2009 Kasm Anneleri

ne edisiniz hatunlar sositososito
iyiki dün yoktum hee ne kadar çeneniz düşmüş geveze karular sizi klava:
zabahtan beri oku oku offffff kafamçokkarıştı

benim kızın suratında siwilceler çıktı yaaa :çok üzgünüm: ergenleşiyo mu ne :roflol:
bi kocakarı inanışına göre adetli kadın görmüş :uhm: başka bi kocakarı inanışına göre sütüm yağlıymış o yüzden siwilce çıkıyomuş :uhm:
kartanesi gıı seninde bebende wardı geçti mi ki bacım de hele bakem fisfisfis

kıslar sizin bebişlerde memeye çıldırmış gibi saldırıomu
böle sündürme sakız çiğner gibi yapıo emio bırakıo savaşıo resmen

kıslar sizin bebişlerde memeye çıldırmış gibi saldırıomu
böle sündürme sakız çiğner gibi yapıo emio bırakıo savaşıo resmen

canım her sıkıntısında meme istiyomuş bebeler
mesela gazı warsa meem emmek istiyo ama sawaşır gibi acısını memeden çıkarır gibi bi hallerde oluyolar

hee dubaa gıı geçti fallaaa
hemi de nasıl kötüydü bilinmiii
üzülüyodum çok sonra geçti şimdi de arada oluyo ama o kaa çok değil

bi de ben anadan bebeğe gaz geçmez diiler yaa hayatta inanmiimm
kızım dün uyuyamadı sabaha kaa mercimekli bi çorba içtiydim içmez olaydııımm

:roflol::roflol::roflol: ayyy kopptummmm....

aha felaket tellalı ... nan bırak da gariban eccük sevinsinnn kaydirigubbakcemile

hiiii...ben de geçmiyo diyolar diye bugün hem süt içtim hem de mercimek çorbası akannehirakannehirakannehir

valla uniim geçenlerde gene mercimek çorbası içtimdi anam gelmeden
soora bebişim gece 3e kadar uyumadııı
annem de sebze çorbası yaptı bol vitaminli içinde mercimek var anam kız uyumadı yaa
ben mercimeğe bağladım bilmioom artık

yaa ben de yemiyodum hiç gaz yapar diye ama anneden bebeğe gaz geçmesi mümkün diil diyolar diye bugün içtim oooffff ! zaten 2 güündür çok gazlı...dr.a gittik yolda mı üşüttü naptı sabaha kadar hiç uyumadı...inş bişey olmaz yaa bak şimdiden panik yaptımmm :lepi:

siz dellendiniz herhal.. sizin bebeler tabi uyumaz gazi olur.. sirkeylen yapilii nan o tursular.. bol bol asit iceriyor yani.. yemeyin tursu neyim.. bakin gaz maz kalliyoomu?klava:klava:klava:
nan ben busede heç bişe yemedimde ne oldu yine gazı oldu doğduktan yirmi gün sonra başladı gazı ben turşu yiyei on on beş gün anca olii bence turşuyla alakası yok hacııı
:1shok::1shok::1shok: aaaaaaaa valla ben özellikle 2 gündürr çok yidimdii gıııı akannehirakannehir
zannetmiyom kıı tüm gazı turşuya bağlama
benimkindede oli tubiş yıkayınca soluyolar kirlenince çılıyolar geçer kendi kendine önemli bişe değilki
çok heveslanmesin diye edim sonra hayal kırıklığı yaşamasın:roflol::roflol::roflol:

mercimek çorbası
yeşil sebzeler
salata
bezelye
kuru fasülye
barbunya
bunnar çok yapii hatun a.s

kızlar nasılsınız
ben bugün oğluşun tahlili sonuçlarını doktora gösterdim allahıma şükürler olsun herşey yolunda

bide ben gittim peeeee
sezercik oldum diye alttan muayene olmaz sanıyodum yanıldım
gittim ultrasonla alttan muayene oldum
rahim eski halini almış
bide kan ve idrar tahlili yaptırdık herşey yolundamı diye bakılacakmış
spirali sordum 2-3 ay bekleyelim dedi doktor

sevindim canım bişey olmadığına.
yarın bende gidecem dr. hazırlıklı gidem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…