2009 Kasm Anneleri

ben iki gündür perişan oldum yaaa
kıçımı bir toplayamadım
tüm gün gaz sorunu yaşamamıştım
heçç uyumadı yaaa
bugünde devam ediyo gaz sorunu
ama sürekli çıkartıyo buda uyumasını engelliyo
yatırıyom dırtlayarak hemen kalkıyo
rezene çayı verdim en azından çıkartıyo gazını dün hiç çıkartamıyordu sancıdan bas bas ağladı ya
bu gece de uyku yok gibi bize
2 gün sonra kırkımız çıkıyo bizimde
bide mevlüt okutcaz
zorlanacaz biraz ama atlatacaz inşallah

kızlar gece nöbeti başliii hade bakem herkese kolay gelsin
benimkide ana kucağında mızıklaniiii napacam bu ge heç b, fikrim yok vallaha korkar oldum vallaha gecelerden yaaaaa

tam gazman bunlar yaaa
erkekler gazman kızlar gazmaniye:roflol:

sütlaç yapmıştım emziğini sütlaca bandırıp ağzına veriyom nasıl çekiyo kerata cuk cuk cuk o sayede bi iki kere uyutuum bakalım bu gece sütlaca kanacakmı

ben emzikle uyuttum bikaç kez bu seferde emzik düştükçe ağlıyo
işin kötü yanı her dakka düşüyo o emzik
bende gecelerden korkuyooooooooom

ben emzikle uyuttum bikaç kez bu seferde emzik düştükçe ağlıyo
işin kötü yanı her dakka düşüyo o emzik
bende gecelerden korkuyooooooooom

heeee öle kötü bi yanıda var emziğin düşüyo napalım uykuya dalana kaaa uğraşıyom onlan 3 de anca uyur yine ben tabe nasıl bekleyecem o kaaa belli değil

heeee öle kötü bi yanıda var emziğin düşüyo napalım uykuya dalana kaaa uğraşıyom onlan 3 de anca uyur yine ben tabe nasıl bekleyecem o kaaa belli değil

benimki uyuyo şimdi
ama kıpırdanıyo kalkıp emecek
yarın doktora gitcem gece uyumuyo diyem
hiç sanmıyom ama belki bi yolunu buluruz
gece uyumayınca sütte azalıyo bende bacım
sendede öle oluyomu

anaaaaaaam döndüm recep ivediğe haaaa
bebem ne zaman uyur bikaç saatte bende tüysüz halime geri dönerim
gerçi wc ye gitmeye vaktim yok oyyyyyy oyyyyyyy

benimki uyuyo şimdi
ama kıpırdanıyo kalkıp emecek
yarın doktora gitcem gece uyumuyo diyem
hiç sanmıyom ama belki bi yolunu buluruz
gece uyumayınca sütte azalıyo bende bacım
sendede öle oluyomu
tabe uyumayınca daha sık emiyolar bu seferde süt kamıyo b i kaç saat uyusa güzel süt birikiyo
ne için gitcen doktora gazı içinmi bacım bi çare olacağını sanmıyom emme allahtan umut kesilmez
benimkide şu an göğsümde uyiii napacam yatırsam uyanaca böle yatsam yatağım dserili değil yatamıyom ne etcem pppöööffffffffffffffffffffff
anaaaaaaam döndüm recep ivediğe haaaa
bebem ne zaman uyur bikaç saatte bende tüysüz halime geri dönerim
gerçi wc ye gitmeye vaktim yok oyyyyyy oyyyyyyy
aynen öle dilmuh yaaa kıllı yalı kazığı gibiyim ayaklar kaşlar bıyıklar diğer yerler temiz ama allahtan

neyse bacım kolum kurudu küçük müçük ama yoruyolar adamı yaaa ben şunu yatıram biliyom uyumuycak ama bi şekilde geçirecez bu geceyide hade sanada iyi nöbetler bacım küçük gazmanı öp benim için kolay gelsin sağada bağada tüm nöbetci arkadaşlaradakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok bacım gazı için değil
kalça ultrasonu ve idrar tahlil sonuçlarını föstermeye gitcem
gazı için nurse bilmem ne varya ondan verdi doktor
bide kaka yapamadıüğı için bi şuruıp verdi bakalım yeni başladık umarım işe yarar
oyyy oyyyy bende yarın halledem şu tüyleri yaaaaa
orman kaçkını oldum
bıyık mıyık hak getire

hadi iyigeceler bacım
benimki uyanmadı ama kıpırdanıyo ben emzirem en iyisi belkim uyanmaz bende uyurum çok yorgunum kaç gündür ana ağladı
sende senin gazmanı öp benim için şöyle kokulu kokulu ohhhhhhhhhh

oyy anam valla isyan ediyom rabbim affetsin
ben artık dayanamıyom
ya ben dayanamazken bu velet nasıl duruyo böyle uykusuz anlamadım

oyy anam valla isyan ediyom rabbim affetsin
ben artık dayanamıyom
ya ben dayanamazken bu velet nasıl duruyo böyle uykusuz anlamadım

canım zor biliyorum ama sabırr kuzeninkii çok fenaydı uykusuz geçen 3 ayın sonundaa düzeldii şimdii gülücükler saçıyo etrafaa kii kuzenim onu saç kurutma makinesiyle bile zor suturuyorduu geçicek inşş dilmuhcumm

ahmed saidin saçlarıçok döküldü nerdeyse kel kaldı dün akşam eşim gelince kazıtsakmı başını dedim hadi getir jiletii dedii ucunukırmadan tıraş ettii ama ben yinede panik halde tabii kesilmiyeceğini bldim halde ödüm koptuu sıklıdı biraz ara verdikkk emziriken tamamladık çok tatlı oldu kelhaliyledee koloğlanım benimm meğersem saçları onu esmer gösteriyomuşş beyazladı yavrucakk resimleri yükleyince sizede gösterrimm

akannehirakannehirakannehir kız naptınız siz yaaaaa :mymeka:

bugün herkes nerde yaaa:uhm:
bizde birasdan kaynanama yarı kırkımızı uçurmaya gitcez:gitme:

yalnız özgüşü kucağımda yada ayağımda tutmaya o kaa alışmışımki şimdi sudan çıkmış balığa döndüm haa kaydirigubbakcemile3
gidip gelip salıncaktan almaya yelteniyom sora diom mannak dinlen işte birazdan cırlar alırsın
ayyy işallah etkisini hemen kaybetmez yaa yavruşum sever de güzelce yatarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…