amiin tatlım sabah 6 da kalktı 9-10 gibi bi yarım saat uyudu sona saat13,30 da yudu 15 30 da uyandı daha yeni uyudu yavrum yaa sıkıntısı varmışdarısı bize ebişiiimmm
slm cnm onun da mı kakası var acep nan alt tarafı bi avuç mok onada muhtacız ii mislm kızlar benim kız uyumuyor ya
kızlar şu spirali bağa bi annatın daa sağlık ocaanda kiler hangi yöntemi kullancaan didi hepsini saydı bende doğal yntem dedimm bi avuç prezervatif verdii gııııııııııı töbe töbe töbeeeeeeeeeee kıçımızın kahyası sankimmm
iiydi böle nan kaydirigubbakcemile3 bu arada gündüz sana laf yetiştiremedimm cicimm seni çok ii annıyom yhalnızlık çok zorrr bu gün bezimiz bitti eşim işte komşuma sölim oğluşun yanınd dursun eccükde aliim geliim dedim o da yoktu allahtan soona geldi de halletiimcanım ben spiral nasıl takılıyo falan bilmiyom ama bende spiral taktırcam ama ne zaman bilmiyom
doktora gidince sorcam bakalım ne diycek
ama bildiğim kadarıyla adet zamanında takılınca acı olmuyomuş ama biz ne zaman adet olcaz o muamma
alla alla bi tat bakiim üşütmüşmü :roflol: normaldir nann delüü işkillenme hemenyaa kakası yeşil gibiii üşüttümmüüü
alla alla bi tat bakiim üşütmüşmü :roflol: normaldir nann delüü işkillenme hemen
cnm demekki kaka yapmada zorlanıyo z.yağı içirmeyi dene çok işe yarıyo 1 çaykaşığı verhala ıhlıyo kafayı yicem yaaa mafoldumben
cnm demekki kaka yapmada zorlanıyo z.yağı içirmeyi dene çok işe yarıyo 1 çaykaşığı ver
29mayıs a gittim cnm çok tatlı bi dr. var mehmet küçükayvazmıdı nedi adı öle bişi ii bi adam ben memnun kaldımm tee fatihe gitmebence bizim arkadaşlardan biri oraa çocukunu götürmüş çocuk ağlarken bunalmış dr. panik yapmışş annesi baksana çocuuna fvalan demişş zatgen kadın da o yüzden dr.a götürdüydü bilemiyciim yaneeebiş gıı sen hangi hastaneye gidiyon bebiş için?
ben fatihe devam edecem de iki uzman denedim beğenmedim tüm drları denicem teker teker
doç. prof sıradan gidecem bakalım hangisi olursa
iiydi böle nan kaydirigubbakcemile3 bu arada gündüz sana laf yetiştiremedimm cicimm seni çok ii annıyom yhalnızlık çok zorrr bu gün bezimiz bitti eşim işte komşuma sölim oğluşun yanınd dursun eccükde aliim geliim dedim o da yoktu allahtan soona geldi de halletiim
dilmuhcuumm darlandığında 7 kez ayetel kürsü oku çok ii gelioo
hep merak ederdim gıı anamm ne haltlar karıştırdığımı gözüme bakıp nası da hemen anii deyii dimekki analık böle bişimişşş falla bilmiim nası annıcasshee bilim geçen verdimdi hemen cırtlattı
nan bi de dilini çıkarıp duruyo bizimki midesimi bulanıyoki
dr bulantı var mı dedi de nasıl annıcam ben bulantı olduunu akannehir
ha bi de kendimiz bile nazarlıyoz veletleri felak nas oku günde 1 kez üfle çocuğazor canım ama allah yardım ediyo çok şükür
aaa ben hep okurum sık sık ama 1 kez bundan sonra 7 kez okuyayım canım çok sağo
hee iimiş dibimizde29mayıs a gittim cnm çok tatlı bi dr. var mehmet küçükayvazmıdı nedi adı öle bişi ii bi adam ben memnun kaldımm tee fatihe gitmebence bizim arkadaşlardan biri oraa çocukunu götürmüş çocuk ağlarken bunalmış dr. panik yapmışş annesi baksana çocuuna fvalan demişş zatgen kadın da o yüzden dr.a götürdüydü bilemiyciim yanee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hep merak ederdim gıı anamm ne haltlar karıştırdığımı gözüme bakıp nası da hemen anii deyii dimekki analık böle bişimişşş falla bilmiim nası annıcass
ayy daha duramıcam nannn ii geceler kızlar gözlerim yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?