2009 Kasm Anneleri

edooooooooooş kız 40 çıkınca oluyomu değişiklik
bizde dün çıkardıkta
yarında doktora gideriz ordanda biyerlere gider uçururuz 40 mızı

heeeeee olduu deynek geldii deydi bizee hersey deyistii kaydirigubbakcemile3 bi halt olmuyo anacımm heeçç umutlanmaaaa kaydirigubbakcemile3

delüüüüüü delikafaduldendelikafadulden sende cekcen bu kızdannn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akannehir ayyy bunlaarr nasıl bebekkk akannehirakannehir

valla ben her ağladığında alıyom kucağıma
alışmasın diye kasamam kendimi
bugünler kaçıyo gidiyo alıyom yiyom bebeyi
ayy kocişte hasta olmuş dokkunamıyo bebeğe
yanına bile yaklaşmıyo

tühhh mucize bekliyodum halbuki
kız kime desem 3 ay diyo
3 ay sonra normale dönermiş

uyku arasında bebegım boyle dudagını buzup bı ıc cekıp ses cıkarıyo oz aman ıcım cız edıı
bak bacım utfak banyo gocmus durumda benım
ama yatıcam sabah yaparım artık uyudugu kadar bend euyuyayımda cocuguma werımlı olım
rezenemıde ıceyımde
ogg kotu kokuyo yaaa
aha bende edıyom kufur bacım
ha bu arada msn arızalandı benım wırus gırmıs

benım sutum de yetmiyor depodan sağdıklarımı kullanmaya basladım onlarda 1 hafta 10 gune biter muhtemelen sonra da mecburen biz de yetmediğinde mamaya gececeğiz sutum aartmazsa artsın diye ugrasıyorum ama artmıyor 3 saatte bir sağıyorum 50-60 ml geliyor insallah artar

biliyom kız bana bişeyler gönderip uruyodu dün
sende uyu
benimki uyumuyo yaaaaaa

allah kavuştursun cicimm seni aradım bu gün ama kapalıdı tlf demek canın sıkkındı ondan mı kapadındı kuzumm üsülme gbelir onnar gene dayanamazlar nasıl olsa a.s
nan ben saatli vakitli yapamam o ne beeee el kadar bebe 3 güne kalmaz parmağında oynatcak bizi zatiii o zaman saatleri de o ayarlarr delikafadulden falla ben doğaçlama yapcemm şimdiye kadar içgüdüsel olarfak yaptığım hergşey yerinde ve doğru çıktı mesela sinirliken bebişe ellemiodum ağladığında sakince annecim yok bişe kuzucumm derim hep bak o da doğruynmuşş vs vs
ağlamayın nann falla çok kızıyom sizin kaynanalara bunnar heç gbelin olmadımı ki...kötükedihüso
bidaa baarmassın annesi üsülme bazen insan son derece gerilio
ayy benimde sütüm yetmio yaaa her aakşam 60 cc mama vermezsem uyumuyo naapçazz bilmiomm
ay kızlar delırcem bu bebege benım sutum yetmıyomu ya
delırcem sımdık
bende bende hoffff nası annıycazz nan ben dr. gittiğimde meme az ver mamayı da kes dedidi dr. 2 kg almış 45 günde ama çığlık çığlığa ağlıyo yavruşum hemde memeyi azaltmadıım halde sadece mamayı kestiğim halde bide memeyi azaltsam heç susmasss

inşallah artar canım
ben sağmıyom ama sağınca ne kadar çıkması lazımki tekinden

geçmiş olsunn cnmmm dikkat edin tabiiii yerimseniben

tühhh mucize bekliyodum halbuki
kız kime desem 3 ay diyo
3 ay sonra normale dönermiş

heeee bende öle duydumm dr.da dediii

bu bebe bu gecede uyumazsa takcam huni kafama artık

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- tee bölee dağıldıkkk kaydirigubbakcemile3

bu bebe bu gecede uyumazsa takcam huni kafama artık
uyucakk annesi bu gece içime doğdu yerim ben o yhakışıklıyı zahnmeti bile güzell demii (cnm benim aşımda 2 büyük vardı doğum sırasında emin ol gbene herşeyi kendim yaptım kendim düşündüm ve keşfettim bişi soruyosun bilmem olabilir bizde şöledi bu bebe de nasıldır belli olmaz her çocuk başkadır vs vs vs....)

valla güzel yaa bacım
kız bi büyük olsa yada ne bileyim işte biri olsa yanımda iyi olurdu sanki
kociş gececi çalışıyo biliyon o zaman hepten zor oluyo
bugün karar aldım bi dahakine ankarada olcam ve yardım alcam kocişinkilerden
olmaz böyle
iki gün sonra ahh torunum diye yapışcak yavruma
bizimkiler hepten adi zaten

bebemm uyiyy bende yatam baree anamm 3 gündür gündüzleri heç uyumadı akşama kadar sırtım belim kolum ağrıdı bu gün kociş evdeydi ya falla gündüz heeeç ağlamadıı uyudu uyandı emdi vs.. heriff inanmıyyy huysuzluk ettinee nann ha bu uşak beni seffmiyyyy daaaa

hadi iyigeceler bacım
uyu sende
beninkide uyusun hemen yapışcam yatağa
ama nerdee
ak sxana güveniyom uyuycak dedin ya

tatlım annem vardı yanımda gece uyudu gündüz sölersen yaptı sölemezsen pek sevmez öle işi gücü e bişi de diemiosunn gene de allah razı olsunn elinden geldiğince yardımcı oldu en azındc an yanımda oldu o başka tabe ama demek istediğim yanında birileri olduğu halde her işin sana bakması dcaha zoruna giderdii ayrıca bidaa kine ankarada olcaksan ben bakarım sana sıkma canını hem tecrübeli olcan asıl o zaman kimseye ihtiacın olmucakk bükme boşa boynunu bebeeemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…