2009 Kasm Anneleri

oyyy oyyy, bak yaramaza.kaydirigubbakcemile3

bekliyoruz sonucu canim ama bende bugun alirim herhalde.

kafasini ve burnunu oksamak ise yariyo bizde. aninda mayisiyo, her mezirmede oksuyorum ben, ardindan uyumasada mayisip kaliyo.kaydirigubbakcemile3

birde Johnsonsin bedtime serisi var. banyo jeli ve vucut losyonu var bizde. guya uykuya daha rahat geciyorlar ve daha uzun sure uyuyorlarmis. bi ise yaramiyo.mafoldumben

gurbet ya, verdigin bilgilerde 3 ay emzik vermeyin diyor. benim kiz gecici olarak aliyor ama dedigi gibi emzikten sonra memeyi diliyle itme hareketleri yapiyo. ama emzikde kurtarici. bu nasil bir kisir dongu ya?mafoldumben

valla donmus, dun roportaj yapiyodu. nasil donuyorlar bu kadar cabuk bilemiyorum. emziriyormusda hala, memeleri acimiyormu yada deforme olmuyomu bu kadinlarda be?

ya sormayın valla benim hala sol gğsümün ucu yarık biçimde hala ilk alışta ağzına kıvranıyorum ama geçiyo yavaş yavaş.ya bunlar emzirmez sarkar memeleri diye süt annesi bulurlar benim göğüslerim normalde küçüktü süt dolunca büyüdü haliyle eskisi gibi dik değil bunlarda korkuyodur emzirmeyekötükedihüso

falla ben bu bilimsel zımırtılara heeeçç inanmiimm geçen hafta nohut yedim çıldırdı çocuumm bu bitki çaylarını içeli çok düzeldi

birde Johnsonsin bedtime serisi var. banyo jeli ve vucut losyonu var bizde. guya uykuya daha rahat geciyorlar ve daha uzun sure uyuyorlarmis. bi ise yaramiyo.mafoldumben
bizdede işe yaramıyo o kremler. gerçi benim oğlan geceleri uyuyo
gurbet ya, verdigin bilgilerde 3 ay emzik vermeyin diyor. benim kiz gecici olarak aliyor ama dedigi gibi emzikten sonra memeyi diliyle itme hareketleri yapiyo. ama emzikde kurtarici. bu nasil bir kisir dongu ya?mafoldumben

benimki almadı zaten emzik. ama dediğin gibi kurtarıcı zor anlarda verilebilir bence

kafasini ve burnunu oksamak ise yariyo bizde. aninda mayisiyo, her mezirmede oksuyorum ben, ardindan uyumasada mayisip kaliyo.kaydirigubbakcemile3

ayy benim kedim de sevio allam bayılıyom kafasını okşamaya hemen gözleri kayıyo bide burnunu öpünce kaydirigubbakcemile3
ama uyumuyo sadece kayıyo inatla gözlerini açıyo sorasında :ecrin_bebek:

hoffff evet yaaa :sinifsinif: kaygana haklı mı yani kafamı kekip duruydu verme şu düdüğü seni emmiyo bu yuzden deyu bende gıcık oluyodum ama ahan da bak doktor da öle diy napacuukk yaa sabahtan beri emzik vermiom du bakalım nası geçicek gün kafamçokkarıştı

falla ben bu bilimsel zımırtılara heeeçç inanmiimm geçen hafta nohut yedim çıldırdı çocuumm bu bitki çaylarını içeli çok düzeldi

oglumu emzirirken bir gece barbunya yemistim. cocugum sabaha kadar kivranmisti. simdi uzak duruyorum bakliyatlardan.

ayy benim kedim de sevio allam bayılıyom kafasını okşamaya hemen gözleri kayıyo bide burnunu öpünce kaydirigubbakcemile3
ama uyumuyo sadece kayıyo inatla gözlerini açıyo sorasında :ecrin_bebek:

uyumasada mayismayi cok hos gorunuyo di mi?opuyorumnanaktan

valla mannak olduk ebüş yaaa
bende geçen dışarı çıktıydım botları giymedim abuuu ayaklarım bi üşüdü dondum resmenn sora o gece varya özge delirdi resmen sabaha kadar sancıdan kıvrandı ahanda buyur burdan yak kafamçokkarıştı

bende inanmakla inanmamak arasında gidip geliyomkafamçokkarıştı

işimize gelen kısmına inank o zaman gıııı :roflol:
ben bi hemşire arkidişe bişi danıştımdı dedi ki dr. veya eşin dostun ne dediğine bakma sen annesin en iyisini sana hislerin içgüdülein söler çünkü her kadın ve her bebek farklıdır bende işe yarayan sen de tam ters etki edebilir diii mesela humana still bana çok süt yapii emme edoş a alerji yapmışşş

boşver bunnarı cerenimo gııı gene ne varsa bizim gocaarılar da var her moku biliiler haaa

Arkadaşlar merhaba, hepinizin bebişlerinizi sağlıkla büyütmenizi diliyorum..
ben henüz çok yeniyim ama bu sayfada yanıt bulabileceğimi düşündüm.
İzmir Ege sağlık hastanesi Hüsniye Özcan hanımın hastası olan varsa aranızda bana doktor hakkında ve ege sağlıkta doğum ücreti (dokto+ hastane) hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim.

teşekkürler :)

edoşş nan neen konuşmuyon aşşadan gördüm burdasınnn yakaladım yaniii
kartanesi nerelede bu gün heç görmedimm tabii anası geldiya gözü bizi görmii emme ben haftaya sorarun oğa

Allah tamamina erdirsin canim. izmirli arkadaslar yanitlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…