ben emzikle uyuttum bikaç kez bu seferde emzik düştükçe ağlıyo
işin kötü yanı her dakka düşüyo o emzik
bende gecelerden korkuyooooooooom
heeee öle kötü bi yanıda var emziğin düşüyo napalım uykuya dalana kaaa uğraşıyom onlan 3 de anca uyur yine ben tabe nasıl bekleyecem o kaaa belli değil
tabe uyumayınca daha sık emiyolar bu seferde süt kamıyo b i kaç saat uyusa güzel süt birikiyobenimki uyuyo şimdi
ama kıpırdanıyo kalkıp emecek
yarın doktora gitcem gece uyumuyo diyem
hiç sanmıyom ama belki bi yolunu buluruz
gece uyumayınca sütte azalıyo bende bacım
sendede öle oluyomu
aynen öle dilmuh yaaa kıllı yalı kazığı gibiyim ayaklar kaşlar bıyıklar diğer yerler temiz ama allahtananaaaaaaam döndüm recep ivediğe haaaa
bebem ne zaman uyur bikaç saatte bende tüysüz halime geri dönerim
gerçi wc ye gitmeye vaktim yok oyyyyyy oyyyyyyy
tabe uyumayınca daha sık emiyolar bu seferde süt kamıyo b i kaç saat uyusa güzel süt birikiyo
ne için gitcen doktora gazı içinmi bacım bi çare olacağını sanmıyom emme allahtan umut kesilmez
benimkide şu an göğsümde uyiii napacam yatırsam uyanaca böle yatsam yatağım dserili değil yatamıyom ne etcem pppöööffffffffffffffffffffff
aynen öle dilmuh yaaa kıllı yalı kazığı gibiyim ayaklar kaşlar bıyıklar diğer yerler temiz ama allahtan
neyse bacım kolum kurudu küçük müçük ama yoruyolar adamı yaaa ben şunu yatıram biliyom uyumuycak ama bi şekilde geçirecez bu geceyide hade sanada iyi nöbetler bacım küçük gazmanı öp benim için kolay gelsin sağada bağada tüm nöbetci arkadaşlaradakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oyy anam valla isyan ediyom rabbim affetsin
ben artık dayanamıyom
ya ben dayanamazken bu velet nasıl duruyo böyle uykusuz anlamadım
canım zor biliyorum ama sabırr kuzeninkii çok fenaydı uykusuz geçen 3 ayın sonundaa düzeldii şimdii gülücükler saçıyo etrafaa kii kuzenim onu saç kurutma makinesiyle bile zor suturuyorduu geçicek inşş dilmuhcumm
ahmed saidin saçlarıçok döküldü nerdeyse kel kaldı dün akşam eşim gelince kazıtsakmı başını dedim hadi getir jiletii dedii ucunukırmadan tıraş ettii ama ben yinede panik halde tabii kesilmiyeceğini bldim halde ödüm koptuu sıklıdı biraz ara verdikkk emziriken tamamladık çok tatlı oldu kelhaliyledee koloğlanım benimm meğersem saçları onu esmer gösteriyomuşş beyazladı yavrucakk resimleri yükleyince sizede gösterrimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?