alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sen yemekleri yapmışın ben evi yapmışım ikimiz anca bi karu ederik nan
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızımın göbeği düngece düştüüüüüüüüü hihoyyyt
bugün yıkayabilirmiyim bi söyleyin
bide göbek içinde kuru siyahlık var geçermi
kızlar bide şu kalan kilolarımızı nasıl vereceğimizi yada veremeyeceğimizi konuşacak bi topik açın yahu.benim en çok kafamı bu konu kurcalıyor artık.ne yapıcaz yaaaaaaaaaaa......oooffffff oofffffffff.aslında hep beraber bişeylere başlasakda teşvik olsa........
anaaaa menü aynı nann bende sabah sabah yaptımmbenimde yemeklerim hazır nann lülülülülülü
sayıyom nasılsa gebeş değilikkk laelaelaelaelae sulu köfte,makarna,domates çorbası yaptım gıı sabah sabahhh :lepi:
çüüşşş nan az bekle hemen kilolara girme yavvv daha mız yeni çıktı beee
hele ek mamalar bi başlayalım şimdi başlarsan sütün neyn azalır bak
anaaaa menü aynı nann bende sabah sabah yaptımm
nan soruma cevap verin zira hem çocuk sallayıp hem yazamıyorum
kız bugün aynı tepkiyi de annem verdi.o da çüşşşşşş dedi.anladım biraz erken herhalde daha...böylece teyid etmiş oldum neyse.....
hadi gözün aydin.. bize ebe hemen yikatmadi iyce kurusun iylessin demisti.. ama türkiyede yikiyolar hemen düsünce..
hade gözünaydın canım
o siyalıklar yıkadıkça geçer alkollü bezle pansuman edersin yıkadıktan sonra canım bi kaç gün pansumana devam et kan gelmesin bence yarın yıka biraz kurusun orası
hihoyyyt hade gözün aydın şekerriiimmm opuyorumnanaktan
yıka bence olmaz bişee artık içime sinsin dersen sar göbüşünü tülbentle öle yıkaaa
kızlar bide şu kalan kilolarımızı nasıl vereceğimizi yada veremeyeceğimizi konuşacak bi topik açın yahu.benim en çok kafamı bu konu kurcalıyor artık.ne yapıcaz yaaaaaaaaaaa......oooffffff oofffffffff.aslında hep beraber bişeylere başlasakda teşvik olsa........
nan soruma cevap verin zira hem çocuk sallayıp hem yazamıyorum
anam vazgeçtim tamam bunlar adamın moralini bozuyolar yav. o zaman fazla olan 4 kilo ile rekor benim desenize..................
tabe bacım daha erken ama sen illada kaşınim dersen ben sana diyem şu anki kilomu
bak
altmış kiloyla hamile kaldım
yetmiş kiloyla doğurdum
şu an atmış iki kiloyum haaaaaaaa haaaaaaa
iki kilo fazlam var lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
kız rakam tuşları çalışmi o yüzden idare ediver
:roflol::roflol:
kızlar ben çıkıyorum.o kadar çok işim varki....ama yapmıyom......adam gelincede bahane hazır kız bugün hiç durmadı cadı diyom.nasılsa konuşamıyo ya onun üzerine atıyom.kötü anneyim ben.......bazen canım hiç bişey yapmak istemiyo napiimmmmmmmmm
anam vazgeçtim tamam bunlar adamın moralini bozuyolar yav. o zaman fazla olan 4 kilo ile rekor benim desenize..................
iyide karakızım senin kız büyüdü okula başlayacak neredeyse biz daha yeni doğurduk yavvvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?