2009 Kasm Anneleri

keske benımkıde emzık alsa cesıt cesıt aldım yok emmedı ama annemde 1 kutu tarıhten kalma emzık vardı hanı fatos varya bakkallarda satılan onu canı ısterse alıyo velet ama ucuna bal sürüyorum azcık ay alıssada rahat etsem ısım gücüm kaldı felaket kucaga alıstı mümkünü yok uyanıkken yatsın kıyamet kopuyo ayakta oynatıyo bızı valla zaten gece sılahlı gündüz külahlı allah kolaylık versın bize

canım tatlı bişiyler sürme onu yalayıp fırlatır zaten hemde zararlııı
benimkide acaip kucakçı ya bugun 5 dk bile inmedi üstümdeen çok yoruldummm we açıımmmm :sinifsinif: mutfa gittim 1 dilim ekmek alana kaa ağlayı ağlayı morarmış pskopat yaaa sardım mutfa onla gittim kucamda o varken bi parça peynir ekmek yiyebildim kafamçokkarıştı

ben geldimmhihoyyyt
bugün çok işler halletim heee :lepi:
evi temizledim bebeki yıkadık kendimde yıkandım ohhhh
annemde yimek yaptı sağolsun :asigim: anamda olmasa açlıktan ölcem hee delikafadulden

ayyy açım we gene yemekteyiz war akannehir ay hamişkende böle oliyidi gııı ne zaman aç tavuk modunda olsam bu yemekteyiz çıkıy piyasaya :bbo:
gıı dubaa şu dün ööööö dediğim tahinli çöreee bile razıyım gııı kaydirigubbakcemile3

bizim sayfaya ne olmuş böyle kızlar benim bebiş ishal amip olmuş yavrucak dün gecede 3 te uyudu karnı ağırıyor öyle bir inliyordu ki üzülüyorum ya

slm kızlar
sunways cnm geçmiş olsun çokkkk atlatmışsınız gözünüzaydınnn
benm göğüsler de hala acıyor ama eskisi kaa deil kızlar ama silikon göğüs ucuyla emziriyorum yara olanı bide bepanten sürüyorum gece, emzirceğim zman ıslak pamukla siliyorum tabii bi de mustela baya iyi geld bana bilmiyorum ayva çekirdğeini yaptım ama memnun kalmadım maalesef hatta daha çok acıdı nedense.
süt olsun die de günde 4 5 fincan kaa rezene çayı içiyorum bol da su başka da bişi yok bakalım

seyretme nan o pok yiyesicileri klava: insanı günaha sokiler Çok üzgünüm çoook
gönderem gıı azcık bayatladı ama naniknanik
anama böön misafir gelce tuttuuuuu :sinifsinif: yoksam gelür beni doyururduuu
benim anamın işi war walla bizimlen :bbo: hatunun ilk torunu yaa 2 günde bir burda kaydirigubbakcemile3 kaç sneelik evliyim yalvar yakar getirtirdim onları evime. şimdi bahçelievler zeytinburnu arasında mekik dokuyoo zawallı anacım :sinifsinif: şu uyus arif izin werse gitsem anamda kalsam yaa off

ya noliy yaaa bugun 1 kere emdi 1 kerede 25 cc kaşıkla zorlan verdim sabahın 7 sinden beri bu saate kaa neen yemiy bu bebe yaaa ağliy ağliy kucama alınca susuy baygın baygın duruy hasta mı acaba yaaa mafoldumben

ya noliy yaaa bugun 1 kere emdi 1 kerede 25 cc kaşıkla zorlan verdim sabahın 7 sinden beri bu saate kaa neen yemiy bu bebe yaaa ağliy ağliy kucama alınca susuy baygın baygın duruy hasta mı acaba yaaa mafoldumben
ay canım ya,sancısı filan vardır annesi..benimkide bazı günler öyle,dün akşam 6dan 11 kadar inmedi kucaktan ağladı,sona bayılmışız resmen ikimizde..
ölüyom uykusuzluktaaaaaaan

ben gece nası bayılmışsam,benki uykum feci hafiftir,kocişin geldiğini bile duymamışım ya..toplamda 6-7 saat filan uyumuşuz heralde,rekor yane.hihoyyytiki kez uyandı sadece:ecrin_bebek:

surem gıı sende mi 3 kasımda doordun gıı
abuu ben krispi dilmuh zeren ve sen doğurmuşuk o gün opuyorumnanaktan

kıs cerin delisi bi saattir yazdıklarını okuyorum öldürdün beni gülmekten :roflol::roflol::roflol:

niye gülüyon naaann erol taşş vicdansızzzzz açım kolum ve ayaklarım koptii uykusuzum hangisine gülin naaannnn koliklere gelmeyesin emiiiiiiiii lülülülülülü

biberon verilen bebekler memeyi çok daha çabuk bırakıyo tatlım o yuzden vermiom

yaa ben de vermicem diye cebelleştim ama kaşıkla verince sütün yarısı ağzına yarısı üstüne başına gidiyodu ... yavrum açlıktan bar bar bağırıyodu en sonunda verdim biberonu ... çok da iyi oldu valla memeyi almayı beceremiyodu biberondan sonra meme emmeyi öğrendi... geçen gece emzirdim memeyi kapatmadan altını açmaya götürüyodum yolda kaptı :roflol::roflol::roflol: hayret ettim ... :sm_cool:

yolda mı kaptı :roflol::roflol::roflol:

kız uni benimkine kaşıkla süt verim ya puffff yapıy sutun yarısı ustune deel suratıma geliyy kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…