2009 Kasm Anneleri

bu benim bebeye kıyafet yetiştiremiyom yaa kafamçokkarıştı sürekli kusuyoo kafamçokkarıştı
önceleri bi hewesle sürekli takım giydiriyodum bölee çorabına kadar uyumlu olsun diyodum
şimdi ooooooooo Allah ne werdiyse dolaptan elime ne geçerse onu giydiriyorum
üstü şişhane altı topkapı delikafadulden yada üstü forma altını sorma delikafadulden

ordinaryus kim gıı kültürlü ayu

sana tam bi tarif verem dur eksik bilgilendirmeyem bacımı kaydirigubbakcemile3
ORDİNARYUS

Türk Üniversitelerinde, en az beş yıl profesörlük yapmış, bilimsel çalışmalarıyla kendini tanıtmış öğretim üyeleri arasından seçilerek, bir kürsünün yönetimiyle görevlendirilen kimselere verilen san. (gerçi kaldırıldı emme olsun)

böğün 1 kilo zayıfladım ben kızlaaar
meğer eski kiloma dönemk için tüylerden kurtulmam gerekmiş kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
walla akşma çok var deyipte ağırdan alma bence lmaz: bir an önce bitir işlerini rahat rahat otur zemuszemus bu arada akşamki mönü ne :uhm:

doğru diyon bacım
kız çaya geliyolar
bende ıspanaklı kek
makarna salatası
sigara böreği yapam diyom
tabi şimdilik sadece diyom daha kıçımı kaldırıp hiçbişey yapmadım
bi temizlik

:roflol::roflol: bu da benden
bacım dediğin gibi ilk zamanlar bi hevess iç dış eldiven şapka görunsun görunmesin herşey uyumlu olsun deyu uğraşidim ağız bezinin kenarındaki işlemenin rengini bile ona göre seçidim ama baktım olcak gibi deel valla şimdi elime ne geçerse onu giydirip koyim kenara kaydirigubbakcemile3
yaaaa o deeeelde bu kız tümden patikli tulumlar varya hiç sevmiy onnarı kafamçokkarıştı onlardan giydirince çığlık kıyamet kopiyyy önce küçük gelio ondan sevmio dedimdi ama yok buyuklerden giydirdim gene gıcık oluyyy hanımefendiiiiiiii sengözlerimebaksanab

ayy bende aynı iyimi
ne bulsam giydiriyom bebeye
özeniyom bööö diye kusuyo

ayyy bacak kadar boyuyla kıyafetli beğenmiii
oooo yandın sen bikaç sene sonra

kesinlikle yalan hemdeee vereliniortak
yediğinden de etkileniooo senin üşütmenden de etkileniyo
ordinaryus bilem gelse aksine beni ikna edemes artık lülülülülülü
he valla gıı geçen bi üşüdüydüm aboo 2 gün çektikk
naan harbi eski kilona döndün mü ne kaa kaldı bakam CADIARZU
ayy ben nolacum yaa 5 kilom varrrrr mafoldumben ama tüylerden sora belkim 3 e düşerr :roflol::roflol::roflol::roflol:
oo hacı ben ilk hafta döndüm eski kiloma gııı
emme hala göbek var sarkık bi şekilde onu çözemedim :bbo:
ören bayana döndük nan hepimizzz
çağla 45.günde podyuma döndü biz daha herifin yanına bile yanaşamadık eyi mi kafamçokkarıştı
delikafadulden :hulya:
hacı nan bacakları aldığıma şükrediyom ben
malum yerleri son zamanlar jiletle aldıydım şimdi yolunmaya cesaret edemiim gıı netcem bilmiim vallaaa

tulum sevmiimi özgee bak sen şu zilloşaaa
geçen egeyi görünce özendim de eşofman giydirdim
amaan bebe bi büyüdü sanki gıı onnarı giyince
tulum küçük gösteriimiş meğerr

duubaa ordinaryus benim herüfün askere gitmemek için olacağı şey hacı kaydirigubbakcemile3

tulum sevmiimi özgee bak sen şu zilloşaaa
geçen egeyi görünce özendim de eşofman giydirdim
amaan bebe bi büyüdü sanki gıı onnarı giyince
tulum küçük gösteriimiş meğerr

hayır inat gibi bende hep tulum aldıydımm -tatlicadiarzu-
en kısa zamanda çıkıp kızıma sevdiği tarz cicişler almam lazımmmm sırnaşık şey

