canım BİM varya orda bulunuyo KAY diye bir marka nın belki carrefourlarda falanda olur ama ben hep BİM den alıyorum
karakizim ya portakal mandalina pisik yapiyo diyolarya ben o kadar istememe ragmen yiyemiyom.. dokunmuyomu kizina.. bende yesemmiki?
bi muzla elma yiyom oda binde bir.
abuu özgemmm miinnik kuşuummmm
neen burda kara çıkmış gıı pammıkkımm :asigim:
aa ben niye görmedim gerçi epeydir gidemiyorum ama bi ara bakıcam sütü çok seviyorum hergün içmiyorum velete gaz yapar belki diye
karakizim ya portakal mandalina pisik yapiyo diyolarya ben o kadar istememe ragmen yiyemiyom.. dokunmuyomu kizina.. bende yesemmiki?
bi muzla elma yiyom oda binde bir.
bilmemki gı :uhm:
benhemen hemen her sabah port.man.grey.karıştırıp içerim bişey olmadı
canım bende normal inek sütü gaz yaptı ama keçi sütü yapmadı sende bi dene hem bebişede yarar.
canım ben her sabah yaparım bugune kadar herhangi birşey olmadı muzu yemiyorum çok sevdiğim halde kabız yapar diye
ben geldim hanimlar ne ediyonuz bi bakem dedim..
ebisim seni iyiki buldum he.. bisey sorcam sanaa.. senin oglanin alnindada sac varya onlar dökülmeye basladimi? benim kizinkiler haala duruyo ben hic sevmiim öyle alinda sac olmasini.. benim tarafta yoktu hic öyle bisee esimin tarafta var ama dökülür insallah yaa..
bide sen nerelisin onu bi desene?
tamam canım sağol bime bakayım ben bi
bilmemki gı :uhm:
yok hiç sürmüyom ki çok şükür bişi olmadı kaka yaptığında hep yıkıyom bi de z.yağı sürüyomcanıım bşey olmaz pişikk önleyici sürmedin mi
ben de alam gıı o zamancanım BİM varya orda bulunuyo KAY diye bir marka nın belki carrefourlarda falanda olur ama ben hep BİM den alıyorum
cnm ben oğlanı gün aşırı yıkıyom alnında saç neen kalmadı hatta bi kaç sayfa geride resmi de var bak istersen teysesiiben geldim hanimlar ne ediyonuz bi bakem dedim..
ebisim seni iyiki buldum he.. bisey sorcam sanaa.. senin oglanin alnindada sac varya onlar dökülmeye basladimi? benim kizinkiler haala duruyo ben hic sevmiim öyle alinda sac olmasini.. benim tarafta yoktu hic öyle bisee esimin tarafta var ama dökülür insallah yaa..
bide sen nerelisin onu bi desene?
nan cerenimo sen bilminmi kızın ne renk ay koptum ya :roflol: :roflol:
kizlar hadin ayri bi topic aalim yaa.. bugün ne giydiler diye hem gelisimlerini gözlemlemis olurz böylece..
allah seni bildiği gibi yapsın emi ... :roflol::roflol::roflol: şimdi otur tak bunu kafana emi... senin pamık kız kararmış haberin bile yok...hiç de böle anne görmedim pessss naniknaniknaniknaniknaniknanik
selam kızlar. işte benim prensesim, büyüyo yavaş yavaş. annesini yiyip bitiriyo ama ona feda olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?