2009 Kasm Anneleri

ya benim annamadığım bişi vaaarrr
bu bebe gaz derdinden meme emmiy ya açlıktan bayılacuk ama emmiyii ama yalancı memeyi ele bi emiyki parçalicak nerdese halla hallaa kafayı sıyırcam süt sağdım kaşıklan verem didimmm onu da puskurtiy kafamçokkarıştı

benimki deyalancı memeyi almıyor ama en ufak bişeyde memede teselli buluyor rahatlatıyor meme emme refleksi endorfin hormonu salgılatıyor tabi bide ana kokusunu almak var ay duygulandımm biraz ev süpürip kendime gelem kaydirigubbakcemile3

ayyy desttiiiiiiiiiiii gene başladın temizlik muabbetine haaa :roflol: ama bi fark var önceden yaptım deyu annatiydim şimdi yapmam lazım deyi kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:

ya tüy olayını heeeç açmayın hofff nası üşeniyim var yaa harbi kırk çıktı ama adama yanaşamıyom la o da bişe demiy adam iice ümidini kesti ii mi kaydirigubbakcemile3
:roflol:
benim kocam bi gelsiiinn :jeyyar:
ay kuzuuuuummm
geçti o günler ne güzel oldu bak

hee nasıl da akıllılar nan cerenimooo
memeyi verim emmiyo ağzını kilitliyooo
sonra emziği verdimmi ondan süt gelmediini bilii ya hemen alıyo yaaa
kokusundan annıyo heralde
ama neyseki benimki gazdan değil tok olduundan almıyo

ben kötü mü kokuyomki gıı :roflol: benim bebem beni beğenmiyomuu kafamçokkarıştı

zlar 3lü aşınızı oldunuzmu?14aralıkta olcaz biz.yaaa 3 dene aşı çok değilmi yawww.ağlamaktan çatlar çocuk.bir taneden katıldı dün.3taneden nolur bilmem.

bizimde 30 aralıkta 3 aşı olcakmış napıcaz ya benimde 1 taneyle katılmıştı ne yapıcaz biz ya...biri omuzdan 2 si bacaktan olucakmış verm aşısı bide kendi dr u aşı yapıcak rota virüsü yandık oldu 4 tane...

zlar 3lü aşınızı oldunuzmu?14aralıkta olcaz biz.yaaa 3 dene aşı çok değilmi yawww.ağlamaktan çatlar çocuk.bir taneden katıldı dün.3taneden nolur bilmem.

canım 1.ayda olduğumuz aşı sarılık aşısının.devamıydı masum ateş çıkartmaz huzursuz etmez ama 2.ayda olunan ası karmaa bizde 6 ocakta olucaz inşş ateşsiz sorunsuz atlatır bebelerimiz emzirirken iyi yazdım

2. ay aşılarından sora fitilleri hazır tutun falla laelaelaelaelae

aboo ben fitil neyn bilmiim gııı
netceezz
rotayı da o gün vurduramayız artık çocuk helak olur bi daa mı hastane yolları gözükcek o vakıt mafoldumben
zaten korkuyom hastaneye gitmeye
geçen işlem yaptırırken yanımda kadının biri grip testi yapıyonuz mu deyü soruyoduu
anaam bebeği nasıl saklıcam bilemedim haa :gitme:

tam ariflik bi hamle yane haaa aklı nerdemiş gııı şimdi olcak iş mi buuuu laelaelaelaelae
kızı kıymetli şekerim kızı üşümesin rahat rahat büyüsün diye faaliyete geçti adam :asigim:
deme şöyle karakızım yaaa mafoldumben

kartenesii şu lansinohtan çıkan süt saklama poşetleri tek kullanımlık mı gı ben yıkayıp yıkayıp kullansam diom ne dersin hacı kaydirigubbakcemile3

kartenesii şu lansinohtan çıkan süt saklama poşetleri tek kullanımlık mı gı ben yıkayıp yıkayıp kullansam diom ne dersin hacı kaydirigubbakcemile3

tek kullanımlık deel heralde onnar yaa
yani ben de kullancam delikafadulden tekrar tekrar delikafadulden
onlardan set satılıyo alsammı diye düşündüm ikisi doldu benim zaten
bi de dedim ki kilitli buzdolabı poşetleri oluyo ya onnara koysak nolarki bişe olurmu aceppp

anam geldi yimek yapıyıııı:asigim::sm_cool:
bebemde kucaamda uyumaya çalışıyıı
bi uyusun bende kalkcam eve el etcam sonra bi güzel yıkanam zira leş gibiyim :sinifsinif: sonrada bebekimi yıkıcaz zemuszemus
yaa bu terlemeler ne zaman geçicek? geceleri sucuk gibi oluyom yaa

bebeğe süt sağıp veriyoz ya kaç cc vermek lazım anne sütünü kaç cc verince doyar bebe CADIARZU

falla benimde aklıma gelmedi deel haa :kedi:

gıı ben bebeği yıkarken sucuk gibi oluyom sonra ben yıkanıyom sen de eele yap gıı
bebeğe süt sağıp veriyoz ya kaç cc vermek lazım anne sütünü kaç cc verince doyar bebe CADIARZU

valla benimki bi keresinde 80i diktiydi tepesinden bi keresinde 50yi içemedi ama emzirdiydim de bilmiyomkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…