2009 Kasm Anneleri

erkektede kizdada güzel durmuyo bencce.. 6haftadan sonra saclar dökülürmüs ya insallah dökülür..

baktim canim masallah cokta büyümüs cok tatli olmus.. bende sIksIk yikiyom ama duruyo daha bekliyom bakalim dökülmesini.. bide sacini sifira vurmayi düsünüyoz biz hem sadakasini vermek amaciyla hemde bütün vitamin sacina gidiyo sankim.. habire uzuyo dün doktora gittik.. cok sükür hersey yolunda kalca ultrasyonuda iyi cikti ama daha 4080gr olmus 6 haftada 3300dogmustu bana az gibi geliyo doktor normal desede..

selam kızlar. işte benim prensesim, büyüyo yavaş yavaş. annesini yiyip bitiriyo ama ona feda olsun :))

masallah canim cok tatli.. öp civcivi benim yerime..

hadi edos ac bi topicte ekle senin kuzu bizimkilerden büyük ilk onun resmi olsunkaydirigubbakcemile3

karakizim ya portakal mandalina pisik yapiyo diyolarya ben o kadar istememe ragmen yiyemiyom.. dokunmuyomu kizina.. bende yesemmiki?

bi muzla elma yiyom oda binde bir.

canım ya mandalin pişik mi yapıyo gerçekten geçen gün mandalin yedim bi tane.kuzumun poposunda pişik belirdi hemen bir günde ki ben hep ılık su ile temizler sık sık bezini alırım niye oldu diye merak etmiştim ondan mıdır acaba.........ben bunu hiç duymamıştım...

[QUOTEmaşallahhh boncuk boncuktaa bakmışşşşşş
benim oğlan gibi saçlar gitmiş selincimindee opuyorumnanaktan[/QUOTE]

çok anlamlı bakıyo kızım bazende ters ters bakıyo :) evet ya canım saçları çoğalıcağına azalıyo. seninki erkek yine benimkinin kız olduğu anlaşılmıyo :))

maşallah 41 milyonkere maşallah yavruma filizcim

teşekkür ederm canım :) bakma böle sevimli durduğuna bi o kadar da cadıdır prenses :)

[QUOTEmasallah canim cok tatli.. öp civcivi benim yerime..[/QUOTE]

öperim canım kocaman :) uyuyo şimdi çok şükür bi uyansında .

yapiyomus gülüm hatta yüzündede kirmizi sivilceler cikarabiliyomus.. bazi cocuklarda alerji yaparmis cvitamini ve cikolata.. yigenimde yengem yedigi anda yüzü kizarirdi cocugun.. cikolatada yiyorum bisey olmuyo ama mandalina portakal denemedim hic daha.. denemek lazim..

na ne çabuk unuttun o kelimeyi laaa
bir başak karusuna heç yakıştıramadım hacı çok ayıp çok bi daha duymayem haaaa
gerçi benimde yemeğim yok ama neyse çakturmayerimsenibenyerimseniben

benimde yemeklerim hazır nann lülülülülülü
sayıyom nasılsa gebeş değilikkk laelaelaelaelae sulu köfte,makarna,domates çorbası yaptım gıı sabah sabahhh :lepi:

canım ya sanırım bizim sorunumuz bu.kızımın suratında belki 1 aydır hiç geçmeyen kızarıklılar var yanaklarda başladı kafasına ve boynuna doğru yayıldı halada var dr a gittik ilk dr egzama dedi.güvenemedim aynı gün başka dr a götürdüm bebek sivilcesi hiç bir şey sürme dedi.az önce başka bi dr a daha götürdüm egzamamı dedim oda egzamaya benzemiyor dedi.ama ne olduğunu oda söylemedi.ve tabi sonuç olarak ben manyak derecede çikolata tükeiyorum acaba bebğime alerjimi yaptı ya offf ya dr larada sinir oluyorum bişeyde demiyolar.omlar bilmezse benmi bilicem.....

[QUOTEmaşallahhh boncuk boncuktaa bakmışşşşşş
benim oğlan gibi saçlar gitmiş selincimindee opuyorumnanaktan

çok anlamlı bakıyo kızım bazende ters ters bakıyo :) evet ya canım saçları çoğalıcağına azalıyo. seninki erkek yine benimkinin kız olduğu anlaşılmıyo :))

teşekkür ederm canım :) bakma böle sevimli durduğuna bi o kadar da cadıdır prenses :)

[QUOTEmasallah canim cok tatli.. öp civcivi benim yerime..[/QUOTE]

öperim canım kocaman :) uyuyo şimdi çok şükür bi uyansında .[/QUOTE]

canım senin kız akrep burcu ya ondan.çok fena bakıyolar onlar burşlarının özelliğindenmiş.ben inceledim biraz benimkide öyle çünki.bazen çok şaşırtıyo beni.

benimde yemeklerim hazır nann lülülülülülü
sayıyom nasılsa gebeş değilikkk laelaelaelaelae sulu köfte,makarna,domates çorbası yaptım gıı sabah sabahhh :lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sen yemekleri yapmışın ben evi yapmışım ikimiz anca bi karu ederik nan
:roflol::roflol::roflol::roflol:

bikac gün yeme bakalim nolcak.. yigenimde hemen kizarirdi.. kuruydu bide daha cok kulagina yakin yerlerde olurdu..tam yanaginda degil. seker ihtiyacini baska seylerle bastir cikolatayi kes bakalim nolcak.. bisküvi ye ben öyle yapiyom bazen..

kızımın göbeği düngece düştüüüüüüüüü hihoyyyt
bugün yıkayabilirmiyim bi söyleyin
bide göbek içinde kuru siyahlık var geçermi

kızlar bide şu kalan kilolarımızı nasıl vereceğimizi yada veremeyeceğimizi konuşacak bi topik açın yahu.benim en çok kafamı bu konu kurcalıyor artık.ne yapıcaz yaaaaaaaaaaa......oooffffff oofffffffff.aslında hep beraber bişeylere başlasakda teşvik olsa........

hadi gözün aydin.. bize ebe hemen yikatmadi iyce kurusun iylessin demisti.. ama türkiyede yikiyolar hemen düsünce..

valla benim kızın göbeği 4. gün düşmüştü yani daha kuru bilr değildi o yüzden biz biraz daha bekledik yıkamak için ama seninki baya olmuş.görmeden bişey diyemem. dr'lar gibi konuştum bende haa..pek gıcık oldu dimi..........

hade gözünaydın canım
o siyalıklar yıkadıkça geçer alkollü bezle pansuman edersin yıkadıktan sonra canım bi kaç gün pansumana devam et kan gelmesin bence yarın yıka biraz kurusun orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…