2009 Kasm Anneleri

iki tane bez doldurdu kız kıvamıda sulu psikolojikmen şimdi ben hasta oldum midem bulanıyor bende panik atak var ya

canım panik yapma benimkide sulu yapıyo sarı rengide
hem yapması ne güzel benimkide yapamıyo ıkınıp duruyo

hımm aynıyız canım valla
gerçi benim eşim geceleride olmuyo biliyosun
ama idare etcez bugünlerde geçecek
ben atıyom sana özelden msn canım

annemde çocuk doymasa 2 saat uyumaz ağlar diyo e peki bu çocuk gece niye uyumuyo anlamıyorum gazımızı çıkarıyoruz kakasınıda yapıyor ama uyku niye yok anlamadım memede uyyo yatagına yatırınca ağlıyor yatagnı sevmiyor sanırım..ıhlamur içtim bi bardak bakalım insallah etkisini gösterir saolasın..

ya ben bilmiyorum.5.gün kontrol yoktu.10.günde 100 gram eksik çıktı.Doktor bi daha kontorole gel falan demedi.Devlet hastanesi ya ondan galiba....Kızım 3320 doğmuştu.10.günde 3200 geldi.normal mi?

ben ilk basta doğum yaptığım hastanenin(ki özel hastaneydi devlet falan farketmiyor bence dr çok daha önemli) çocuk dr 5.nci gün getirin topuk kanı alıncak dedi götürdük bi muayne etti öylesine kilosuna falan bişi demedi adama gıcık oldum arastırdım baska bi hastaneden randevu aldım 15.nci gündü işitme testi için götürdüm ama önce muayne edelim dedi heryerine bi güsel baktı kilosunu boyunu kafa çapına kadar ölçtü tekrardan 350gr çok vermiş dedi 15 gün daha emzir getir bakalım ona göre karar verirz dedi persembe tekrar götürcez bakalım

amaaaan bende bu yetiyomu yetmiyomu diye düşünmekten bıktım
bende gitcem haftaya bakalım nedir durum
bi doktorda bulamadım
en son gittiğim doktor hödük herif
bebe kendini yırtıyoda neyi var demiyo başka şeylerle uğraşıyo
sonra geldi yanımıza hepmi böyle dedi
bende aç bebek dedim ondan ağlıyo
salak herif fitil yazdı ne alakaysa
ben bebeyi göbeğinden kan geldi diye götürdüm o fitil veriyo mal aaaa sinir oldum almadım tabi
bi doktor var burda yenidoğana bakıyo kadın
aman allahım bi insan bu kadar tatlı olur
ilk kontrolde aldı bebeği seviyo sarılıyo aaa şaşırdım
ama oda poliklinik yapmıyo işte offff

dilmuhcum saol cnm
işe yararmı bilmiyom ama bizim kızı pek etkileyeceğini sanmıyom
biraz dinledimde kendi ağlama sesinden duyamaz herhalde bu müziği
kalksında bir deneyem

evet şeker ben de keşfetmiştim bunu çokça doyurunca ii uyuyolar kaydirigubbakcemile3
hangi hastanede yapmıştın canım
şimdi hangi dra gidiyon ben de dr arayışındayım
hastanemin uzmanlarını beğenmedim profa veya doça gidecem bi dahaki sefere

kıslar ya ben emzirmeyi2.5 3 saate falan çıkardım
ama bu seferde göğüslerimde süt birikmesi oluyor ve kenarları sızlıy
sütümü sağdım bekliy ama ne zaman verecem bilemedim
göğüsden veriyom iyice birikmesin diye
şimdide sağdığım süt boşta kaldı 80 cc
buzdolabında ne kadar bekletebilirm acaba bozulmasın bide

ben doğum hastanesinde yaptım.Taburcu olurken topuk kanı aldılar .İşitme testini de yaptılar.Her gün çocuk doktoru gelip kontrol ediyordu zaten...Ama ben yenidoğan polikliniğindeki doktora gıcık oldum.İnsan ay sonuna kadar bi bakalım kilo artışı olmazsa o zaman mama verirsin demedi.Hemen mama ver dedi.Ben de ısrarla sütümü artırmaya çalışıyorum.Arada sağıyorum.Biraz göğüs uçlarım acıyor ama napalım bebek için değer.Kafa çapı 5mm boyu da 2 cm uzamış kızımın...umarım bebeklerimizin gelişimi iyi olur....

buzluğa koy tatlımm 6 ay duruyo
buzdolaabında 24 saat

kızlar şu spirali bağa bi annatın daa sağlık ocaanda kiler hangi yöntemi kullancaan didi hepsini saydı bende doğal yntem dedimm bi avuç prezervatif verdii gııııııııııı töbe töbe töbeeeeeeeeeee kıçımızın kahyası sankimmm

ben bilmiyom ne olduunu emme taktırcam kaydirigubbakcemile3
anam geliyo pazar günü ona soram baarii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…