkken size gülerken benim kızım 4 yada 6 aylıkken bana bakıp gülecek ve 2 yaşına kadar bu şekilde devam edermiş 2 yaşında ise yaşıtlarını yakalarmış buda beni biraz tedirgin etti acıkcası herşeyde vardır bir hayır.
r
canım doğumumu drum özel olduğu ve 100 yıl hastanesiyle anlaşmalı olduğu için orda yaptım.oranın mehmet diye bi dr var begenmedim . arastırdım lokman hekim hastanasinde de uzman dr fahrettin erdoğan diye bir dr var hacattepe den mezun ona götürdüm çokta memnun kaldım çok güzel muayne etti bebeğimisanırım buna devam edicem eger gıcık olmazsam..dr takıntım var da benim:))
evet şeker ben de keşfetmiştim bunu çokça doyurunca ii uyuyolar kaydirigubbakcemile3
hangi hastanede yapmıştın canım
şimdi hangi dra gidiyon ben de dr arayışındayım
hastanemin uzmanlarını beğenmedim profa veya doça gidecem bi dahaki sefere
lokman hekim sincanda ama dimi
evet sincanda da var etlikte de ben sincana götürdüm etliktekinden daha büyük bi hastane ve 24 saat acil çocuk dr da var allah korusun ama bu da önemli die düşündüm 24 saat acil çocuk drunun bulunması kendi dr da aynı hastanede olsun istedim..
arkadaslar bu arada devid bebeklerinizde huzursuzluk yapıyor mu ?dün vermedim ben gece çok rahattı ya ilaçtan ya ıhlamurdan sanırım ama hangisinin etkisi oldu bilmiyorum
hımm bana ters orası ben gene fatihe devam orda da var acil falan
drların hepsini teker teker denicem olmadı 29 mayısa
sincanda bana daha yakın geldi..fatihede kendim tiroid için gidiyorum ordaki drlarda ii die duydum yeni doğum yapan bi arkadasım var o da oraya gidiyo memnunmuş drlardan
selam millett
yaa ben grip oldummm :gitme: zaten özgenin de burnu falan tıkanıktı şimdi sütten ona da geçcek iice hasta olcak zuzum benim yüzümdeennn mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bide özgenin sağ gözü felaket derecede çapak olmuş yeşilimsi sıvı akıyo resmen hafif şişmiş göz açamıyo yavrum ya moralim çok bozukkkkkkk senağlama
napayım cnm ya kızımı uyuttum şimdi rahatım
doktora gittiğimizden beri bir düzene girdik çok şükür umarım böle devam eder
artık geceleri uyuyoz 2 kere falan kalkıyo.emip hemen yatıy yine
gaz sorunu çözüldü sanırım.şuana kadar bi sıkıntı yok fitil bile kullanmaya gerek kalmadı
devit 3 vermiyom artık sanırım onun da etkisi varmış
sadece bağırsak düzenleyizi şurupla sorunu hallettik sanırım
bizim kıslarda sol kalçada sorun çıktıydı allahtan sizden önce duydumda panik yapmadım hemen
ben günde sadece 1 kere çift bez bağlıyom sğrekli değil
doktor 3.aya kadar bekliyelim dediydi
ya birde biz çift bez bağlıyoz ya kızımızın bacak arası ayrık olmasın sonra
kafam karışdı napak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?