2009 Kasm Anneleri

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sen yemekleri yapmışın ben evi yapmışım ikimiz anca bi karu ederik nan
:roflol::roflol::roflol::roflol:

delikafadulden hakkat nannnn fatoooo :roflol::roflol:

kızımın göbeği düngece düştüüüüüüüüü hihoyyyt
bugün yıkayabilirmiyim bi söyleyin
bide göbek içinde kuru siyahlık var geçermi

hihoyyyt hade gözün aydın şekerriiimmm opuyorumnanaktan
yıka bence olmaz bişee artık içime sinsin dersen sar göbüşünü tülbentle öle yıkaaa

arkadaşlar kilolar diyorum fikri olan varmı bence bi topik açalım kilolarımızı yazalım sonra hafta hafta yeni kiloları yazalım ne dersiniz.ya bir an önce harekete geçmem lazım ama tek başıma hiç içimden gelmiyo yaaaaa nooolluuurrrrrrr...............

çüüşşş nan az bekle hemen kilolara girme yavvv daha mız yeni çıktı beee
hele ek mamalar bi başlayalım şimdi başlarsan sütün neyn azalır bak

çüüşşş nan az bekle hemen kilolara girme yavvv daha mız yeni çıktı beee
hele ek mamalar bi başlayalım şimdi başlarsan sütün neyn azalır bak

kız bugün aynı tepkiyi de annem verdi.o da çüşşşşşş dedi.anladım biraz erken herhalde daha...böylece teyid etmiş oldum neyse.....

kız bugün aynı tepkiyi de annem verdi.o da çüşşşşşş dedi.anladım biraz erken herhalde daha...böylece teyid etmiş oldum neyse.....

tabe bacım daha erken ama sen illada kaşınim dersen ben sana diyem şu anki kilomu
bak
altmış kiloyla hamile kaldım
yetmiş kiloyla doğurdum
şu an atmış iki kiloyum haaaaaaaa haaaaaaa
iki kilo fazlam var lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

kız rakam tuşları çalışmi o yüzden idare ediver
:roflol::roflol:

hadi gözün aydin.. bize ebe hemen yikatmadi iyce kurusun iylessin demisti.. ama türkiyede yikiyolar hemen düsünce..

hade gözünaydın canım
o siyalıklar yıkadıkça geçer alkollü bezle pansuman edersin yıkadıktan sonra canım bi kaç gün pansumana devam et kan gelmesin bence yarın yıka biraz kurusun orası

hihoyyyt hade gözün aydın şekerriiimmm opuyorumnanaktan
yıka bence olmaz bişee artık içime sinsin dersen sar göbüşünü tülbentle öle yıkaaa

görmemişim nan
saolun kıslar yarın yıkayım ozaman

valla öyle bir topic acarsanız ben ancak sizinle dalga geçmeye gelirim topicinize sonra sizde beni bi daha almassınız o topiğe beni zira ben başladığım yere çoktaaaaannnnn geri döndüm halbuki ne güzel hayaller kurduydum kilolarım benimle kalacaktı bende ecük etine dolgun bı karı olacaktım ama nerde yine eski sıska çiroz karakız oldum :jeyyar:

nan soruma cevap verin zira hem çocuk sallayıp hem yazamıyorum

ne sordun nan ben duymadım sallamaya devam hade bakem :jeyyar:

kızlar ben çıkıyorum.o kadar çok işim varki....ama yapmıyom......adam gelincede bahane hazır kız bugün hiç durmadı cadı diyom.nasılsa konuşamıyo ya onun üzerine atıyom.kötü anneyim ben.......bazen canım hiç bişey yapmak istemiyo napiimmmmmmmmm

:roflol: delü fatom beniimmm Şeniz

hee gıı bende aynısını diyomm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam vazgeçtim tamam bunlar adamın moralini bozuyolar yav. o zaman fazla olan 4 kilo ile rekor benim desenize..................

valla bende 74,5 le hamiş kaldım 81,5 le doğurdum.şuan 71 kiloyummm delikafaduldendelikafadulden
ama genede çiçkoyum nann çok çiçkoyumm :1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…