cnm stresini bebişee hissettirme bileeeelmaz: stresliyken üzgünken bebişleri kucağımıza bile almamalıymış muhakkaka sakin ve huzurlu olmalıymışız yerimseniben
sakin olmaya çalış kaynanan yokmuş gibi düşünn kaydirigubbakcemile3 mam vermek dünyanın sonumu kızzzz bebişin aç kalmasından iyidirr bende verdimdii vereliniortak
gel bakıyım sen buraya kaydirigubbakcemile nerelerdesin sen bakıyım :mymeka: utanmıyon dimi buralara uğramıyon ekim analarında dolanıyon :mymeka:
al eda bunlar sanaklava: klava: klava: :tomato: :tomato: :tomato:
ay haklısın bacım streslıydım bıde kuzum a ole bagırınca cocuk sıcradı
cok pişman oldum bagırdıgım ıcın aglayarak ozur dıledım kuzucugumdan
affetmıstır ınsallah annesını
mamayı ıcınce uyudu ama yıne kıpırdıyo
bakalım bu gece ne olacakŞenizsagol canım
ay benim bu bebe ne kaa güzel sürekli uyuyodu şimdi akşam saatlerinde gözlerini bi açıyo uyutabilene aşkolsun -tatlicadiarzu- Allahtan çok şükür huysuz bi bebek değil ağlamıyoo çok fazla ama kucak istiyii kafamçokkarıştı bide mememde uyumak istiyo bu seferde çok emiyii sonra kusıyii kafamçokkarıştı sizin bebeler nası uyuyo yaa hele diyin bakıyim :uhm:
şaka bi yanada bende yalnız çok zorlanıyom yaaaAlışcaz tabi şekerimm çare yokk gurbette olduğumuz süreceee :sinifsinif:
dur nan dövme hemenn :kedi::kedi: alışmıştım yaaaa ev bomboş geldi gııı mafoldumben
bende çok ağladım nan mafoldumben
akannehirakannehir aboww naptı kızz kaynana sanaaa o haldeykeenn kötükedihüso
kız üzülme süt yetmiyosa ver mama ne olacakkızlar ben kötü bısey yaptım..
oglum 12 den berı uyumuyo aglayıp duruyo kaynanam yıkadı hıc uyumadı
o arada benım sutumle ılgılı konustu kaynanam..
o saatten sonra bebegım emdı emdı emdı ama doymadı
hep agladı gazını da aldık kakada yaptı
demın artık dayanamadım bagırdım bebegıme ya ne bıcım bı anneyım ben:gitme:
sonra ben agladım pişmanlık duyup onu kucaklayıp sewdım
meme werdım yıne uyandı agladı
en sonunda esım mama wereleım belkı sutun yoktur bugun dedı cunku dakıka bası nerdeyse emdı cocuk
mamayı werdık sımdı uyudu acmıs benım kuzum oysa sutum cok ıyıydı
kaynanam ın resmen gozu degdı ya ne edecegım ben
yaaaa ben geceleri hep gergin oluyo sinirli oluyomcnm stresini bebişee hissettirme bileeeelmaz: stresliyken üzgünken bebişleri kucağımıza bile almamalıymış muhakkaka sakin ve huzurlu olmalıymışız yerimseniben
sakin olmaya çalış kaynanan yokmuş gibi düşünn kaydirigubbakcemile3 mam vermek dünyanın sonumu kızzzz bebişin aç kalmasından iyidirr bende verdimdii vereliniortak
ay benim bu bebe ne kaa güzel sürekli uyuyodu şimdi akşam saatlerinde gözlerini bi açıyo uyutabilene aşkolsun -tatlicadiarzu- Allahtan çok şükür huysuz bi bebek değil ağlamıyoo çok fazla ama kucak istiyii kafamçokkarıştı bide mememde uyumak istiyo bu seferde çok emiyii sonra kusıyii kafamçokkarıştı sizin bebeler nası uyuyo yaa hele diyin bakıyim :uhm:
ay bende dıyomkı tamam annecım yok bısecık gectı falan amabak benim oğlanda kolik yaa o gazdan ağlarkenee böle mosmor oluyo tabee bende onla bir ağlıyom dr.dediki eşime aslaa edanın kucağına o anda çünkü çocuk daha kötü olurmuşş mafoldumbenmafoldumben sakin olup hiçbişe yokmuş gibi davranmam lazımmış sadece anneciiimmm hiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşştttttttt tamammmm dicekmişimmm ama o ağlarken bende dayanamıyomkiii mafoldumben
mama tok tutar uyur senin bebişteee :Saruboceq::Saruboceq: adı ney oğluşun kızzz unutmuşummm :kedi:
ay kızlar delırcem bu bebege benım sutum yetmıyomu ya
delırcem sımdık
kız dılosum bebegım sutumu ıcıp 3 saat uyurduşaka bi yanada bende yalnız çok zorlanıyom yaaa
hele gece
kız üzülme süt yetmiyosa ver mama ne olacak
bebek açmı kalsın
kaynananında gözü g..üne diycem ayıp kaçıcak :)))))))
