- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
canım çookkk geçmiş olsun... annelik ne tuhaf bişeymiş..ben de aşı yaptırmaya giderken çok fena oldum nerdeyse yaptırmıcam sırf ağlıycak dşye... çok saçma bi düşünce tabiki ama insanın içinden ister istemez geçiyo böle şeyler...o ağladıkça ya da bişeyden rahatsız oldukça bizim canımız ondan çok yanıyo ama bunlar hep onun iyiliği için... kalça çıkığının erken tedavisi çok önemli ne güzel erkenden farkedildi işte... ge farkedilse bir sürü ameliyat gerekiyomuş... üzülme annesi hepsi geçicek... :1hug:
elifcim biz direk ortopediye gitmiştik ultrasonda dedi bakalım ocakta gidince ne dicekler geçmiştir inşallah diyorum ben de bakalımmm :gitme:
eski kilona mı döndüüüünnnnnnn ??? gıcık nolucak :dilcikar:
ayy sorma uyuz oldum ona ... hergün top top profiterol yiyorum kg vermemek için ama gene de veriyorum dedi !!! nan ben 8 kg yı verdim 4 kg kaldı bi gram gitmiyo !! üstüne alıcam nerdeyse... aklım fikrim çikolata .....oooooooffffffffff -tatlicadiarzu-
anam sorma ben de takımı bozmıcam diye kasmaktan her dk çamaşır yıkıyorum... yakası ıslanıyo çoraba kadar çıkarıyorum manyak mıyım neyim..ben de yapmıcam daha ... karmakarış giydircem ... :lepi:
kolay gelsin dilmuhumm...çok yorma kendini.. zaten yalnızsın boşver bişey yemeseler de olur... bi çay yap yeyer... düşünsünler de gelirken kendileri getirsinler !!
canım çookkk geçmiş olsun... annelik ne tuhaf bişeymiş..ben de aşı yaptırmaya giderken çok fena oldum nerdeyse yaptırmıcam sırf ağlıycak dşye... çok saçma bi düşünce tabiki ama insanın içinden ister istemez geçiyo böle şeyler...o ağladıkça ya da bişeyden rahatsız oldukça bizim canımız ondan çok yanıyo ama bunlar hep onun iyiliği için... kalça çıkığının erken tedavisi çok önemli ne güzel erkenden farkedildi işte... ge farkedilse bir sürü ameliyat gerekiyomuş... üzülme annesi hepsi geçicek... :1hug:
kültürlü karısın wesselam vereliniortaksana tam bi tarif verem dur eksik bilgilendirmeyem bacımı kaydirigubbakcemile3
ORDİNARYUS
Türk Üniversitelerinde, en az beş yıl profesörlük yapmış, bilimsel çalışmalarıyla kendini tanıtmış öğretim üyeleri arasından seçilerek, bir kürsünün yönetimiyle görevlendirilen kimselere verilen san. (gerçi kaldırıldı emme olsun)
:roflol::roflol: bu da benden
bacım dediğin gibi ilk zamanlar bi hevess iç dış eldiven şapka görunsun görunmesin herşey uyumlu olsun deyu uğraşidim ağız bezinin kenarındaki işlemenin rengini bile ona göre seçidim ama baktım olcak gibi deel valla şimdi elime ne geçerse onu giydirip koyim kenara kaydirigubbakcemile3
yaaaa o deeeelde bu kız tümden patikli tulumlar varya hiç sevmiy onnarı kafamçokkarıştı onlardan giydirince çığlık kıyamet kopiyyy önce küçük gelio ondan sevmio dedimdi ama yok buyuklerden giydirdim gene gıcık oluyyy hanımefendiiiiiiii sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol: iyi bari azcık teselli oldum :roflol: yoksam ben ne biçim anneyim çocuğu kro gibi giydiriyorum diyip üzülüyodum sositosositoayy bende aynı iyimi
ne bulsam giydiriyom bebeye
özeniyom bööö diye kusuyo
aboww jılet mi wurduydun gıı :bende geçen sadece koltukaltımı jıletlen aldıydım :1ninca: bugünde yolunmaya teşebbüs edem diyom ama kıçım yusuf yusuf ediyii :1shok:hacı nan bacakları aldığıma şükrediyom ben
malum yerleri son zamanlar jiletle aldıydım şimdi yolunmaya cesaret edemiim gıı netcem bilmiim vallaaa
ben hiç tulum giydirmedim daha yaa :çok üzgünüm: hep bölee alt üst takımlar varya onlardan giydiriyomtulum sevmiimi özgee bak sen şu zilloşaaa
geçen egeyi görünce özendim de eşofman giydirdim
amaan bebe bi büyüdü sanki gıı onnarı giyince
tulum küçük gösteriimiş meğerr
elifcim canım geçmiş olsun Allah acil şifalar wersin yavruna :Saruboceq:selam kizlar nasilsiniz ben dünden beri cok kötüyüm
