2009 Kasm Anneleri

hahha ahahahah allahın cezası :roflol::roflol::roflol: aynenn öyle...:roflol::roflol::roflol: ama unutma onun hala sütü var... :roflol::roflol:

harbiden yaa :roflol::roflol::roflol: ama itek ya da krispiden bekliyorum böle bi atılım :roflol::roflol::roflol:

krispiyi bilmem dee itekten beklemiyom ben zira içimden bi ses itek 3.ye yelken açıyo ve meşgul diyyyy :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

topic manya kasım analarından kimsenin dötü yemedi gı bi topic açıp yeni göbuş fotolarını koymaya kiloları ve ölçüleri sölemeyeeeee :roflol::roflol::roflol:
kız walla ben koyarım :lepi: fazla göbeğim kalmadı ama çok çatlak war nan nolcek :sinifsinif:

kız onun kaynanasının hala sütü geliodur taş kibin karı sositososito
karı emzircekti zatii kaydirigubbakcemile3 ama bu kötü gelin karıya izin vermemiştir kötükedihüso

bıberondan sonra hemen emzır alısmaz merak etme

kız yarem kızçen nasıl iyi oldu bari biraz kocan bakıyo mu kıza hamileyken sorunlarınız olmuşstu ya şimdi iyi mi bari

aa noldu ya yeni yere mi geçtik niyekii biz ne güzel sayfalar ilerliyo diye mutlu oluyoduk hedefimiz 10.000 sayfaydı :hulya:
özgem 5 ten beri inatla uyumuyo uyumuyo uyumuyoooooo akannehir

dua et seninki 5ten beri uyumuyo. benimki sabah beri uyumuyo. hala kucagimda mirildayip duruyo.akannehir

bu arada yeni konu acilmis.:1shok:

kız yarem kızçen nasıl iyi oldu bari biraz kocan bakıyo mu kıza hamileyken sorunlarınız olmuşstu ya şimdi iyi mi bari

kız dok götürdüm amip çıktı zavalım inliyi gece 3 lere kadar ayaktayım hem gaz hemide barsakta amip mahfoldu zavalım he baki kız adam akşamları o bakıyor gece malum ağlayınca gözünü açi sonra horlamaya devam.şimdi daha iyiyiz ama sorunumuzu halledemedik kızı içinda ölü adam

anaaaaammm öliim nannnn öğlenden beri inmedi kucaamdan hayır inmedii gibi bi de laf istiii konişimm istii paşazade saray soylusu asil oğlummm şimcik uyudu bende daldım aranıza emme dizimde başladı gııı

anaaaaammm öliim nannnn öğlenden beri inmedi kucaamdan hayır inmedii gibi bi de laf istiii konişimm istii paşazade saray soylusu asil oğlummm şimcik uyudu bende daldım aranıza emme dizimde başladı gııı

bugun var bi bildikleri. benimkide memede uyuyo, yerine koyuyorum 10dk. sonra gozler fal tasi gibi. sonra hadiiii bastan.:1shok:

cok guldum ya.:roflol:

benim kizda gece uykusuna gecmeden once kok sokturuyo resmen. saatlerce memeyle kavga ediyo, agliyo. her agladiginda esim kosa kosa geliyo, bana ver babasini istiyor diyor. sipa harbiden babanin kucagina gidince susuyor. diyorum ya hep, ilk dogdugu gunden beri asik babaya. en iyisi ben cekilicem aradan.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…