2009 Kasm Anneleri

doktora kontrole gittim rahim normal haline donmus ne zaman 2.ye hamile kalabilirim dedim 15 aylık olunca berk normaldir dedi olursa ben de 2011 kasım annesi olacağım insallahyerimseniben

vallahi helal sana kıs ben daha düşünmüyorum onca yaşadığım şeyden sonra 2.yi düşünmeyi bırak aklıma bile gelmiyo belki belkiiiiiiiiiiiii Duru 3-4 yaşına gelir felanda anca ozaman Allah ne zaman kısmet ederse

bu kasim analari ne kadar cesaretli yahu.:1shok:

yok ben cesaretli değilim canım

eczanden sırınga aldır esine 2-3 cc zeytinyağ cek içine iğnesiz tabii sonra da makatında sırınga et bir kaç saate yapacaktır kakasını biz cok sıkısınca bunu yapıyoruz iyi oluyor

ya ben zeytinyağını sütüne damlattım ama olmadı birde dediğin gibi deneyeyim bakim.

taze sikip bir cay kasigi agzina damlativer. cok iyi geliyormus. sonucta zararli bisey degil. ben hic yapmadim ama yapan ve cok memnun kalan tanidiklarim var. cok zorda kalsam yaparim ama.

bu akşam eve gidince deneyeceğim dur bakim yapcakmı

en azindan emin ellerde. ben ise donunce ya bakici bulucam yada krese vericem.mafoldumben

ben de sut iznimi toplu istedim bu ay sonunda bitiyor normalde iznim 1,5 ay da sut iznini kullanacağım sonrasında da 6 ay ucretsiz iznimi kullanmak istiyorum dedim şimdilik birsey demediler insallah sorun cıkmaz kullanabilirsem bu sekilde 10 aylıkken ise baslayacağım bakalım
sonrası allah kerim ne yapacağımı bilmiyorum

bu akşam eve gidince deneyeceğim dur bakim yapcakmı

sonuctan haberdar et.

ise dondugumde benim kizda 10 aylik gibi olur.

bugun 20 sı cıktı bebegımın
4.100 gr olmus masllah tosunum
alt komsuya gezmeye gıdecez sımdık optums ızı

slm kızlar ne haberler..
biz kırkımızı çıkardık dün oğluşumla.hihoyyyt.annem uzakta olduğundan söyledi nasıl yapcamı,bende okudum banyo suyumuzu,bebişimi yıkadım,kendimi yıkadım,evi temizledim okunmuş suyla..

nbr kıslar
yahu biz bu bebişleri
kaç ay böle 2 saatte bir emzircez
nezaman akşam yatıp sabah kalkcaklar yaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…