wannaaa bunnar bizden çok bilii o kesinnn herkes akıl verio yok kucağa alıştırma yok yanına yatırma kokunu almasın vs vs valla ben diil de o beni aliştiriyyybugun var bi bildikleri. benimkide memede uyuyo, yerine koyuyorum 10dk. sonra gozler fal tasi gibi. sonra hadiiii bastan.:1shok:
keske benımkıde emzık alsa cesıt cesıt aldım yok emmedı ama annemde 1 kutu tarıhten kalma emzık vardı hanı fatos varya bakkallarda satılan onu canı ısterse alıyo velet ama ucuna bal sürüyorum azcık ay alıssada rahat etsem ısım gücüm kaldı felaket kucaga alıstı mümkünü yok uyanıkken yatsın kıyamet kopuyo ayakta oynatıyo bızı valla zaten gece sılahlı gündüz külahlı allah kolaylık versın bize
ya noliy yaaa bugun 1 kere emdi 1 kerede 25 cc kaşıkla zorlan verdim sabahın 7 sinden beri bu saate kaa neen yemiy bu bebe yaaa ağliy ağliy kucama alınca susuy baygın baygın duruy hasta mı acaba yaaa mafoldumben
surem gıı sende mi 3 kasımda doordun gıı
abuu ben krispi dilmuh zeren ve sen doğurmuşuk o gün opuyorumnanaktan
geçen gece emzirdim memeyi kapatmadan altını açmaya götürüyodum yolda kaptı :roflol::roflol::roflol: hayret ettim ... :sm_cool:
hee zerenim gittim
bir sling deneyimi başarıynan sonuçlanmıştır baculaaa
ankamalle gittik anamnan
slingimi taktım berayı da kanguru gibi koydum önce etrafa bakındı sakin sakin
emzirme saati geldi o ses etmeden hemen emzirme odasında emzirdim o sırada sağolsun kakasını da yapıverdiii
ooh temizleyiverdikk
sooracıma gezmeye devam ederken de uyuyakaldı yavrukuşumm
pek de güzel geçti çok da güzel geçti
evde bana büyümüş gelen bebenin meğer daha ne kaa minik olduunu annadım kaydirigubbakcemile3
çünküm her gören miniciiikk deyip durduu :sinifsinif:
artık kendi kendimize dışarı çıkabülürüz bi ilki gerçekleştirdik
mutluyum gururluyummmm
ohh ne mutlu sana senağlama biz daha siftah yapmadık :1no2: perşembe günü yarı kırkımız çıkıcak bilin bakıyım nere gitcezkaynanama Çok üzgünüm çoook
ne mutlu saaa :sm_cool::sm_cool:
hee demeyi unutmuşuuuumm
eşşek kadar topuknuynan gittiiimm :sm_cool:
emme şu an belim kopuyoo :roflol:
kendime alışveriş yapacadum ama analık işte bebek mağazalarından çıkmadım delikafadulden
aboww ne cesaret kız :1shok:
topuklu ayakkabıların hawasıylan iyi düşmedin hee :mymeka:
wanna benim oğlan da babacı gece çıt çıkarmadan uyiii bütün gün canıma okuyo üstelik 1 kere gülmii emmee akşam baba geince bi gülücükler sakin sakin yatmalarrrr
ay canım ya,sancısı filan vardır annesi..benimkide bazı günler öyle,dün akşam 6dan 11 kadar inmedi kucaktan ağladı,sona bayılmışız resmen ikimizde..
ben gece nası bayılmışsam,benki uykum feci hafiftir,kocişin geldiğini bile duymamışım ya..toplamda 6-7 saat filan uyumuşuz heralde,rekor yane.hihoyyytiki kez uyandı sadece:ecrin_bebek:
kız ben bi kaç kere sağdım elimnende verdim bebeğe biberonla sütübiberon verilen bebekler memeyi çok daha çabuk bırakıyo tatlım o yuzden vermiom
ahaaaaa biri benim kocişimi anlatıyokaydirigubbakcemile3aha gene güleciiinnnn :roflol::roflol::roflol:naniknanik
kızlar sizin kocalar gece kalkıyo mu ?? ayy benimki çok komik... gece kalkıyorum diye erkenden yatıyo sabah da bu gece çok kalktım uykusuzum diye geç kalkıyo... :roflol::roflol::roflol: ama bazı geceler ya hiç kalkmıyo ya da 2 dk ben wc ye gidene kadar falan bekliyo bebişi :roflol::roflol::roflol: bazen ben yorgunluktan baygın düşüyorum o zaman bakıyorum kalkmış zorla uyutmaya uğraşıyo çocuğu...altımı kirli karnı mı aç hiç aklına gelmiyo...:roflol::roflol: ama her görene gece ben de kalkıyorum diye anlatıp hava yapıyo :roflol::roflol::roflol: millet de bi gaza getirmiş bunu senin gibi koca hiç görmedim ne düşüncelisin diye ..evde hava bin beşyüz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yav sizin kilo durumu ne alemde... ?? eski kotlardan bi deniyim dedim bugün anam şoka girdim ! ne zaman normale döncem acaba yaa... aklım fikrim de çikolata ppuuufffffffff.......... krispi de yok meydanda gelse de zayıflatsa bizi :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?