doktora kontrole gittim rahim normal haline donmus ne zaman 2.ye hamile kalabilirim dedim 15 aylık olunca berk normaldir dedi olursa ben de 2011 kasım annesi olacağım insallahyerimseniben
bu kasim analari ne kadar cesaretli yahu.:1shok:
eczanden sırınga aldır esine 2-3 cc zeytinyağ cek içine iğnesiz tabii sonra da makatında sırınga et bir kaç saate yapacaktır kakasını biz cok sıkısınca bunu yapıyoruz iyi oluyor
taze sikip bir cay kasigi agzina damlativer. cok iyi geliyormus. sonucta zararli bisey degil. ben hic yapmadim ama yapan ve cok memnun kalan tanidiklarim var. cok zorda kalsam yaparim ama.
en azindan emin ellerde. ben ise donunce ya bakici bulucam yada krese vericem.mafoldumben
bu akşam eve gidince deneyeceğim dur bakim yapcakmı
ben de sut iznimi toplu istedim bu ay sonunda bitiyor normalde iznim 1,5 ay da sut iznini kullanacağım sonrasında da 6 ay ucretsiz iznimi kullanmak istiyorum dedim şimdilik birsey demediler insallah sorun cıkmaz kullanabilirsem bu sekilde 10 aylıkken ise baslayacağım bakalım
sonrası allah kerim ne yapacağımı bilmiyorum
vallahi helal sana kıs ben daha düşünmüyorum onca yaşadığım şeyden sonra 2.yi düşünmeyi bırak aklıma bile gelmiyo belki belkiiiiiiiiiiiii Duru 3-4 yaşına gelir felanda anca ozaman Allah ne zaman kısmet ederse
benim yasım geciyor mecburum biraz da 35im şimdi o zaman 37 olacağım
biliyorsunuz tansiyon seker vs problemlerim de var kılo verip biran once hamileliğe hazır duruma gelmem lazım
bir de polikistik over bende ilaç tedavisi ile hamile kalmıstım bir de tedavi surecim olacak zorlu bir maraton daha bekliyor yani beni
kardessiz olmaz diyoruz bakalım hayırlısı artık
valla edanin dedigi dogru. daha kicinin ustune yeni oturdun kiz. ama cesaretinden dolayi tebrik ederim.vereliniortak
bugun 20 sı cıktı bebegımın
4.100 gr olmus masllah tosunum
alt komsuya gezmeye gıdecez sımdık optums ızı
aaa kimse yokmu yaaa
gelüüü..........deneme aloooooooooooo sesim gelürmüüüüüüüüüüüü:roflol:
aaa kimse yokmu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?