bizde dewam ediyorz devamlı masaja ama giderek artmaya başladı onun için dr.a gideceğiz yarın
huhuu hatunlar nasilsiniz
4 gün sonra kirkimiz cikiyo kirk paklamasi yapicaz ama nasil yapicaz bilmiiimm
annem diyo son duruolama suyuna 40 kere altin yüzzügünü batir cikar sonra dök olsun bitsin
sonrada ben yikanip abdest alicam ama benim hala kanamam geliyyy
siz nasil yaptiniz kirk cikarmasini deyiverin hele
ben gidip kısçeme süt sağayım ne güzel siz şimdi bebelernizi koynunuza alıp emziriyosunuz ben bütün gün burda süt sağıyorum ancak akşam eve gidince emzirebiliyorum senağlama
aklıma birde hastanede yattığım dönem geldi herkesin bebesi yanında gece bebeler ağlıyo ben öyle bir köşede kendi kendime ağlıyorum bebem yoğun bakımda ona süt sağıyodum birkaç damla gönderiyorum içsin diye ne kötü günlerdi
allahıma şükürler olsun geride kaldı o günler sizinde dualarınız sayesınde biz minik kahramanım ile buradayız.
hoşbulduk canım yaaa kaç zamandır bi sorun vardı anca çözüldü işte
valşlaha benim büyük bıdık kuduruyo küçük bıdık ise yiyo içiyo zıçıyo kıvranıyo napsın geceleri uyutmuyo kerata
kız gözyaşı kanalları tıkalıdır ondan çapaklanıyodur ablamın kızınada oldu çok önemli bişe değil doktor masaj yapın diyo canım o sana gösterir masajı büyük ihtimalle masajla geçiyo kafana takma
baculaaa ben önce kendim yıkandım sonra bebeği yıkadık olmamıııı gıı
ben heç öl şeyler yapmadım bacım önce bebeği yıkadım sonra ben yıkandım abdestimi aldım çıktım sadece bebeği yıkadıktan sonra kendin yıkanmadan bebek emzirilmezmiş
onu biliyom o yüzden bebeği yıkamadan önce karnını iyice doyur bacım hemen sende yıkan
Arkadaşlar sezeryanla doğum yapanlar ikinci çocuk için doktor ne kadar süre verdi?Benim doktorum en az 3 yıl dedi.Gerçi kocam tek çocuk yeter diyor ama.....
ya kıslar ensarın gözleri aşırı derecede çapaklanıyor gözyaşı kanalları açılmamıştır diye düşündük ama iyice arttı bakalım yarın dr.ne diyecek
sizlerde de oldu mu hiç
bana doktorum 15 aylıkken berk hamile kalabilirsin dedi doğdugunda berk tam 2 yasında olmus olacak yani 2011 kasım annesi olmayı hedefliyorum yane:)
bizimde yarın çıkıyorzemuszemusma ben hiçbir şy yapmayacağım sadece bebişimi yıkayıp sonra kendim yıkanacağım
eneste kırkım çıkmadan regl olmıştım inş.bunda olmaz diye dua ediyorum:Saruboceq:
´ewet öle yapam sabah gideceğiiz
birde çok emmek istiyor yaaaa uyanıkken devamlı emiyim diyor
günde 1 defa emip emip fışkırırarak kusuyor onuda soram bakalm ne diyecek:uhm:
tmm canım saol
üfffffff çok yoruldum
eşimle ikimiz yapıoruz herşeyi
gerçi o iyi kötü uykusunu alıo ama
bayılacam yaaa 1 saatlik uykuyla duruyorum
2. çocuk falan yapamam ben
al bendende o kaaaaaa
kocam ıkıncıyı 1 yıl sonunda ısyıyo ama ben yapamam herhal
hamılelık ne ıyıymıs be
benimkininde saati felan belli değil vallaha ne zaman emiyo ne zaman uyuyo çok farklı inşallah düzene girecek doktor dedi zaten şimdi belli olmaz uyku saatleri emme saatleri felan daha sonra düzene girer dediayy bizim küçükte 12 1 e kadar uymuyor sonra rahatlıyor kerata o zamana kadar canım çkıyor valla şimdi yine uyuyor kaçt uyur kaçta uynır bilememakannehir
vallah bilmi hacı bağa anam öle dedi ben öle yaptımbaculaaa ben önce kendim yıkandım sonra bebeği yıkadık olmamıııı gıı
kırkınız çıktı haaaa:jeyyar:
walla bence sırası önemli değil gibi geliyor yeterki yıkanılsın diye düşünüyorum
bende cok sacma geliyo batil inanc aslinda ama millet illede bir kirk tutturmus gidiyo..
benim daha kanamam bitmedi yaa sari akinti seklinde devam ediyo
kiz okadar cabuk adet oldun pesinden de ikinciye hamile kalmissin zaten inslalah bidaha adet olup ücüncüye gebe kálmayasinkaydirigubbakcemile3
´
bu zamanlarda herkesin bebesi kusuyo galiba kimden duysam kusuyo diyo normal galiba
benim zilli de az evvel iki memeyi birden emdi babasinin üstüne bosatti hepsinizemuszemus
heee yaaa bütün umudum ömür boyu adet olmamak:roflol:
yaaa hamile kalma korkusundan kocişten soğuyacağım walla
bence sen alt alt katı ve üst katı ayırın bacım ne olur ne olmaz yaneee biriniz aşağıda biriniz yukarıda yatsın sakın kapuları şaşırmayın emiiiii:roflol::roflol::roflol:
yok kuzum ben evi değiştiriyorum o ev çok rahattı rahatlık battı:roflol::roflol:
işin şakası işte
şimdi ev değiştiriyorum canım bu pazar taşınıyoruz inş.anneme yakın bir yerde:lepi::lepi:
nan ilk açılışı benmi yaptım abowwwwww :kedi:
benim deeee:kedi:
sende mi gııı :roflol: iyi bari bende kendimi sapık gibi hissetmeye başlamıştım :roflol: bi rüyalar görüyom abowww +18 filmler gibi :kedi:
canım bende o yüzden araştırım dedim işte buyüzdenmiş demek..artık tek göğsü daha fazla emzircem..zaten boğuluyo gibi olidi bebem,çok suluydu demek..
benim kociş işten çıkar yarım saate ama evde yemek yok
ama yapamıyom yaa
ayağa kalkınca başım dönüyo
bide ben geceleri hiç uyumuyom ya genelde
uykusuzluk yüzünden hep ayakta emziriyom uyurum falan aman diye
dün gece artık ayakta emzirirken uyumuşum yaaa şaka gibi
ayağımı beşiğe çarptımda uyandım
yoksa oğluşla beşiğe bodoslama dalıyoduk allah korudu
yahu tecrübeli anneler akıl verin
kızım uyumuyo devamlı emio ıkınıo ağlıo
kaka yapamıo netcem beeeeeeeeeeeen
1 saatlik uykuyla duruyorum bayılacaaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?