slm dilmuhcum nasılsın
ayy saat 11 de n beri uymiii anamm benim bile uykum geldi haaa uyku çayı falan işe yaramii wannaamm habarın olsun
iyiyim canım sen nasılsın
fıstık ne yapıyo
ii canım emişiyoruz suanda seninki nasıl ?
gazmanım ıkınıp duruyo
bide uykusu var ama uyumamak için direniyo
Bitki uzmanı bir amca diyor ki;
Gazlı bebekleri rahatlatmak için, çörek otu yağı alıyoruz, sabah öğlen akşam karnını sağdan sola, soldan sağa bu yağ ile ovuyoruz. Sonra karnını ısıtılmış bir bez ile kapatıyoruz. Mümkünse bu yağdan birazda bebişe yalatıyoruz, bebek biraz büyükse bir çay kaşığı kadar içirebilirmişiz. Çok iyi geleceğini söylüyor..
bunu ağustos annelerınden çaldım.kaydirigubbakcemile3
ii canım emişiyoruz suanda seninki nasıl ?
sinir oldum haaa kaç gün önce hepsiburadada pompaa sipariş etmiştim hala hazırlanıyomuş
niye bu kadar uzanıki
Bitki uzmanı bir amca diyor ki;
Gazlı bebekleri rahatlatmak için, çörek otu yağı alıyoruz, sabah öğlen akşam karnını sağdan sola, soldan sağa bu yağ ile ovuyoruz. Sonra karnını ısıtılmış bir bez ile kapatıyoruz. Mümkünse bu yağdan birazda bebişe yalatıyoruz, bebek biraz büyükse bir çay kaşığı kadar içirebilirmişiz. Çok iyi geleceğini söylüyor..
bunu ağustos annelerınden çaldım.kaydirigubbakcemile3
ayy yok alma gıı işe yaramıyo ters etki bilem yapmış olabilir haa boncuk boncuk bakıyoebiiiiiiş işe yaramıyomu çay
tüh baya hayal kurmuştum oysa:))))))
Ben artık heç bişeye inanmiimmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kenyaa nbrr gıı özlettin nan kendiniiii Şeniz napisinnnnn???
Diloşş kızz manuel pompamı aldınn gıı:uhm:
ayy yok alma gıı işe yaramıyo ters etki bilem yapmış olabilir haa boncuk boncuk bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?