edoş kııı inanmıycaksın emme bende az önce sulu köftenin sonunu yedim dün yapmıştım yanınada turşuı hane yazın yaptığım turşular vardı ya he onalardan pek güzel olmuş ama fazla yiyemiyom gaz olur diye az az az kaçamak yapıyom hacııı
akannehir sendemi gııı kaydirigubbakcemile3
tursudamı gaz yapar hacııııı :1shok: ben yiyiim valla çoookkkk akannehir
Arkadaşlar merhaba, hepinizin bebişlerinizi sağlıkla büyütmenizi diliyorum..
ben henüz çok yeniyim ama bu sayfada yanıt bulabileceğimi düşündüm.
İzmir Ege sağlık hastanesi Hüsniye Özcan hanımın hastası olan varsa aranızda bana doktor hakkında ve ege sağlıkta doğum ücreti (dokto+ hastane) hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim.
teşekkürler :)
benimde yemeklerim hazır nann lülülülülülü
sayıyom nasılsa gebeş değilikkk laelaelaelaelae sulu köfte,makarna,domates çorbası yaptım gıı sabah sabahhh :lepi:
Yok mu hiç İzmir Ege sağlıkta doğum yapan, hiç bir yanıt alamadım maalesef
ben yemek yapma bahanesiyle çıktım burdan bizim velet uyandı hemen.hala ayağımda sallıyorum ana kucağında oynadı emzirdim felan aman ne yırtık yaa iki dk zor duruyo ana kucağında anca ıspanakları yıkayabilirdim zaten nefret ediyom ıspanak yıkamaktan hem bi ton su gidiyo hem içim rahat etmiyo iki yıkamayla.neyse bayanlar bişey sorcam bende ana kucağı var resimdeki yalnız müzik kutusundan çok az ses çıkıyo sizdede varsa öylemidir olanlar cevap verirse sevinirim
acı yaaa ondan belki gaz yapar diim işte ama tam olarak bilmiyorum ne bilem o gaz yapar bu gaz yapar diye diye çeşit kalmadı kıı kolayı ne kaaa özledim annatamam yaaa bir buçuk aydır içmiyom burnumda tütii yaaa salatatda gaz yapıyo onuda yiyemnim bilin ben çok salata yerdim ondanda oldum öööfffffffffffffffffffffffff:çok üzgünüm:
cnm ben çınarlıda yaptımmm :kedi::kedi:
aynısı var bende canım gayet iyi sesiii :hulya:
duracell marka pil tak kaydirigubbakcemile5
siz dellendiniz herhal.. sizin bebeler tabi uyumaz gazi olur.. sirkeylen yapilii nan o tursular.. bol bol asit iceriyor yani.. yemeyin tursu neyim.. bakin gaz maz kalliyoomu?klava: klava: klava:
hımm pilden olabilir evet adi bi pildi sağol şekerim
cnm sen mi sormuştun nereli olduğumu ?siz dellendiniz herhal.. sizin bebeler tabi uyumaz gazi olur.. sirkeylen yapilii nan o tursular.. bol bol asit iceriyor yani.. yemeyin tursu neyim.. bakin gaz maz kalliyoomu?klava: klava: klava:
bebeği oburlaştıkça sütü yetmeyen var mıııı ama uyumadığında sürekli emziripte yetmeyen
edoooşş bizi de diskoya ay pardon plaja götürr
oluyo cnm öle zamanlar mama verdimdi benn zemuszemus
bide yese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?