2009 Kasm Anneleri

kızlar ben her sabah taze meyve suyu tüketiyorum hem kendıme hem bebeme bol bol c vitamini olsun diye ayrıca bu domuz gribi aşısı falan olmaktansa bağışıklık sistemimi bu yolla güçlendiriyorum
katı meyve sıkacağına her sabah elma havuç portakal nar kivi greyfurt limon mandalina atıyorum ve suyunu sıkıp içiyorum hemde koca dev bır bardak inanın kendımı daha zinde hissediyorum hem bebişimede bol bol vitamin yapıyo eminim

ben geldim hanimlar ne ediyonuz bi bakem dedim..

ebisim seni iyiki buldum he.. bisey sorcam sanaa.. senin oglanin alnindada sac varya onlar dökülmeye basladimi? benim kizinkiler haala duruyo ben hic sevmiim öyle alinda sac olmasini.. benim tarafta yoktu hic öyle bisee esimin tarafta var ama dökülür insallah yaa..
bide sen nerelisin onu bi desene?

karakizim ya portakal mandalina pisik yapiyo diyolarya ben o kadar istememe ragmen yiyemiyom.. dokunmuyomu kizina.. bende yesemmiki?

bi muzla elma yiyom oda binde bir.

aa ben niye görmedim gerçi epeydir gidemiyorum ama bi ara bakıcam sütü çok seviyorum hergün içmiyorum velete gaz yapar belki diye

canım bende normal inek sütü gaz yaptı ama keçi sütü yapmadı sende bi dene hem bebişede yarar.

karakizim ya portakal mandalina pisik yapiyo diyolarya ben o kadar istememe ragmen yiyemiyom.. dokunmuyomu kizina.. bende yesemmiki?

bi muzla elma yiyom oda binde bir.

canım ben her sabah yaparım bugune kadar herhangi birşey olmadı muzu yemiyorum çok sevdiğim halde kabız yapar diye

benhemen hemen her sabah port.man.grey.karıştırıp içerim bişey olmadı

ayy bende yiyim o zaman cok özlemisim portakal mandalina yemeyiopuyorumnanaktan

kiz cerin o circir böcegi ne kadaar tatli öyle masallah 41kere

kizlar hadin ayri bi topic aalim yaa.. bugün ne giydiler diye hem gelisimlerini gözlemlemis olurz böylece..

ayyy o dert bizde de var... :roflol: :roflol::roflol: alnı karmakarış saç tüy ne ararsan var delikafadulden ben de hergün bakıyorum dökülmüş mü diye...daha tek tüy düşmedi ... inş bir an önce dökülür yaa ... erkek olsa neyse bi de kızzzz opuyorumnanaktan

tamam canım sağol bime bakayım ben bi

ne var bimde yaa :) merak ederim ben şimdi... yav geçmişe bakim dedim ne zaman 90 sayfa oldu bi ara hiç ilerlemiyodu :lepi:

bilmemki gı :uhm:

allah seni bildiği gibi yapsın emi ... :roflol::roflol::roflol: şimdi otur tak bunu kafana emi... senin pamık kız kararmış haberin bile yok...hiç de böle anne görmedim pessss naniknaniknaniknaniknaniknanik

canıım bşey olmaz pişikk önleyici sürmedin mi
yok hiç sürmüyom ki çok şükür bişi olmadı kaka yaptığında hep yıkıyom bi de z.yağı sürüyom
canım BİM varya orda bulunuyo KAY diye bir marka nın belki carrefourlarda falanda olur ama ben hep BİM den alıyorum
ben de alam gıı o zaman
cnm ben oğlanı gün aşırı yıkıyom alnında saç neen kalmadı hatta bi kaç sayfa geride resmi de var bak istersen teysesii

walla ben dayandım ayva kompostosu ve suya çok şükür yetiyo sütümde herkese tavsiye edrun ayva resmen mucize gibi çekirdeği de göğüs yaralarına ii geliyy daha evvel de demiştimm rabbim ne mucizeler yaratmışş en büyüğü de bebişlerimizzz

nan cerenimo sen bilminmi kızın ne renk ay koptum ya :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:delikafadulden al bi suursuz dahaaaaaa nann cerenimoo kim bilcek nan
:roflol:
kizlar hadin ayri bi topic aalim yaa.. bugün ne giydiler diye hem gelisimlerini gözlemlemis olurz böylece..

yapalıımm yapalııııımmmmmmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi:

allah seni bildiği gibi yapsın emi ... :roflol::roflol::roflol: şimdi otur tak bunu kafana emi... senin pamık kız kararmış haberin bile yok...hiç de böle anne görmedim pessss naniknaniknaniknaniknaniknanik

:roflol::roflol:

selam kızlar. işte benim prensesim, büyüyo yavaş yavaş. annesini yiyip bitiriyo ama ona feda olsun :))

maşallahhh boncuk boncuktaa bakmışşşşşş
benim oğlan gibi saçlar gitmiş selincimindee opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…