2009 Kasm Anneleri

sinir oldum haaa kaç gün önce hepsiburadada pompaa sipariş etmiştim hala hazırlanıyomuş
niye bu kadar uzanıki

ayy saat 11 de n beri uymiii anamm benim bile uykum geldi haaa uyku çayı falan işe yaramii wannaamm habarın olsun

Bitki uzmanı bir amca diyor ki;
Gazlı bebekleri rahatlatmak için, çörek otu yağı alıyoruz, sabah öğlen akşam karnını sağdan sola, soldan sağa bu yağ ile ovuyoruz. Sonra karnını ısıtılmış bir bez ile kapatıyoruz. Mümkünse bu yağdan birazda bebişe yalatıyoruz, bebek biraz büyükse bir çay kaşığı kadar içirebilirmişiz. Çok iyi geleceğini söylüyor..

bunu ağustos annelerınden çaldım.kaydirigubbakcemile3

Ben artık heç bişeye inanmiimmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ii canım emişiyoruz suanda seninki nasıl ?

kenyaa nbrr gıı özlettin nan kendiniiii Şeniz napisinnnnn???

Diloşş kızz manuel pompamı aldınn gıı:uhm:

ay allammm varya aktar artık bi tarafınnnan gülücük ne duysam gidip alıyom bu da mı yaramadı deycek bi gun o olcak :roflol::roflol::roflol:
napam gidem de alam baree
gerçi bana muskat ve acı elma yağı yaradı yani önceden hiç çıkmıdi onları kullanınca pırtlıyo zuzum

Ben artık heç bişeye inanmiimmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kenyaa nbrr gıı özlettin nan kendiniiii Şeniz napisinnnnn???

Diloşş kızz manuel pompamı aldınn gıı:uhm:

ayy iyiyim edacım yeni geldim eve annem nete girmeme uyuz oluyordu :) malum giremiyordum simdi evdeyim yalnız oldugum sürece girerim artık ama bebekle pek mümkün g,bi gorunmuyor :) hanımefendinin keyfini yapıp gelirim gene inş.
sen nasılsın ege nasıl seninkide gazlı bir bebek mi canım

cerin gıı seninki yaptı mı sonunda kakasını
hani emmiyo demişin ya kakasını yapamadıından oluyo heral gıı emzikten falan değil yaani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…