sevindim canım bişey olmadığına.
yarın bende gidecem dr. hazırlıklı gidem bari
yavrum sen buseyi unutuyon herhal furkan uyurkene uyuyamda buse ne olcuk uyuturmu kıı beniakannehirakannehir uyasana lo furkan uyurkeneee laelaelaelaelae
iyiyiz gıı nerdesin bakiim sen bugün yoksun ortalardaaaa :mymeka:
amaaan yeni doğum yapan kadının evine yemeğemi gidilirmiş ayol daha neler haaaaanaaaam yarın akşam misafir geliyo bize
ne etsem acep çayın yanına
bayramda biz gitmiştim emme yemeğe
onlarda yemeğe geleceklerdi çaya geliyoz demiş kocişe
bişeyler yapmam lazım
evide .ok götürüyo
sele kapılmasalar bari:)))))))))))))
kızlar face de bi video paylaştım şevval sam sölüyy karadenizde hopalı bi kadının oğlu kırım savaşına gidio ve orda şehit oluyo kadının da varı yoğu bi oğluymuş azmedio gidiyo kırımda mezarını bulup kemiklerini alıp memleketine getiriyo ve bir ağıt yakıyo ama inanılmaz güzel bi eserrr dinleyin tavsiye ederimmm daha önce salkım söğüt isimli bi albümde birol topaloğluu derlemiş ve sölemiştii
yavrum sen buseyi unutuyon herhal furkan uyurkene uyuyamda buse ne olcuk uyuturmu kıı beni
amaaan yeni doğum yapan kadının evine yemeğemi gidilirmiş ayol daha neler haaaa
yavv kızlar bugün yemek yapamadım kociş yemek getirdi önce kociş yedi ben buseyi yedirdim sonra furkanı kocişe verdim sıra bana geldi yemekler soğumuştu ısıttım tepsiye koydum geçtim dizinin karşısına çüüüşşşşş bide ne görem :1shokilavda boylu boyunca bi saç simsiyah-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
nevrim döndü abbuuuuuuu daha tövbe hazır yemekmiş amaniin istemem :1no2:
iki yumurta kırdımda yedim
işte yemeğe gelmiyolarmış sevindim emme şimdide çayın yanına ne yapcam diye düşünüyom
offfff işte ben bu yüzden dışardan hiçbişey yemiyom yaaaaa
çok özledim lahmacunu falan ama almıyo midem
istanbulda çok temiz yerler vardı orda bile görmüştüm kıl yaaaaa
nefret ediyom işte offfffffffff
çıtırtım sen gttinmi doktora kontrola
ayy ben gittimde alttan yaptı muayene yaa
gerçi ultrasonla ama bide bişeyle açtı kulak çöpü gibi bişeyle tahlil için vajenmi neymiş aldı
amaaaaaaan ben normal yapmadım diye rahat rahat gittim şok oldum
neyseki hazırlıklıydım
pratik bi börek yapı var hacı çok fazla detaya girmene gerek yok bence
anam bunun istanbulu felan kalmadı en lüks yere git orda bilem çıkar karşına o kıllar daha yemem hacı yemem yumurta yemeyi tercih ederim gıdaklıycam yakında zati yumurta yemekten:roflol::roflol::roflol:
yok gitmedim canım çağırdı aslında 2 ay sonra gel dedi ben gitmiycem buseyi doğurdaktan sonrada gitmedim yaaa
yok gitmiycem uğraşamam şimdi tahlil felan git gide işler çıkariler amaaann kalsın bi sorun olmaz allahın izniylebencedeeeeeeee
öööööööö hamileyken midemin bulanmasına sebep olan tek şeydi kıl
hiç bulantı çekmemiştim ama kıl görünce ööööööööö
deliiiiiiii niye gitmiyon git beee bi baksın ne olur ne olmaz
ben de gitmeyecektim ama dedim gidemde spiralide sorarım emme ben karnıma bakar sanmıştım
bi ton tahlil istedi bide
kan idrar
dediki bi bakalım herşey yolundamı
yolunda değilse ilaç tedavisi başlayacakmış
boş ver be elmalı pastaymış zorlama kendini canımmakarna salatası yaparım bide yanına elmalı pasta yapam diyom emme hiç cesaret edemiyom çok uğraştırıyo benim oğluş izin vermez o kadar
dimi yaa uğraşmiiim bende bahaneye bakıyomuşum ha:))))yok gitmiycem uğraşamam şimdi tahlil felan git gide işler çıkariler amaaann kalsın bi sorun olmaz allahın izniyle
boş ver be elmalı pastaymış zorlama kendini canım
ben olsam sade böğrek veririm:roflol::roflol::roflol:
kız üşütürsün dolaptan içmeyavvv ben bu ara çok su içim yaa sürahiler damacanalar hak getire dolapta iki sürahi sadece bana çalışiii bide dolaptan soğuk içim birini doldur birini boşalt yetişmii yaaaa
dimi yaa uğraşmiiim bende bahaneye bakıyomuşum ha:))))
kız üşütürsün dolaptan içme
aman bide sonra griple falan uğraşma
yavvv ben bu ara çok su içim yaa sürahiler damacanalar hak getire dolapta iki sürahi sadece bana çalışiii bide dolaptan soğuk içim birini doldur birini boşalt yetişmii yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?