2009 Kasm Anneleri

oh beee emerkene yaptı kakayı
huysuzluu ondandır inşallah da uyur gaari
gidip değiştirem koktuu

canım ben spiral nasıl takılıyo falan bilmiyom ama bende spiral taktırcam ama ne zaman bilmiyom
doktora gidince sorcam bakalım ne diycek
ama bildiğim kadarıyla adet zamanında takılınca acı olmuyomuş ama biz ne zaman adet olcaz o muamma

iiydi böle nan kaydirigubbakcemile3 bu arada gündüz sana laf yetiştiremedimm cicimm seni çok ii annıyom yhalnızlık çok zorrr bu gün bezimiz bitti eşim işte komşuma sölim oğluşun yanınd dursun eccükde aliim geliim dedim o da yoktu allahtan soona geldi de halletiim

ayy oğluş uyumuşken ben de yatiim kızlar yarın da bele olursa beni zor bi gün beklio dimektir öptüm sizi ii gecelerr

ebiş gıı sen hangi hastaneye gidiyon bebiş için?
ben fatihe devam edecem de iki uzman denedim beğenmedim tüm drları denicem teker teker
doç. prof sıradan gidecem bakalım hangisi olursa

cnm demekki kaka yapmada zorlanıyo z.yağı içirmeyi dene çok işe yarıyo 1 çaykaşığı ver

hee bilim geçen verdimdi hemen cırtlattı
nan bi de dilini çıkarıp duruyo bizimki midesimi bulanıyoki
dr bulantı var mı dedi de nasıl annıcam ben bulantı olduunu akannehir

ebiş gıı sen hangi hastaneye gidiyon bebiş için?
ben fatihe devam edecem de iki uzman denedim beğenmedim tüm drları denicem teker teker
doç. prof sıradan gidecem bakalım hangisi olursa
29mayıs a gittim cnm çok tatlı bi dr. var mehmet küçükayvazmıdı nedi adı öle bişi ii bi adam ben memnun kaldımm tee fatihe gitmebence bizim arkadaşlardan biri oraa çocukunu götürmüş çocuk ağlarken bunalmış dr. panik yapmışş annesi baksana çocuuna fvalan demişş zatgen kadın da o yüzden dr.a götürdüydü bilemiyciim yanee

zor canım ama allah yardım ediyo çok şükür
dilmuhcuumm darlandığında 7 kez ayetel kürsü oku çok ii gelioo

aaa ben hep okurum sık sık ama 1 kez bundan sonra 7 kez okuyayım canım çok sağo

hee bilim geçen verdimdi hemen cırtlattı
nan bi de dilini çıkarıp duruyo bizimki midesimi bulanıyoki
dr bulantı var mı dedi de nasıl annıcam ben bulantı olduunu akannehir
hep merak ederdim gıı anamm ne haltlar karıştırdığımı gözüme bakıp nası da hemen anii deyii dimekki analık böle bişimişşş falla bilmiim nası annıcass

hee iimiş dibimizde
olabülüü
hep merak ederdim gıı anamm ne haltlar karıştırdığımı gözüme bakıp nası da hemen anii deyii dimekki analık böle bişimişşş falla bilmiim nası annıcass
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy daha duramıcam nannn ii geceler kızlar gözlerim yanii

yat bacım benimki faltaşıı gi bi bakıyo vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…