ya benim annamadığım bişi vaaarrr
bu bebe gaz derdinden meme emmiy ya açlıktan bayılacuk ama emmiyii ama yalancı memeyi ele bi emiyki parçalicak nerdese halla hallaa kafayı sıyırcam süt sağdım kaşıklan verem didimmm onu da puskurtiy kafamçokkarıştı
:roflol: :roflol: :roflol:ayyy desttiiiiiiiiiiii gene başladın temizlik muabbetine haaa :roflol: ama bi fark var önceden yaptım deyu annatiydim şimdi yapmam lazım deyi kaydirigubbakcemile3
:roflol:ya tüy olayını heeeç açmayın hofff nası üşeniyim var yaa harbi kırk çıktı ama adama yanaşamıyom la o da bişe demiy adam iice ümidini kesti ii mi kaydirigubbakcemile3
ay kuzuuuuummmben gidip kısçeme süt sağayım ne güzel siz şimdi bebelernizi koynunuza alıp emziriyosunuz ben bütün gün burda süt sağıyorum ancak akşam eve gidince emzirebiliyorum senağlama
aklıma birde hastanede yattığım dönem geldi herkesin bebesi yanında gece bebeler ağlıyo ben öyle bir köşede kendi kendime ağlıyorum bebem yoğun bakımda ona süt sağıyodum birkaç damla gönderiyorum içsin diye ne kötü günlerdi
allahıma şükürler olsun geride kaldı o günler sizinde dualarınız sayesınde biz minik kahramanım ile buradayız.
ya benim annamadığım bişi vaaarrr
bu bebe gaz derdinden meme emmiy ya açlıktan bayılacuk ama emmiyii ama yalancı memeyi ele bi emiyki parçalicak nerdese halla hallaa kafayı sıyırcam süt sağdım kaşıklan verem didimmm onu da puskurtiy kafamçokkarıştı
benimki deyalancı memeyi almıyor ama en ufak bişeyde memede teselli buluyor rahatlatıyor meme emme refleksi endorfin hormonu salgılatıyor tabi bide ana kokusunu almak var ay duygulandımm biraz ev süpürip kendime gelem kaydirigubbakcemile3
ben kötü mü kokuyomki gıı :roflol: benim bebem beni beğenmiyomuu kafamçokkarıştı
kızlar 3lü aşınızı oldunuzmu?14aralıkta olcaz biz.yaaa 3 dene aşı çok değilmi yawww.ağlamaktan çatlar çocuk.bir taneden katıldı dün.3taneden nolur bilmem.
ben kötü mü kokuyomki gıı :roflol: benim bebem beni beğenmiyomuu kafamçokkarıştı
2. ay aşılarından sora fitilleri hazır tutun falla laelaelaelaelae
kızı kıymetli şekerimtam ariflik bi hamle yane haaa aklı nerdemiş gııı şimdi olcak iş mi buuuu laelaelaelaelae
deme şöyle karakızım yaaa mafoldumbenben gidip kısçeme süt sağayım ne güzel siz şimdi bebelernizi koynunuza alıp emziriyosunuz ben bütün gün burda süt sağıyorum ancak akşam eve gidince emzirebiliyorum senağlama
aklıma birde hastanede yattığım dönem geldi herkesin bebesi yanında gece bebeler ağlıyo ben öyle bir köşede kendi kendime ağlıyorum bebem yoğun bakımda ona süt sağıyodum birkaç damla gönderiyorum içsin diye ne kötü günlerdi
allahıma şükürler olsun geride kaldı o günler sizinde dualarınız sayesınde biz minik kahramanım ile buradayız.
bizimde 30 aralıkta 3 aşı olcakmış napıcaz ya benimde 1 taneyle katılmıştı ne yapıcaz biz ya...biri omuzdan 2 si bacaktan olucakmış verm aşısı bide kendi dr u aşı yapıcak rota virüsü yandık oldu 4 tane...[/QUOTE
of yaaa nasıl acıycak canları .kıyamam .
rotavirüsüdemi vurulcak.ben doktora bu ya gidicem tekrar.onuda aynı gün istemem.aaa çocuk helak olur hakketen yaa..kızımda karma aşıyı tek dozda vurmuşlardı.3tane olamdık.tek iğne yapılmıştı.şimcik değişmiş.yazık günah yaa.3tane birden canlarını yakıyolar.ya katılırsa fenalaşırsa iyice diye korkuyorum.dün zor durdu ağlarken.
kartenesii şu lansinohtan çıkan süt saklama poşetleri tek kullanımlık mı gı ben yıkayıp yıkayıp kullansam diom ne dersin hacı kaydirigubbakcemile3
tek kullanımlık deel heralde onnar yaa
yani ben de kullancam delikafadulden tekrar tekrar delikafadulden
onlardan set satılıyo alsammı diye düşündüm ikisi doldu benim zaten
bi de dedim ki kilitli buzdolabı poşetleri oluyo ya onnara koysak nolarki bişe olurmu aceppp
gıı ben bebeği yıkarken sucuk gibi oluyom sonra ben yıkanıyom sen de eele yap gııanam geldi yimek yapıyıııı:asigim::sm_cool:
bebemde kucaamda uyumaya çalışıyıı
bi uyusun bende kalkcam eve el etcam sonra bi güzel yıkanam zira leş gibiyim :sinifsinif: sonrada bebekimi yıkıcaz zemuszemus
yaa bu terlemeler ne zaman geçicek? geceleri sucuk gibi oluyom yaa
bebeğe süt sağıp veriyoz ya kaç cc vermek lazım anne sütünü kaç cc verince doyar bebe CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?