edooooooooooş kız 40 çıkınca oluyomu değişiklik
bizde dün çıkardıkta
yarında doktora gideriz ordanda biyerlere gider uçururuz 40 mızı
ni war gelseydinde burda gösterseydin :mymeka: sen gösterdinde biz bakmadık mı:mymeka:
hee bu arada allah kavuştursun :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3 napam seni görünce sinirlerim tepeme çıktı delikafadulden
he kız bizimki bi cırlıyo neye uğradığımızı şaşırıyos -tatlicadiarzu- uyumak için mememi emzik niyetine kullanıyoo bu seferde çok emiyoo kusuyoo normal emzikte beğenmiyoo netcem şaşırdım hacı delikafadulden
valla bizimki 3 gecedir uyumuyor valla
ustelik susmuyor da durmadan aglıyor gece esim baktı 4 e kadar sonr ben kalktım sabah 8 de uyudu valla mahfetti bizi bugun gunduz uyutmamaya calıştık nafile uyudu gene. bakalım gece ne yapacak
sagol cnaımm cumlemızınkı saglıkla yasasınlar ınsallh
benımkının gazı olunca bı ıkı masaj teknıgı war onları uyguluyom corlatıyo alttan
sadece meme sonrası omzuma koyup sırtını owuyorum hepsı o kucak kusu olmasın bas edılmez ya
babası alıyo oda ayrışutarafagitti
heeeeee olduu deynek geldii deydi bizee hersey deyistii kaydirigubbakcemile3 bi halt olmuyo anacımm heeçç umutlanmaaaa kaydirigubbakcemile3
delüüüüüü delikafaduldendelikafadulden sende cekcen bu kızdannn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
akannehir ayyy bunlaarr nasıl bebekkk akannehirakannehir
olsun canım ver ne olacak
sonuçta hem anne sütü alıyo hem mama
bişey olmaz sen sıkma canını
bende vercem geceleri doymuyo çünkü
yemekte bende pek yemiyom
bugün kahvaltımı 3 de yaptım
bende yetişemiyom yemek işine yaaa
temizlik hak getire
bu arada küfür etcekmişin
ben ohooooooo aldım başımı gidiyom geceleri
aileme sövüp duruyom
olsun canım ver ne olacak
sonuçta hem anne sütü alıyo hem mama
bişey olmaz sen sıkma canını
bende vercem geceleri doymuyo çünkü
yemekte bende pek yemiyom
bugün kahvaltımı 3 de yaptım
bende yetişemiyom yemek işine yaaa
temizlik hak getire
bu arada küfür etcekmişin
ben ohooooooo aldım başımı gidiyom geceleri
aileme sövüp duruyom
uyku arasında bebegım boyle dudagını buzup bı ıc cekıp ses cıkarıyo oz aman ıcım cız edıı
bak bacım utfak banyo gocmus durumda benım
ama yatıcam sabah yaparım artık uyudugu kadar bend euyuyayımda cocuguma werımlı olım
rezenemıde ıceyımde
ogg kotu kokuyo yaaa
aha bende edıyom kufur bacım
ha bu arada msn arızalandı benım wırus gırmıs
allah kavuştursun cicimm seni aradım bu gün ama kapalıdı tlf demek canın sıkkındı ondan mı kapadındı kuzumm üsülme gbelir onnar gene dayanamazlar nasıl olsa a.sslm millett a.s.
ben çok kötüyüm bugün annemlerden ayrıldım :çok üzgünüm: annemde babamda hüngür hüngür ağladılar oğluşumdan benden ayrılırkenn :sinifsinif: hayatımın hiç bir döneminde kendimi bu kadar yanlız hissetmemiştim senağlama saatlerdir ağlamaktan içim çıktııı senağlama
nan ben saatli vakitli yapamam o ne beeee el kadar bebe 3 güne kalmaz parmağında oynatcak bizi zatiii o zaman saatleri de o ayarlarr delikafadulden falla ben doğaçlama yapcemm şimdiye kadar içgüdüsel olarfak yaptığım hergşey yerinde ve doğru çıktı mesela sinirliken bebişe ellemiodum ağladığında sakince annecim yok bişe kuzucumm derim hep bak o da doğruynmuşş vs vskızlar 7den beri uyusun deyü yatak odasına götürdüm daa yeni uyudu oda kuş uykusu kimin
bi de anam gelii şimdi dolmuştan inince yürümesi lazım sokak araları karanlık bi de köpekler oluyo onu almaya gitcem aklım kalır yosam
ilk defa anakucağını arabaya bağlayıp çıkarcam kızımıı akannehir
çok heyecanlıyımmm gerçi 5 dklık mesafe bilem deel
ağlamayın nann falla çok kızıyom sizin kaynanalara bunnar heç gbelin olmadımı ki...kötükedihüsoay edoş bende annem gittiğinde çoooooook ağladım ya
çünki kayınvaldemle başbaşa kaldık 3 gün felan ama neyseki gitti
bana hastaneden beri etmediğini bırakmamıştı yaa lohusa ve dikişli halimle
uğraştı benle inanabiliomusun
bidaa baarmassın annesi üsülme bazen insan son derece geriliokızlar ben kötü bısey yaptım..