selam kizlar nasilsiniz ben dünden beri cok kötüyüm
dün nisa nin kalcasindaki sorun icin ortopediye gittik, doktor korse gibi bisey verdi kizima 3 ay süreyle 24 saat hic cikarmadan takicakmis..sol kalcasi tam yerine oturmisti benim kizimin..yavrum o seyin icinde öyle rahatsiz oluyo ki dünden beri durmadan agliyo.senağlama.doktor acitmiyo dedi ayni problemi yasayanlarda acimiyo diye söylüyo ama benim icim el vermiyo o agladikca bende agliyorum onunla...senağlamaönceden altini degismek icin actigimda miziklanan kizim simdi o seyden cikip biraz rahatlicak diye seviniyo...altini acince geriniyo geriniyo bacaklarini hareket ettiriyo hemen.kukla gibi oldu hemde 3 ay kullanicak bu seyi, tek tesellim bu sekilde gececek olmasi ve sadece bizim basimiza gelmiyo olmasi..dün doktorda belki 10 aile vardi yeni dogmus yada birkac aylik kiz bebekleri ve hepsinde ayni sorun...cok zor yaa onu öyle görünce icim gidiyo sonra düsünüyorum ya ilerde topallasada ben kendimi suclu hissetsem diye onun icin simdi 3 ay bu seye katlanicaz
bu seyin tek iyi yani bacaklari birbirinden ayri oldugu icin gazini kolay cikariyokafamçokkarıştı

iste korse bunun aynisi bide sevimli olsun diye önüne smile koymuslarÇok üzgünüm çoook insan bunun icinde nasil rahat eder ki baksaniza kizarmaya hazir tavugu sise takmis gibi duruyo

elifimm geçmiş olsunn
bizde de var değerler sınırdaydı yerine oturmamış demediydi bizimki ama bilmiyom aynı şey heralde hemen hemen
çift bez bağlıyoz ya şimdi
bakalım ocağın başında gene gitcez ne dicekler
ilerde topallamasında artık ne derlerse yapcaz allahım korusun bebişlerimizi

sagol canim
bizim cocuk doktoruda sinirda degerler dedi cift bez yada bacak arasina kalin havlu koyun gcer dedi ama ortopedide doktor direk bu seyi verdi..nisa nin sol kalcasini yarisi yerlesmis yarisi acikta duruyo..havluyla vakit kaybedene kadar bu sekilde tedavi edicek bakalim...
insallah senin kizina vermezler böyle biseyi cift bezle gecer öyle zor ki alisana kadar cok agladi simdide gerinmek istedigi zaman gerinemiyo o yüzden agliyo

böğün 1 kilo zayıfladım ben kızlaaar
meğer eski kiloma dönemk için tüylerden kurtulmam gerekmiş kaydirigubbakcemile3

eski kilona mı döndüüüünnnnnnn ??? gıcık nolucak :dilcikar:

ören bayana döndük nan hepimizzz
çağla 45.günde podyuma döndü biz daha herifin yanına bile yanaşamadık eyi mi kafamçokkarıştı

ayy sorma uyuz oldum ona ... hergün top top profiterol yiyorum kg vermemek için ama gene de veriyorum dedi !!! nan ben 8 kg yı verdim 4 kg kaldı bi gram gitmiyo !! üstüne alıcam nerdeyse... aklım fikrim çikolata .....oooooooffffffffff -tatlicadiarzu-

anam sorma ben de takımı bozmıcam diye kasmaktan her dk çamaşır yıkıyorum... yakası ıslanıyo çoraba kadar çıkarıyorum manyak mıyım neyim..ben de yapmıcam daha ... karmakarış giydircem ... :lepi:

kolay gelsin dilmuhumm...çok yorma kendini.. zaten yalnızsın boşver bişey yemeseler de olur... bi çay yap yeyer... düşünsünler de gelirken kendileri getirsinler !!

canım çookkk geçmiş olsun... annelik ne tuhaf bişeymiş..ben de aşı yaptırmaya giderken çok fena oldum nerdeyse yaptırmıcam sırf ağlıycak dşye... çok saçma bi düşünce tabiki ama insanın içinden ister istemez geçiyo böle şeyler...o ağladıkça ya da bişeyden rahatsız oldukça bizim canımız ondan çok yanıyo ama bunlar hep onun iyiliği için... kalça çıkığının erken tedavisi çok önemli ne güzel erkenden farkedildi işte... ge farkedilse bir sürü ameliyat gerekiyomuş... üzülme annesi hepsi geçicek... :1hug:

elifcim biz direk ortopediye gitmiştik ultrasonda dedi bakalım ocakta gidince ne dicekler geçmiştir inşallah diyorum ben de bakalımmm :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…