yavvv ben bu ara çok su içim yaa sürahiler damacanalar hak getire dolapta iki sürahi sadece bana çalışiii bide dolaptan soğuk içim birini doldur birini boşalt yetişmii yaaaa
soğuk su muuuu hacıı nittin gıııı delüdün müü
valla ben mutfaktan su içince bile öksürmeye başlimm laelaelaelaelae
sürahiyi 23 derece olan odaya kodum imamın abdez suyu gibin içiyimm kaydirigubbakcemile3
günaydın ebişşşşşşşşşşşşşş gene burdasın nan tükanı sen açin sen kapin valla ne ayak arda iice cozuttu gaabaaa kaydirigubbakcemile3
bizde fön mesaisine başladık gene akannehir kaşları çatmış ayaklarımda fön sesilen uyuy ya nası bi velet bu çözemedim haaaa :ecrin_bebek:
yok nan uyuyy benimkii tiyzesiiigünaydın ebişşşşşşşşşşşşşş gene burdasın nan tükanı sen açin sen kapin valla ne ayak arda iice cozuttu gaabaaa kaydirigubbakcemile3
bizde fön mesaisine başladık gene akannehir kaşları çatmış ayaklarımda fön sesilen uyuy ya nası bi velet bu çözemedim haaaa :ecrin_bebek:
maşallah oğluşuna cnmzaten soğuk su içince sütler üşür bebeğin karnı ağırırr babannemim lafıdırrzemuszemus
sen doğrusnu yapıyon kıss bizim ağluşun saçlarını kazıttık 3 gün önce babasıylaa çok dökülmüştü jiletin ucunu kırmadan yaptık ama çok tedrgindim artık bi keloğlanım var teyzelerii kel resimlerini yükleyince gösterririm dün çok fazla misafirim vardı koşturmaktan canım çıktıı bebeği çok sevdiler koca adam gibi buu dedilerr sevindim tabeekaydirigubbakcemile3
nan senin aklın hep hınzırlıkta heee yap da kurtulak gııgıı cerenimo bari bide fırça al eline saçlarına fön çekte boşa gitmesin kaydirigubbakcemile3 hem malum kırkında çıktı bi actıon olursa hazırlıklı olursun güzel olursun gıı :jeyyar:
acıkmış çocuum gııı nası emiyoo maşallahh yavruma benimm
amin cnm yerim ben o kuzuyu merak ettim resmini cnm yaamaşallahh aziz ardayaa rabbim bol süt versinn hepimizee inşş benimkide uyandıı cuk cukk emiyii
oğluşumun resimlerini koyamıuyorum avataraa gıcık oldum büyükmüü ebatıı anlamadımm
ayy yok bacıı ben almıyım :umursamaz: herifede diyom zatii 6 ay unut beni kaydirigubbakcemile3nan senin aklın hep hınzırlıkta heee yap da kurtulak gıı
acıkmış çocuum gııı nası emiyoo maşallahh yavruma benimm
arif bekler mi nannn :jeyyar:ayy yok bacıı ben almıyım :umursamaz: herifede diyom zatii 6 ay unut beni kaydirigubbakcemile3
maşallah gııkimseyede deme nazar değermiş :1ninca:
amin cnm yerim ben o kuzuyu merak ettim resmini cnm yaa
bende resim ekleyemedim sitede var bi sıkıntı
cnm msn açamıom şinci sorun var açınca yolla amaa taammııbende beceremediğimii sanmıştımm büssürüü resmi var teyzesii kell halllerini dahaa yükleyemedikk isterse msne gel canım gösteriyimm yerimseniben
gıı cerenimo bari bide fırça al eline saçlarına fön çekte boşa gitmesin kaydirigubbakcemile3 hem malum kırkında çıktı bi actıon olursa hazırlıklı olursun güzel olursun gıı :jeyyar:
arif bekler mi nannn :jeyyar:
bekler kız o :asigim: sabırlıdır benim herif :asigim: belki 6 ay beklemez ama 2-3 ay idare edebülürünsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?