2009 Kasm Anneleri

ben heç öl şeyler yapmadım bacım önce bebeği yıkadım sonra ben yıkandım abdestimi aldım çıktım sadece bebeği yıkadıktan sonra kendin yıkanmadan bebek emzirilmezmiş
onu biliyom o yüzden bebeği yıkamadan önce karnını iyice doyur bacım hemen sende yıkan

senin kiz nasil emmeye basladi dogdugunda emebiliyor muydu bizimkini kadeh ve sırınga ile besledik sonra biberona gectik emmeye alistiramadim hala ne onerirsin deniyorum almak istemiyor aglıyor v

kızlar nacizane okuduğum bişey
her ağladığında emzirmeyin her ağladığında aç demek değildir.
saate bakın 2 saatten az olduysa gazı vardır, uykusu vardır
uyarılıştır uyuyamıyodur falan
gazı varsa siz emzirdikçe gazı artar döngü böyle sürer giderr

ayy bizim küçükte 12 1 e kadar uymuyor sonra rahatlıyor kerata o zamana kadar canım çkıyor valla şimdi yine uyuyor kaçt uyur kaçta uynır bilememakannehir

baculaaa ben önce kendim yıkandım sonra bebeği yıkadık olmamıııı gıı

kırkınız çıktı haaaa:jeyyar:
walla bence sırası önemli değil gibi geliyor yeterki yıkanılsın diye düşünüyorum

Arkadaşlar sezeryanla doğum yapanlar ikinci çocuk için doktor ne kadar süre verdi?Benim doktorum en az 3 yıl dedi.Gerçi kocam tek çocuk yeter diyor ama.....

bana doktorum 15 aylıkken berk hamile kalabilirsin dedi doğdugunda berk tam 2 yasında olmus olacak yani 2011 kasım annesi olmayı hedefliyorum yane:)

ya kıslar ensarın gözleri aşırı derecede çapaklanıyor gözyaşı kanalları açılmamıştır diye düşündük ama iyice arttı bakalım yarın dr.ne diyecek
sizlerde de oldu mu hiç

bizimde oldu once kaynamıs ılıtılmıs su ve gazlı bezle siliyorduk arttınca dr damla verdi o gecirdi

bende cok sacma geliyo batil inanc aslinda ama millet illede bir kirk tutturmus gidiyo..
benim daha kanamam bitmedi yaa sari akinti seklinde devam ediyo
kiz okadar cabuk adet oldun pesinden de ikinciye hamile kalmissin zaten inslalah bidaha adet olup ücüncüye gebe kálmayasinkaydirigubbakcemile3

ewet öle yapam sabah gideceğiiz
birde çok emmek istiyor yaaaa uyanıkken devamlı emiyim diyor
günde 1 defa emip emip fışkırırarak kusuyor onuda soram bakalm ne diyecek:uhm:
´
bu zamanlarda herkesin bebesi kusuyo galiba kimden duysam kusuyo diyo normal galiba
benim zilli de az evvel iki memeyi birden emdi babasinin üstüne bosatti hepsinizemuszemus

tmm canım saol
üfffffff çok yoruldum
eşimle ikimiz yapıoruz herşeyi
gerçi o iyi kötü uykusunu alıo ama
bayılacam yaaa 1 saatlik uykuyla duruyorum
2. çocuk falan yapamam ben

al bendende o kaaaaaa
kocam ıkıncıyı 1 yıl sonunda ısyıyo ama ben yapamam herhal
hamılelık ne ıyıymıs be

gacılar büyük konuşmayın derim
bende enes doğduktan sonra aynı şeyleri söylemiştim hatta dahada abatmıştım ve bakın şimdiki halime:roflol::roflol::roflol:

ayy bizim küçükte 12 1 e kadar uymuyor sonra rahatlıyor kerata o zamana kadar canım çkıyor valla şimdi yine uyuyor kaçt uyur kaçta uynır bilememakannehir
benimkininde saati felan belli değil vallaha ne zaman emiyo ne zaman uyuyo çok farklı inşallah düzene girecek doktor dedi zaten şimdi belli olmaz uyku saatleri emme saatleri felan daha sonra düzene girer dedi
baculaaa ben önce kendim yıkandım sonra bebeği yıkadık olmamıııı gıı
vallah bilmi hacı bağa anam öle dedi ben öle yaptım
kırkınız çıktı haaaa:jeyyar:
walla bence sırası önemli değil gibi geliyor yeterki yıkanılsın diye düşünüyorum

bencede ben anamın yalancısıyım vallahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heee yaaa bütün umudum ömür boyu adet olmamak:roflol:
yaaa hamile kalma korkusundan kocişten soğuyacağım walla

heee yaaa bütün umudum ömür boyu adet olmamak:roflol:
yaaa hamile kalma korkusundan kocişten soğuyacağım walla

bence sen alt alt katı ve üst katı ayırın bacım ne olur ne olmaz yaneee biriniz aşağıda biriniz yukarıda yatsın sakın kapuları şaşırmayın emiiiii:roflol::roflol::roflol:

bence sen alt alt katı ve üst katı ayırın bacım ne olur ne olmaz yaneee biriniz aşağıda biriniz yukarıda yatsın sakın kapuları şaşırmayın emiiiii:roflol::roflol::roflol:

yok kuzum ben evi değiştiriyorum o ev çok rahattı rahatlık battı:roflol::roflol:
işin şakası işte
şimdi ev değiştiriyorum canım bu pazar taşınıyoruz inş.anneme yakın bir yerde:lepi::lepi:

yok kuzum ben evi değiştiriyorum o ev çok rahattı rahatlık battı:roflol::roflol:
işin şakası işte
şimdi ev değiştiriyorum canım bu pazar taşınıyoruz inş.anneme yakın bir yerde:lepi::lepi:

heeeeeeeee
zaten dublex ev sana çok fazlaydı be güzelim temizliği felan zor iş ne güzel anana yakın oturacan oohhhhh hayırlısı olsun şekerim

kartanesı bunu bende okumustum cok dogru ama emdıkce gzı artıyormus

ıtekcım ben buyuk konusmımde sabır dıyım napım ya

nan ilk açılışı benmi yaptım abowwwwww :kedi:

alkisalkisalkis:hooray:

benim deeee:kedi:

sende mi gııı :roflol: iyi bari bende kendimi sapık gibi hissetmeye başlamıştım :roflol: bi rüyalar görüyom abowww +18 filmler gibi :kedi:

herkes aynı durumda yaniiidelikafadulden

canım bende o yüzden araştırım dedim işte buyüzdenmiş demek..artık tek göğsü daha fazla emzircem..zaten boğuluyo gibi olidi bebem,çok suluydu demek..

ben öyle yapıyom artık. eskisi gibi hemen dolmuyo gögüslerim...

bacım ya sütünü sağ yada bi kereye mahsus mama verin kocan bi gece idare etsin.. sende iyice dinlen, hasta olursan daha kötü olur

yahu tecrübeli anneler akıl verin
kızım uyumuyo devamlı emio ıkınıo ağlıo
kaka yapamıo netcem beeeeeeeeeeeen
1 saatlik uykuyla duruyorum bayılacaaaaam

canım ben bi defa zeytinyağlı pamuk koydum poposuna 5 dk içinde yapmıştı... fitil kullananlr da vardı galibaaa

ben kaçar yine

nbr kızlar
benim kuş ana kucağında sürekli sallıyom yoksa durmuyo
bakalım uyuyacakmı bu gece
dua edin dayanamıytom artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…