:roflol::roflol::roflol: tamam birazdan emzircem dicem bak bu meme...sonra da mama vercem aha bu da biberon dicem...aradaki 7 farkı bul dicem :roflol::roflol:
ay ne diim hacııı annatılmaz yaşanır ben uzaktan çok bilmişlik yapmiyam :kedi:
bi sütün bile yok yaa zavallı kayınvaliden napsın uyuşuk gelinnnn kaydirigubbakcemile3
ahh ahh kaynanan gençliğinde şor şor süt geliydi naberrrrrrrr lülülülülülü
harbiden yaa :roflol::roflol::roflol: ama itek ya da krispiden bekliyorum böle bi atılım :roflol::roflol::roflol:
kız walla ben koyarım :lepi: fazla göbeğim kalmadı ama çok çatlak war nan nolcek :sinifsinif:topic manya kasım analarından kimsenin dötü yemedi gı bi topic açıp yeni göbuş fotolarını koymaya kiloları ve ölçüleri sölemeyeeeee :roflol::roflol::roflol:
ay ne diim hacııı annatılmaz yaşanır ben uzaktan çok bilmişlik yapmiyam :kedi:
bi sütün bile yok yaa zavallı kayınvaliden napsın uyuşuk gelinnnn kaydirigubbakcemile3
ahh ahh kaynanan gençliğinde şor şor süt geliydi naberrrrrrrr lülülülülülü
krispiyi bilmem dee itekten beklemiyom ben zira içimden bi ses itek 3.ye yelken açıyo ve meşgul diyyyy :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bıberondan sonra hemen emzır alısmaz merak etmeyaa ben de vermicem diye cebelleştim ama kaşıkla verince sütün yarısı ağzına yarısı üstüne başına gidiyodu ... yavrum açlıktan bar bar bağırıyodu en sonunda verdim biberonu ... çok da iyi oldu valla memeyi almayı beceremiyodu biberondan sonra meme emmeyi öğrendi... geçen gece emzirdim memeyi kapatmadan altını açmaya götürüyodum yolda kaptı :roflol::roflol::roflol: hayret ettim ... :sm_cool:
aa noldu ya yeni yere mi geçtik niyekii biz ne güzel sayfalar ilerliyo diye mutlu oluyoduk hedefimiz 10.000 sayfaydı :hulya:
özgem 5 ten beri inatla uyumuyo uyumuyo uyumuyoooooo akannehir
kız yarem kızçen nasıl iyi oldu bari biraz kocan bakıyo mu kıza hamileyken sorunlarınız olmuşstu ya şimdi iyi mi bari
bıberondan sonra hemen emzır alısmaz merak etme
biz 2010 kasım analarında beraberik iteklen :jeyyar::lepi:
olmuş mu gıı cerin :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
yarem amip ne gı
anaaaaammm öliim nannnn öğlenden beri inmedi kucaamdan hayır inmedii gibi bi de laf istiii konişimm istii paşazade saray soylusu asil oğlummm şimcik uyudu bende daldım aranıza emme dizimde başladı gııı
aha gene güleciiinnnn :roflol::roflol::roflol:naniknanik
kızlar sizin kocalar gece kalkıyo mu ?? ayy benimki çok komik... gece kalkıyorum diye erkenden yatıyo sabah da bu gece çok kalktım uykusuzum diye geç kalkıyo... :roflol::roflol::roflol: ama bazı geceler ya hiç kalkmıyo ya da 2 dk ben wc ye gidene kadar falan bekliyo bebişi :roflol::roflol::roflol: bazen ben yorgunluktan baygın düşüyorum o zaman bakıyorum kalkmış zorla uyutmaya uğraşıyo çocuğu...altımı kirli karnı mı aç hiç aklına gelmiyo...:roflol::roflol: ama her görene gece ben de kalkıyorum diye anlatıp hava yapıyo :roflol::roflol::roflol: millet de bi gaza getirmiş bunu senin gibi koca hiç görmedim ne düşüncelisin diye ..evde hava bin beşyüz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?