buyuklerinden al canim.
mervee maşallah kerem beyeeee
maşallahh cnm toparlar önemli olan sağlıklı olması biz de sarılık olduk 1 gece hastanede yattıkk çok şükür ki atlattıkkoy maşşallah aman nazar değmesin herkese deme öyle benimkide 3.480 gr doğdu 3.330 ramla hastaneden çıktık sonra 3170 grama düştü mememi alamamıştı bide üstüne sarılık oldu hastanede yattı en son 20 gün sonra 3.900 gram olmuştu şimdi bende blmiyom inşallah kilo alıyodur anam bizimkide boya gidiyo doktorlar öyle diyo emziriyom emziriyom hala aynı ufak gibi anlamadım bu işi bakalım ikinci aşıya gittiğimizde kaç kilo olmuş.şuan 44 günlük keremim
maşallahh kıss çok tatlımış bu yakışıklı annesiii kokla gıdısındann
sağol cnm amazon tabee kız ne kaaa savaş verdi yavruumm saba akşam tüm topic ona dua ettik nann ama maşallahh çok güçlü çıktı minik cadımızzamazon bak bu daha önce hiç aklıma gelmemişti hay aklınla bin yaşa emi kaydirigubbakcemile3 sen ebiscem.
ah şimdi görsen varya cadı cadı geceleri benle oynayın diyo gündüzleride ben uyuyacam diyo napcaz bu kızla bılmem.
bu arada senin yakuşukluda varya maşallah diyeyim pek bi datlu
cerinim maşallah canım çok şeker özgemizz
bizim de kırkımız çıktı az önce
abam sanki üzerimden büyük bir yük kaktı.oohhhh be rahatladım yaaa
yarında mevlüt tamamdır artık keyfimize bakacaz
sihirli deynek yarına kadar değer bizede gazımız falanda kalmaz inşallahkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bende resim koymak istiyorum nasıl yaptınız
çok şükür bizde atlattık,koklarım her dakka kokluom zaten veletimimaşallahh cnm toparlar önemli olan sağlıklı olması biz de sarılık olduk 1 gece hastanede yattıkk çok şükür ki atlattıkk
maşallahh kıss çok tatlımış bu yakışıklı annesiii kokla gıdısındann
41 milyon kere maşallah oğluşuna canım ay tek tek kısıma kertme bakıyom ben anam o kaaa çok yakuşuklu varki kasım analarında hangi birini seçecem bilemedim.
kaydirigubbakcemile3
gene uyudu nann napiim şimcikk altı da dolu haa ifil ifil kokiyy saat 10.30 da uyuduydu 13,30 da kalktı emdi gene uyudu kaldirimmii kıslaarr
annaştık tabe gıı kaydirigubbakcemile5 o türküyü ben 7 sene evvel ilk dinlemiştim birol topaloğlu daha güsel söliyyy salkım söğüt diye bi albüm yaptılardı hakan yeşilyurt mustafa özarslan kazım koyuncu birol topaloğlu değişik türküleri yorumlamışlar muhteşem eğer sefiyosan edin bence tavsiye ederimmebisce senin şarkıyı dinliyom kıs çok güzelmiş facede koyduğun varya bacım.
dünür olarak çok iyi anlaştık bak görüyonmu kaydirigubbakcemile3
gene uyudu nann napiim şimcikk altı da dolu haa ifil ifil kokiyy saat 10.30 da uyuduydu 13,30 da kalktı emdi gene uyudu kaldirimmii kıslaarr
altı da dolu cnm yaa naapsamkiisakın kaldırma bence canım iyice alsın uykusunu yoksa huzursuz olur benimki bikere 6 saat uyumuş gece bende uyumuşum acıkırsa zaten uyanır merak etme
altı da dolu cnm yaa naapsamkii
kızlar keçi sütü içiyosunuz dimi
mutlaka için keçi sütünü biliyosunuz anne sütüne en yakın süt ve anne sütünün kalitesini artırıyo haberiniz olsun.
nerden bulacaz keçi sütünü:uhm:
canım BİM varya orda bulunuyo KAY diye bir marka nın belki carrefourlarda falanda olur ama ben hep BİM den alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?