selam gazman anları nasılsınız bakem ben anca evin işlini bitirdimde popomun üstüne oturmadan damladım buraya hazır furkan uyurken bakem dedim
ayyy o dert bizde de var... :roflol: :roflol::roflol: alnı karmakarış saç tüy ne ararsan var delikafadulden ben de hergün bakıyorum dökülmüş mü diye...daha tek tüy düşmedi ... inş bir an önce dökülür yaa ... erkek olsa neyse bi de kızzzz opuyorumnanaktan
yok hiç sürmüyom ki çok şükür bişi olmadı kaka yaptığında hep yıkıyom bi de z.yağı sürüyom
ben de alam gıı o zaman
cnm ben oğlanı gün aşırı yıkıyom alnında saç neen kalmadı hatta bi kaç sayfa geride resmi de var bak istersen teysesii
selam kızlar. işte benim prensesim, büyüyo yavaş yavaş. annesini yiyip bitiriyo ama ona feda olsun :))
:roflol::roflol:delikafadulden al bi suursuz dahaaaaaa nann cerenimoo kim bilcek nan
:roflol:
yapalıımm yapalııııımmmmmmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi:
:roflol::roflol:
maşallahhhboncuk boncuktaa bakmışşşşşş
benim oğlan gibi saçlar gitmiş selincimindee opuyorumnanaktan
hadi edos ac bi topicte ekle senin kuzu bizimkilerden büyük ilk onun resmi olsunkaydirigubbakcemile3
karakizim ya portakal mandalina pisik yapiyo diyolarya ben o kadar istememe ragmen yiyemiyom.. dokunmuyomu kizina.. bende yesemmiki?
bi muzla elma yiyom oda binde bir.
maşallah 41 milyonkere maşallah yavruma filizcim
canım ya mandalin pişik mi yapıyo gerçekten geçen gün mandalin yedim bi tane.kuzumun poposunda pişik belirdi hemen bir günde ki ben hep ılık su ile temizler sık sık bezini alırım niye oldu diye merak etmiştim ondan mıdır acaba.........ben bunu hiç duymamıştım...
ev işimiiii akannehirakannehirakannehir
ne kaa yabancı bi kelimeeee lülülülülülü
na ne çabuk unuttun o kelimeyi laaa
bir başak karusuna heç yakıştıramadım hacı çok ayıp çok bi daha duymayem haaaa
gerçi benimde yemeğim yok ama neyse çakturmayerimsenibenyerimseniben
yapiyomus gülüm hatta yüzündede kirmizi sivilceler cikarabiliyomus.. bazi cocuklarda alerji yaparmis cvitamini ve cikolata.. yigenimde yengem yedigi anda yüzü kizarirdi cocugun.. cikolatada yiyorum bisey olmuyo ama mandalina portakal denemedim hic daha.. denemek lazim..
[QUOTEmaşallahhhboncuk boncuktaa bakmışşşşşş
benim oğlan gibi saçlar gitmiş selincimindee opuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbenimde yemeklerim hazır nann lülülülülülü
sayıyom nasılsa gebeş değilikkk laelaelaelaelae sulu köfte,makarna,domates çorbası yaptım gıı sabah sabahhh :lepi:
canım ya sanırım bizim sorunumuz bu.kızımın suratında belki 1 aydır hiç geçmeyen kızarıklılar var yanaklarda başladı kafasına ve boynuna doğru yayıldı halada var dr a gittik ilk dr egzama dedi.güvenemedim aynı gün başka dr a götürdüm bebek sivilcesi hiç bir şey sürme dedi.az önce başka bi dr a daha götürdüm egzamamı dedim oda egzamaya benzemiyor dedi.ama ne olduğunu oda söylemedi.ve tabi sonuç olarak ben manyak derecede çikolata tükeiyorum acaba bebğime alerjimi yaptı ya offf ya dr larada sinir oluyorum bişeyde demiyolar.omlar bilmezse benmi bilicem.....
kızımın göbeği düngece düştüüüüüüüüü hihoyyyt
bugün yıkayabilirmiyim bi söyleyin
bide göbek içinde kuru siyahlık var geçermi
kızımın göbeği düngece düştüüüüüüüüü hihoyyyt
bugün yıkayabilirmiyim bi söyleyin
bide göbek içinde kuru siyahlık var geçermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?