ne müzigi yaa banada yollayin
iki tane bez doldurdu kız kıvamıda sulu psikolojikmen şimdi ben hasta oldum midem bulanıyor bende panik atak var ya
canım ya işin çok zor üzülüyorum sana bende senin gibiyim aslında ben tek başıma bakıyom geceleri eşim yatıyor sabahta okula gidiyor öğlende eve gelmiyor msn adresini özelden gönder şu müziği gönderem sana
yarem:umursamaz::mymeka::mymeka::mymeka:
kandırıkçısı ben hale bekliyom özelden göndermeni
limeden indirem dedim inmiyo sinir oldum işte
cnm ıhlamur içtim dün akşam ve oğlum uzun süre uyudu ondan dolayı ıhlamur için deneyin dedim
benm oğlan da en az 20 dk emiyor bazen çok sık emeceği tutuyor mama verdim ama kesilmedi memeden bilmem ki gece çok geç saatte yıkama daha kırkınız çıkmamış ya 9-10 gibi yıka. humana içen kızlar çok memnun
ben m annem de çocuk doysa sürekli emmez dedi ondna ben mamaya hayır demiyorum baqzı anneler hiç emziremiyor mama vermicem die diretmenin doğru olmadığına inanıyorum ama bu konuda herkes farklı düşünüyor işte ne diyeyim
ya ben bilmiyorum.5.gün kontrol yoktu.10.günde 100 gram eksik çıktı.Doktor bi daha kontorole gel falan demedi.Devlet hastanesi ya ondan galiba....Kızım 3320 doğmuştu.10.günde 3200 geldi.normal mi?
cnm ilk hafta kilo kaybı oluyormuş korkma hiççç
ilk bir hafta hiç emzirmesen de bişey olmuyormuş
sanırım haftada 250 iyi bir artışmış ama emin deilim bu bilgiden
bugun sanki ağırlaşmış gibi geldi ama insallah doğru hissediyorumdur..
canım ozaman kilosuna bakılsın öyle ver mama
ama aç diyosan ver gece 30 cc kadar aç kalmasın tabi
meme vercem diywe açta bırakmamak laszım
persembeye kadar bekliyim bakalım nolcak insallah bu gece rahat uyuruz..
ben ilk basta doğum yaptığım hastanenin(ki özel hastaneydi devlet falan farketmiyor bence dr çok daha önemli) çocuk dr 5.nci gün getirin topuk kanı alıncak dedi götürdük bi muayne etti öylesine kilosuna falan bişi demedi adama gıcık oldum arastırdım baska bi hastaneden randevu aldım 15.nci gündü işitme testi için götürdüm ama önce muayne edelim dedi heryerine bi güsel baktı kilosunu boyunu kafa çapına kadar ölçtü tekrardan 350gr çok vermiş dedi 15 gün daha emzir getir bakalım ona göre karar verirz dedi persembe tekrar götürcez bakalım
evet şeker ben de keşfetmiştim bunu çokça doyurunca ii uyuyolar kaydirigubbakcemile3selam kizlar nasilsiniz
kizim ikinip duruyo ama bir türlü cikaramiyodu gazini kakasini sabah fitil attim yardimci olsun azcik gazini alsin diye ama banamisin demedi iki saat uyudu ama her 10 dakika bir uyanarak ne o bisey anladi ne de ben anladim..en sonunda az önce aglaya aglaya yapti kakasinida rahatladi yavrum iki bezi ayni anda kirletti nekadar cok dolmus bagirsaklari meger....
kizlar ben bisey kesfettim heni bu bebeler iki saatte bir memeye uyaniyorlar ya ben gece yatirmadan önce sütümü sagiyorum hem onu veriyorum hemde yatmadan evvel iki memeye birden emziriyorum gazinida iyi cikardik mi 4 5 saat uyuyo böylece..
hangi hastanede yapmıştın canımben ilk basta doğum yaptığım hastanenin(ki özel hastaneydi devlet falan farketmiyor bence dr çok daha önemli) çocuk dr 5.nci gün getirin topuk kanı alıncak dedi götürdük bi muayne etti öylesine kilosuna falan bişi demedi adama gıcık oldum arastırdım baska bi hastaneden randevu aldım 15.nci gündü işitme testi için götürdüm ama önce muayne edelim dedi heryerine bi güsel baktı kilosunu boyunu kafa çapına kadar ölçtü tekrardan 350gr çok vermiş dedi 15 gün daha emzir getir bakalım ona göre karar verirz dedi persembe tekrar götürcez bakalım
ben ilk basta doğum yaptığım hastanenin(ki özel hastaneydi devlet falan farketmiyor bence dr çok daha önemli) çocuk dr 5.nci gün getirin topuk kanı alıncak dedi götürdük bi muayne etti öylesine kilosuna falan bişi demedi adama gıcık oldum arastırdım baska bi hastaneden randevu aldım 15.nci gündü işitme testi için götürdüm ama önce muayne edelim dedi heryerine bi güsel baktı kilosunu boyunu kafa çapına kadar ölçtü tekrardan 350gr çok vermiş dedi 15 gün daha emzir getir bakalım ona göre karar verirz dedi persembe tekrar götürcez bakalım
kıslar ya ben emzirmeyi2.5 3 saate falan çıkardım
ama bu seferde göğüslerimde süt birikmesi oluyor ve kenarları sızlıy
sütümü sağdım bekliy ama ne zaman verecem bilemedim
göğüsden veriyom iyice birikmesin diye
şimdide sağdığım süt boşta kaldı 80 cc
buzdolabında ne kadar bekletebilirm acaba bozulmasın bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?