2009 Kasm Anneleri

buyuklerinden al canim.

bi dışarı çıkamadım daha doğmadan önce ne aldık hala onları giydiriyorum canım bizim koca kırkımız çıkmadan dışarı çıkarmadı şu grip yüzünden bide kırk çıkmadan çıkarılmazmış ya ondan şimdi 4 gün oldu çıkalı hadi diyorum çıkalım artık birazdaha bekleyelim diyo sen liste yap nereye gitmek istiyosan hepsine gideriz diyo kötükedihüso

aslında bahane kendisi mali müşavir yıl sonu çok yoğun bi pazarı var onuda dışarda geçirmek istemiyo beyendicim :mymeka:

maşallahh cnm toparlar önemli olan sağlıklı olması biz de sarılık olduk 1 gece hastanede yattıkk çok şükür ki atlattıkk

buda benim oğluşum
maşallahh kıss çok tatlımış bu yakışıklı annesiii kokla gıdısındann
sağol cnm amazon tabee kız ne kaaa savaş verdi yavruumm saba akşam tüm topic ona dua ettik nann ama maşallahh çok güçlü çıktı minik cadımızz

oy maşallah hadi gözün aydın zeytin tanem.
inşallah o pis gazlarda çıkar gider ipek böcüğümün içinden de rahat edersiniz.
bu arada dün eşimle konuştuk en kısa zamanda size gelecez ipek böcüğümün kırkı çıksın gideriz diyoduk artıkın gelebülürüz.

buda benim oğluşum

41 milyon kere maşallah oğluşuna canım ay tek tek kısıma kertme bakıyom ben anam o kaaa çok yakuşuklu varki kasım analarında hangi birini seçecem bilemedim.
kaydirigubbakcemile3

gene uyudu nann napiim şimcikk altı da dolu haa ifil ifil kokiyy saat 10.30 da uyuduydu 13,30 da kalktı emdi gene uyudu kaldirimmii kıslaarr

ebisce senin şarkıyı dinliyom kıs çok güzelmiş facede koyduğun varya bacım.
dünür olarak çok iyi anlaştık bak görüyonmu kaydirigubbakcemile3

çok şükür bizde atlattık,koklarım her dakka kokluom zaten veletimi

41 milyon kere maşallah oğluşuna canım ay tek tek kısıma kertme bakıyom ben anam o kaaa çok yakuşuklu varki kasım analarında hangi birini seçecem bilemedim.
kaydirigubbakcemile3

valla hepsi yakışıklı secim yapmak zor

ebisce senin şarkıyı dinliyom kıs çok güzelmiş facede koyduğun varya bacım.
dünür olarak çok iyi anlaştık bak görüyonmu kaydirigubbakcemile3
annaştık tabe gıı kaydirigubbakcemile5 o türküyü ben 7 sene evvel ilk dinlemiştim birol topaloğlu daha güsel söliyyy salkım söğüt diye bi albüm yaptılardı hakan yeşilyurt mustafa özarslan kazım koyuncu birol topaloğlu değişik türküleri yorumlamışlar muhteşem eğer sefiyosan edin bence tavsiye ederimm

gene uyudu nann napiim şimcikk altı da dolu haa ifil ifil kokiyy saat 10.30 da uyuduydu 13,30 da kalktı emdi gene uyudu kaldirimmii kıslaarr

sakın kaldırma bence canım iyice alsın uykusunu yoksa huzursuz olur benimki bikere 6 saat uyumuş gece bende uyumuşum acıkırsa zaten uyanır merak etme

kızlar keçi sütü içiyosunuz dimi
mutlaka için keçi sütünü biliyosunuz anne sütüne en yakın süt ve anne sütünün kalitesini artırıyo haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…