2009 Kasm Anneleri

ne fönden vazgeçiy ne de ayaklarımdan ikisi onun için memişlerden bile kıymetli gıı böyle kafayı mı buluyo aceppp kaydirigubbakcemile3

yavvv ben bu ara çok su içim yaa sürahiler damacanalar hak getire dolapta iki sürahi sadece bana çalışiii bide dolaptan soğuk içim birini doldur birini boşalt yetişmii yaaaa

soğuk su muuuu hacıı nittin gıııı delüdün müü
valla ben mutfaktan su içince bile öksürmeye başlimm laelaelaelaelae
sürahiyi 23 derece olan odaya kodum imamın abdez suyu gibin içiyimm kaydirigubbakcemile3

zaten soğuk su içince sütler üşür bebeğin karnı ağırırr babannemim lafıdırrzemuszemus
sen doğrusnu yapıyon kıss bizim ağluşun saçlarını kazıttık 3 gün önce babasıylaa çok dökülmüştü jiletin ucunu kırmadan yaptık ama çok tedrgindim artık bi keloğlanım var teyzelerii kel resimlerini yükleyince gösterririm dün çok fazla misafirim vardı koşturmaktan canım çıktıı bebeği çok sevdiler koca adam gibi buu dedilerr sevindim tabeekaydirigubbakcemile3

gıı cerenimo bari bide fırça al eline saçlarına fön çekte boşa gitmesin kaydirigubbakcemile3 hem malum kırkında çıktı bi actıon olursa hazırlıklı olursun güzel olursun gıı :jeyyar:

yok nan uyuyy benimkii tiyzesiii
maşallah oğluşuna cnm
gıı cerenimo bari bide fırça al eline saçlarına fön çekte boşa gitmesin kaydirigubbakcemile3 hem malum kırkında çıktı bi actıon olursa hazırlıklı olursun güzel olursun gıı :jeyyar:
nan senin aklın hep hınzırlıkta heee yap da kurtulak gıı

sabah kafaltı hazırlarken eşim oyaladı eccükk dee falla i gaz çıkardı bi kaka yaptı teee mutfaktan gürültüyü duydumm emme hala var gazz

acıkmış çocuum gııı nası emiyoo maşallahh yavruma benimm

maşallahh aziz ardayaa rabbim bol süt versinn hepimizee inşş benimkide uyandıı cuk cukk emiyii

oğluşumun resimlerini koyamıuyorum avataraa gıcık oldum büyükmüü ebatıı anlamadımm

maşallahh aziz ardayaa rabbim bol süt versinn hepimizee inşş benimkide uyandıı cuk cukk emiyii

oğluşumun resimlerini koyamıuyorum avataraa gıcık oldum büyükmüü ebatıı anlamadımm
amin cnm yerim ben o kuzuyu merak ettim resmini cnm yaa
bende resim ekleyemedim sitede var bi sıkıntı

amin cnm yerim ben o kuzuyu merak ettim resmini cnm yaa
bende resim ekleyemedim sitede var bi sıkıntı

bende beceremediğimii sanmıştımm büssürüü resmi var teyzesii kell halllerini dahaa yükleyemedikk isterse msne gel canım gösteriyimm yerimseniben

ula ayu kadın gibiyim saçım fönlü olsa nolur bee laelaelaelaelae

kızlar civil varya bebe mağazası orda Astronot tulumlar indirime girmiş haberiniz olsun bu havalarda bebelerimiz üşümesin malum hastaneye neyn gidip geliyoz sizede haber verem dedim siteden bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…