2009 Kasm Anneleri

sizin bebelerde kusuyo demi benimkide birkac gündür huy edindi her gazini cikarmaya calisirken illa birazcik kusuyo batiriyo benide kendinide...acaba fazla emiyolar onda mi kusuyolar yoksa üsüttü de ondan mi kusuyo

ayyy banada olmuştu kız geçenlerde
bide ben tam yerine yatırırken oldu pöööö diye kustu yavrum yaaaa
bi günde olmuyosa bırakmamak lazımmış
sabırla deneyince her bebekte oluyomuş
bloglarda da çok okudum
bu kadın meşhur herkes uyguluyo
ben uygulamaya başlayayım gece uyursa gündüz rahat olur benim içinde
gündüzleri hiçbişey yapamıyorum ruh gibiyim

selam kızlar napıyosunuz?

biz bugün kırkımızı çıkardık,yıkandık bi güzel.. ama hava çok soğuk gezmelere gidemedik... onu da en kısa zamanda yapcaz inş...

biz de biz deeeehihoyyyt

canım HAMETAN POMAD hem benim gögsümde hem de pişikte çok işe yarıyo... pişiği görür görmez sürüyom iki defa sürünce geçiyo hemen...

canım benimde kızımda pişik olmuştu dr umuz bize trosyd krem verdi günde 3 defa 1 hafta kullan dedi ve hemencicik geçti kullan isteren.

slm millett a.s.
ben çok kötüyüm bugün annemlerden ayrıldım :çok üzgünüm: annemde babamda hüngür hüngür ağladılar oğluşumdan benden ayrılırkenn :sinifsinif: hayatımın hiç bir döneminde kendimi bu kadar yanlız hissetmemiştim senağlama saatlerdir ağlamaktan içim çıktııı senağlama

ben sebamed sürdüm zeytinyağı sürdüm geçtiydi hemen
sebamed ii bence

kıs sen annenlerdemidiydin halaa
yoksa onnar mı sizdeydi
ay neden yalnız hissediyon allah iiliğini versin
kocan oğlun daha nolsun gıı :mymeka:
babamdan ayrıldım deyü ağladım deme dverim haaa
dilmuh da döver :mymeka:
gene gelirler kız dayanamazlar zatiiii
benim anam da gelii bugün 1 hafta kalıp gitcekk

kızlar 7den beri uyusun deyü yatak odasına götürdüm daa yeni uyudu oda kuş uykusu kimin
bi de anam gelii şimdi dolmuştan inince yürümesi lazım sokak araları karanlık bi de köpekler oluyo onu almaya gitcem aklım kalır yosam
ilk defa anakucağını arabaya bağlayıp çıkarcam kızımıı akannehir
çok heyecanlıyımmm gerçi 5 dklık mesafe bilem deel

napimmm nan selooo yanlız hissedimm mafoldumbenmafoldumben
annemgiller bendeydi ancak gittilerr keske ege yaşına girene kadar kalsalarmışşş kaydirigubbakcemile3 evin içi bomboş kalıverdii akannehirakannehir

aboww dikkat et tatlışım gece gecee arabada ısığı kapatmada berayın yüzüne bakk opuyorumnanaktan

ay aglama bacım bende ewe gelelı 1 hafta oldu hala alısamadım bızde cok aglastık ayrılırkene emme alısmalı

edaaaaaa valla döverim nan
ben ilk günden beri yalnızım biliyon
bide kociş gecede işte oluyo
amma çok zorlanıyom

ay edoş bende annem gittiğinde çoooooook ağladım ya
çünki kayınvaldemle başbaşa kaldık 3 gün felan ama neyseki gitti
bana hastaneden beri etmediğini bırakmamıştı yaa lohusa ve dikişli halimle
uğraştı benle inanabiliomusun

yahu kartanem çok alemsin haa kaydirigubbakcemile3

ay aglama bacım bende ewe gelelı 1 hafta oldu hala alısamadım bızde cok aglastık ayrılırkene emme alısmalı

Alışcaz tabi şekerimm çare yokk gurbette olduğumuz süreceee :sinifsinif:

edaaaaaa valla döverim nan
ben ilk günden beri yalnızım biliyon
bide kociş gecede işte oluyo
amma çok zorlanıyom

dur nan dövme hemenn :kedi::kedi: alışmıştım yaaaa ev bomboş geldi gııı mafoldumben

bende çok ağladım nan mafoldumben
akannehirakannehir aboww naptı kızz kaynana sanaaa o haldeykeenn kötükedihüso

kızlar ben kötü bısey yaptım..
oglum 12 den berı uyumuyo aglayıp duruyo kaynanam yıkadı hıc uyumadı
o arada benım sutumle ılgılı konustu kaynanam..
o saatten sonra bebegım emdı emdı emdı ama doymadı
hep agladı gazını da aldık kakada yaptı
demın artık dayanamadım bagırdım bebegıme ya ne bıcım bı anneyım ben:gitme:
sonra ben agladım pişmanlık duyup onu kucaklayıp sewdım
meme werdım yıne uyandı agladı
en sonunda esım mama wereleım belkı sutun yoktur bugun dedı cunku dakıka bası nerdeyse emdı cocuk
mamayı werdık sımdı uyudu acmıs benım kuzum oysa sutum cok ıyıydı
kaynanam ın resmen gozu degdı ya ne edecegım ben

cnm stresini bebişee hissettirme bileeee lmaz: stresliyken üzgünken bebişleri kucağımıza bile almamalıymış muhakkaka sakin ve huzurlu olmalıymışız yerimseniben
sakin olmaya çalış kaynanan yokmuş gibi düşünn kaydirigubbakcemile3 mam vermek dünyanın sonumu kızzzz bebişin aç kalmasından iyidirr bende verdimdii vereliniortak

gel bakıyım sen buraya kaydirigubbakcemile nerelerdesin sen bakıyım :mymeka: utanmıyon dimi buralara uğramıyon ekim analarında dolanıyon :mymeka:
al eda bunlar sana klava:klava:klava: :tomato: :tomato: :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…