valla bizimki 3 gecedir uyumuyor vallaay benim bu bebe ne kaa güzel sürekli uyuyodu şimdi akşam saatlerinde gözlerini bi açıyo uyutabilene aşkolsun -tatlicadiarzu- Allahtan çok şükür huysuz bi bebek değil ağlamıyoo çok fazla ama kucak istiyii kafamçokkarıştı bide mememde uyumak istiyo bu seferde çok emiyii sonra kusıyii kafamçokkarıştı sizin bebeler nası uyuyo yaa hele diyin bakıyim :uhm:
mannak karuuu teee bayramda kodum ben o resmiii mutl mesut günlerimdeee laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hemi bizim burda öle bi topic yoktuu bende oğlumun bayramlıklarla göstermek istedimdii gizem arkidişimeee ne olmuşş nan delüüü lülülülülülü
hemi insan bi allah kavuştursun der nan :dilcikar::dilcikar:
heeeee noldu nan 15 günlük oldunuz başladı deymiiiiiii düdükkkk kaydirigubbakcemile3 hep öleee rahatmı olcan sandıydın nan lülülülülülü benimki memede uyumuyo valla emiyo sonra ya kucakta yada ana kucağında nen nen le uyuyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız dılosum bebegım sutumu ıcıp 3 saat uyurdu
bugun cıldırdı cocuk ya
ay bu kadın benı kahredıcek
ewıme geldıgı gun hzuzrumuz kacıyo
kocamla tarısırız ılle o gelınce
sımdıde kuzucum streslendı
bak mıgdem agrıdı sınırden
ayyyy delırcem
şaka bi yanada bende yalnız çok zorlanıyom yaaa
hele gece
yaaaa ben geceleri hep gergin oluyo sinirli oluyom
mecbur alıyom kucağıma ne etcem
bebeme bağırmıyom ama bu büyük müsvettelerine çok sayıp sövüyom
e bebede etkileniyodur kesin
ayy geceleri sakinb olmaya çalışayım yaaaaaa
ay bende dıyomkı tamam annecım yok bısecık gectı falan ama
meme emıyo uyuyo sonra yerıne koyunca hemen aglıyo kıwranıyo
kucak alısmasın dıyede cok almıyom emzırme dısında kucagıma
ama galıba o bana coktan alıstı bılem
yarın saglık ocagına bı gıdelımde kılosuna gore degerlendırsınler sut olayını
bua rada bebegımın adı doruk canım
bende bırazdan yatıcam
mama ıcınce uyuyo bu sıpalar
ama benı utandırır kesın uyanır sımcıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla bizimki 3 gecedir uyumuyor valla
ustelik susmuyor da durmadan aglıyor gece esim baktı 4 e kadar sonr ben kalktım sabah 8 de uyudu valla mahfetti bizi bugun gunduz uyutmamaya calıştık nafile uyudu gene. bakalım gece ne yapacak
ay diloşum senin kociste yok yanındaa :teselli::teselli: allah sana yardımcı olsun inşallahh :Saruboceq::Saruboceq:
sakin olmaya çalış dicem ama pekte imkanlı değil biliyorumm akannehirakannehir
ama dr.cok etkilenir dedi hiç değilse kucaklama öleyken bebişiilmaz:
kızzz nasıl almıcaz kucağaa benim egem deli oluyo gaz yüzünden mecbur alıyom kucağaa alışsın napam yaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
adıyla yasasın doruk beyyyy :Saruboceq::Saruboceq:
sagol cnaımm cumlemızınkı saglıkla yasasınlar ınsallhay diloşum senin kociste yok yanındaa :teselli::teselli: allah sana yardımcı olsun inşallahh :Saruboceq::Saruboceq:
sakin olmaya çalış dicem ama pekte imkanlı değil biliyorumm akannehirakannehir
ama dr.cok etkilenir dedi hiç değilse kucaklama öleyken bebişiilmaz:
kızzz nasıl almıcaz kucağaa benim egem deli oluyo gaz yüzünden mecbur alıyom kucağaa alışsın napam yaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
adıyla yasasın doruk beyyyy :Saruboceq::Saruboceq:
canım benimde kızımda pişik olmuştu dr umuz bize trosyd krem verdi günde 3 defa 1 hafta kullan dedi ve hemencicik geçti kullan isteren.
dılosum sana mama werme hemı derken bak ben 5 kere mama werdım hıc sutum yoktu hadı ılk gunler
bugunderdıme ne olduysa
ama bak uyudu sıpa
bugun hıc yemek yemedım nan ondanmı acep sut yoktu anam orda yapıyodu yıyordum
sımdı yokkı yemek yapan bende yetısemıyorum
ammmmmaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn kufur edecem ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?