2009 Kasm Anneleri

niye gülüyon naaann erol taşş vicdansızzzzz açım kolum ve ayaklarım koptii uykusuzum hangisine gülin naaannnn koliklere gelmeyesin emiiiiiiiii lülülülülülü

aha gene güleciiinnnn :roflol::roflol::roflol:naniknanik

kızlar sizin kocalar gece kalkıyo mu ?? ayy benimki çok komik... gece kalkıyorum diye erkenden yatıyo sabah da bu gece çok kalktım uykusuzum diye geç kalkıyo... :roflol::roflol::roflol: ama bazı geceler ya hiç kalkmıyo ya da 2 dk ben wc ye gidene kadar falan bekliyo bebişi :roflol::roflol::roflol: bazen ben yorgunluktan baygın düşüyorum o zaman bakıyorum kalkmış zorla uyutmaya uğraşıyo çocuğu...altımı kirli karnı mı aç hiç aklına gelmiyo...:roflol::roflol: ama her görene gece ben de kalkıyorum diye anlatıp hava yapıyo :roflol::roflol::roflol: millet de bi gaza getirmiş bunu senin gibi koca hiç görmedim ne düşüncelisin diye ..evde hava bin beşyüz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

gı benimkide uyanıy tek gözunu açıy bakiy ben ilgileniom bide horlamaya devam kaydirigubbakcemile3

kız uni benimkine kaşıkla süt verim ya puffff yapıy sutun yarısı ustune deel suratıma geliyy kaydirigubbakcemile3

kıs ver biberonla bişey olmaz... karnı doysun minnoşun...hem kaşıkla verince çok gaz yapıyomuş haberin olsun...
ben hep sol koluma yatırıp sağ elimle veriyom biberonu...bi de biberonla verirken önlük takıyorum...artık öğrendi o tarafa koyup da önlüğü takınca çıldırıyo sevincinden :asigim::asigim: bi de benden başkasına verdirmiyorum... meme sansın diye ümit ediyorum yani yerimseniben
bebedorun süt anne diye bi biberonu var anne göğsü boyutundaymış... silikon gerçi sen ister misin bilmiyorum...ben çok memnunum...

niye gülüyon naaann erol taşş vicdansızzzzz açım kolum ve ayaklarım koptii uykusuzum hangisine gülin naaannnn koliklere gelmeyesin emiiiiiiiii lülülülülülü
lohusanın bedduasıda böle olur herhalde :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
ay ben bu sahneyi bi yerden hatırlıyom :roflol:

kandırıyon mu nan bebeğii :mymeka:

yav sizin kilo durumu ne alemde... ?? eski kotlardan bi deniyim dedim bugün anam şoka girdim ! ne zaman normale döncem acaba yaa... aklım fikrim de çikolata ppuuufffffffff.......... krispi de yok meydanda gelse de zayıflatsa bizi :roflol::roflol::roflol:

napim nan süt yok babaannesi süt mü bıraktı ! klava:

kızım o zaman ver biberonu ama deki bak kızım bu biberon de kaydirigubbakcemile3 meme kılığına girmiş şeylerlen bebeki kandırma lmaz:
o kaynananada.... töbee töbee :tomato: :tomato: :tomato:

topic manya kasım analarından kimsenin dötü yemedi gı bi topic açıp yeni göbuş fotolarını koymaya kiloları ve ölçüleri sölemeyeeeee :roflol::roflol::roflol:

canım napıyım o zararlı bu zararlı büyùtemıycez valla cocukları eskıler hersey verıyomus valla sag gögsümü almadı bızım velet annem lokum sürd8rdü ıslatıp ôy5e aldı yoksa emmeyı bırakıcaktı

kızım o zaman ver biberonu ama dedi ki bak kızım bu biberon de kaydirigubbakcemile3 meme kılığına girmiş şeylerlen bebeki kandırma lmaz:
o kaynananada.... töbee töbee :tomato: :tomato: :tomato:

:roflol::roflol::roflol: tamam birazdan emzircem dicem bak bu meme...sonra da mama vercem aha bu da biberon dicem...aradaki 7 farkı bul dicem :roflol::roflol:

nan öbür tarafa gitse nolur... beynime kazınmış kadının incileri :lepi:

ay ne diim hacııı annatılmaz yaşanır ben uzaktan çok bilmişlik yapmiyam :kedi:
bi sütün bile yok yaa zavallı kayınvaliden napsın uyuşuk gelinnnn kaydirigubbakcemile3
ahh ahh kaynanan gençliğinde şor şor süt geliydi naberrrrrrrr lülülülülülü

topic manya kasım analarından kimsenin dötü yemedi gı bi topic açıp yeni göbuş fotolarını koymaya kiloları ve ölçüleri sölemeyeeeee :roflol::roflol::roflol:

harbiden yaa :roflol::roflol::roflol: ama itek ya da krispiden bekliyorum böle bi atılım :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…