selam kıslar
çocuk bi taraftan ağlıo ben bi taraftan
kızım gündüzden beri kaka yapmadı yaaa
yahu tecrübeli anneler akıl verin
kızım uyumuyo devamlı emio ıkınıo ağlıo
kaka yapamıo netcem beeeeeeeeeeeen
1 saatlik uykuyla duruyorum bayılacaaaaam
ya kıslar ensarın gözleri aşırı derecede çapaklanıyor gözyaşı kanalları açılmamıştır diye düşündük ama iyice arttı bakalım yarın dr.ne diyecek
sizlerde de oldu mu hiç
ya kıslar ensarın gözleri aşırı derecede çapaklanıyor gözyaşı kanalları açılmamıştır diye düşündük ama iyice arttı bakalım yarın dr.ne diyecek
sizlerde de oldu mu hiç
cancazim emzirirken dikkat et memen yada sütün degmesin gözlerine oda mikrop kaptiriyo...doktor damla veriyo geciyo yda papatya cayiyla sil gözlerini oda iyiymis
cancazim emzirirken dikkat et memen yada sütün degmesin gözlerine oda mikrop kaptiriyo...doktor damla veriyo geciyo yda papatya cayiyla sil gözlerini oda iyiymis
aaaaa dr bana sütünle masaj yap kanallar açılsın dedi
ayy bide kayınvalidem sütle sil geçer diyo:mymeka:bende inanmamıştım zaten onun için yapmadım
doğduğundan beri var yavrumda
huhuu hatunlar nasilsiniz
4 gün sonra kirkimiz cikiyo kirk paklamasi yapicaz ama nasil yapicaz bilmiiimm
annem diyo son duruolama suyuna 40 kere altin yüzzügünü batir cikar sonra dök olsun bitsin
sonrada ben yikanip abdest alicam ama benim hala kanamam geliyyy
siz nasil yaptiniz kirk cikarmasini deyiverin hele
baksana cersuya da sütünle sil demisler herkes baska bisey diyo
sen iyisimi doktora götür bakalim ne dicek
bebem uyudu ama uyanır bırazdan
benımde uyku gozumden akııı
ıtekcım benım bebegımınde oldu daha bı haftalık olmamıstı bıle gozlerı kapanmıstı resmen acamıyodu kuzum
dr dedıkı ılık cayla sıl bıde damla werdı 3 gunde duzeldı
enfeksıyonb ıste ya
yada tekrarlarsa gozyası kanalı tıkalı dıye tam o gozyası delıgının oldug yere masaj yapın parmak ucuyla dıedı
hoşbulduk canım yaaa kaç zamandır bi sorun vardı anca çözüldü iştehoşgelmişsen çıtırtıııımmmm bıdıklar nasılll rahat geçiyor mu
sizlerde de oldu mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?