oglum 12 den berı uyumuyo aglayıp duruyo kaynanam yıkadı hıc uyumadı
o arada benım sutumle ılgılı konustu kaynanam..
o saatten sonra bebegım emdı emdı emdı ama doymadı
hep agladı gazını da aldık kakada yaptı
demın artık dayanamadım bagırdım bebegıme ya ne bıcım bı anneyım ben:gitme:
sonra ben agladım pişmanlık duyup onu kucaklayıp sewdım
meme werdım yıne uyandı agladı
en sonunda esım mama wereleım belkı sutun yoktur bugun dedı cunku dakıka bası nerdeyse emdı cocuk
mamayı werdık sımdı uyudu acmıs benım kuzum oysa sutum cok ıyıydı
kaynanam ın resmen gozu degdı ya ne edecegım ben
bende bende hoffff nası annıycazz nan ben dr. gittiğimde meme az ver mamayı da kes dedidi dr. 2 kg almış 45 günde ama çığlık çığlığa ağlıyo yavruşum hemde memeyi azaltmadıım halde sadece mamayı kestiğim halde bide memeyi azaltsam heç susmasssay kızlar delırcem bu bebege benım sutum yetmıyomu ya
delırcem sımdık
benım sutum de yetmiyor depodan sağdıklarımı kullanmaya basladım onlarda 1 hafta 10 gune biter muhtemelen sonra da mecburen biz de yetmediğinde mamaya gececeğiz sutum aartmazsa artsın diye ugrasıyorum ama artmıyor 3 saatte bir sağıyorum 50-60 ml geliyor insallah artar
valla ben her ağladığında alıyom kucağıma
alışmasın diye kasamam kendimi
bugünler kaçıyo gidiyo alıyom yiyom bebeyi
ayy kocişte hasta olmuş dokkunamıyo bebeğe
yanına bile yaklaşmıyo
tühhh mucize bekliyodum halbuki
kız kime desem 3 ay diyo
3 ay sonra normale dönermiş
bu bebe bu gecede uyumazsa takcam huni kafama artık
uyucakk annesi bu gece içime doğdu yerim ben o yhakışıklıyı zahnmeti bile güzell demii (cnm benim aşımda 2 büyük vardı doğum sırasında emin ol gbene herşeyi kendim yaptım kendim düşündüm ve keşfettim bişi soruyosun bilmem olabilir bizde şöledi bu bebe de nasıldır belli olmaz her çocuk başkadır vs vs vs....)bu bebe bu gecede uyumazsa takcam huni kafama artık
uyucakk annesi bu gece içime doğdu yerim ben o yhakışıklıyı zahnmeti bile güzell demii (cnm benim aşımda 2 büyük vardı doğum sırasında emin ol gbene herşeyi kendim yaptım kendim düşündüm ve keşfettim bişi soruyosun bilmem olabilir bizde şöledi bu bebe de nasıldır belli olmaz her çocuk başkadır vs vs vs....)
bebemm uyiyy bende yatam baree anamm 3 gündür gündüzleri heç uyumadı akşama kadar sırtım belim kolum ağrıdı bu gün kociş evdeydi ya falla gündüz heeeç ağlamadıı uyudu uyandı emdi vs.. heriff inanmıyyy huysuzluk ettinee nann ha bu uşak beni seffmiyyyy daaaa
tatlım annem vardı yanımda gece uyudu gündüz sölersen yaptı sölemezsen pek sevmez öle işi gücü e bişi de diemiosunn gene de allah razı olsunn elinden geldiğince yardımcı oldu en azındc an yanımda oldu o başka tabe ama demek istediğim yanında birileri olduğu halde her işin sana bakması dcaha zoruna giderdii ayrıca bidaa kine ankarada olcaksan ben bakarım sana sıkma canını hem tecrübeli olcan asıl o zaman kimseye ihtiacın olmucakk bükme boşa boynunu bebeeemmmvalla güzel yaa bacım
kız bi büyük olsa yada ne bileyim işte biri olsa yanımda iyi olurdu sanki
kociş gececi çalışıyo biliyon o zaman hepten zor oluyo
bugün karar aldım bi dahakine ankarada olcam ve yardım alcam kocişinkilerden
olmaz böyle
iki gün sonra ahh torunum diye yapışcak yavruma
bizimkiler hepten adi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?