dün nisa nin kalcasindaki sorun icin ortopediye gittik, doktor korse gibi bisey verdi kizima 3 ay süreyle 24 saat hic cikarmadan takicakmis..sol kalcasi tam yerine oturmisti benim kizimin..yavrum o seyin icinde öyle rahatsiz oluyo ki dünden beri durmadan agliyo.senağlama.doktor acitmiyo dedi ayni problemi yasayanlarda acimiyo diye söylüyo ama benim icim el vermiyo o agladikca bende agliyorum onunla...senağlamaönceden altini degismek icin actigimda miziklanan kizim simdi o seyden cikip biraz rahatlicak diye seviniyo...altini acince geriniyo geriniyo bacaklarini hareket ettiriyo hemen.kukla gibi oldu hemde 3 ay kullanicak bu seyi, tek tesellim bu sekilde gececek olmasi ve sadece bizim basimiza gelmiyo olmasi..dün doktorda belki 10 aile vardi yeni dogmus yada birkac aylik kiz bebekleri ve hepsinde ayni sorun...cok zor yaa onu öyle görünce icim gidiyo sonra düsünüyorum ya ilerde topallasada ben kendimi suclu hissetsem diye onun icin simdi 3 ay bu seye katlanicaz
bu seyin tek iyi yani bacaklari birbirinden ayri oldugu icin gazini kolay cikariyokafamçokkarıştı
iste korse bunun aynisi bide sevimli olsun diye önüne smile koymuslarÇok üzgünüm çoook insan bunun icinde nasil rahat eder ki baksaniza kizarmaya hazir tavugu sise takmis gibi duruyo
anam sorma ben de takımı bozmıcam diye kasmaktan her dk çamaşır yıkıyorum... yakası ıslanıyo çoraba kadar çıkarıyorum manyak mıyım neyim..ben de yapmıcam daha ... karmakarış giydircem ... :lepi:
selam kizlar nasilsiniz ben dünden beri cok kötüyüm
dün nisa nin kalcasindaki sorun icin ortopediye gittik, doktor korse gibi bisey verdi kizima 3 ay süreyle 24 saat hic cikarmadan takicakmis..sol kalcasi tam yerine oturmisti benim kizimin..yavrum o seyin icinde öyle rahatsiz oluyo ki dünden beri durmadan agliyo.senağlama.doktor acitmiyo dedi ayni problemi yasayanlarda acimiyo diye söylüyo ama benim icim el vermiyo o agladikca bende agliyorum onunla...senağlamaönceden altini degismek icin actigimda miziklanan kizim simdi o seyden cikip biraz rahatlicak diye seviniyo...altini acince geriniyo geriniyo bacaklarini hareket ettiriyo hemen.kukla gibi oldu hemde 3 ay kullanicak bu seyi, tek tesellim bu sekilde gececek olmasi ve sadece bizim basimiza gelmiyo olmasi..dün doktorda belki 10 aile vardi yeni dogmus yada birkac aylik kiz bebekleri ve hepsinde ayni sorun...cok zor yaa onu öyle görünce icim gidiyo sonra düsünüyorum ya ilerde topallasada ben kendimi suclu hissetsem diye onun icin simdi 3 ay bu seye katlanicaz
bu seyin tek iyi yani bacaklari birbirinden ayri oldugu icin gazini kolay cikariyokafamçokkarıştı
iste korse bunun aynisi bide sevimli olsun diye önüne smile koymuslarÇok üzgünüm çoook insan bunun icinde nasil rahat eder ki baksaniza kizarmaya hazir tavugu sise takmis gibi duruyo
hee gıı göremiyodumki son zamanlaraboww jılet mi wurduydun gıı :bende geçen sadece koltukaltımı jıletlen aldıydım :1ninca: bugünde yolunmaya teşebbüs edem diyom ama kıçım yusuf yusuf ediyii :1shok:
ben hiç tulum giydirmedim daha yaa :çok üzgünüm: hep bölee alt üst takımlar varya onlardan giydiriyom
ben daha bu bebeyi hiç doktora götürmedim
bu kalça çıkıklığı için kaçıncı haftada bakıyolar
wannacımmm gidin canım ihmal etmeyinbız daha ılk ay kontrolune bıle gıtmedık.lmaz: hala randevu alıp gıdıcez ama esımın ıhmalıne gelıyo, dalıcam yakında.
gıı kartanesüüü şu senin tarife var ya ömre bedel deyu bi dizide oyni ay şöle bi suratına baktımda
gııı kendine haksızlık etmişsin onca ay onu avatarında tutarakkkk kıızımmmmm sen varyaaa ona beş basarsın bacımmmmm zemuszemus
wannacımmm gidin canım ihmal etmeyin
özellikle şu kalça olayını bak zeytinin ipek böcüünde de var
kızlarda çok oluyomuş
allah korusun hiçkimsede çıkmasın bundan sonra da
bi topice 3 tane yeter dimi amaa :sinifsinif:
zeytine çift bez falan da dememiş dr ben dedim bağla istersen diye çünkü nette baktım he öyle diyorlar onlar da tekrar gidecekler heralde 6 haftalık olunca geçer falan demiş dr.
gerçekten çok kişide olan birşey o yüzden biraz rahatlıyo insan bi tanıdıkın kızında da olmuş da şimdi 4 yaşında falan hiçbişey yok çok şükür
anam still tea dedin aklıma geldi gidem de alem bi tanee
noldu elifcim evdeki tadilat bittimi
elifcim canım geçmiş olsun Allah acil şifalar wersin yavruna :Saruboceq:
okurken çok üzüldüm resme bakınca dahada üzüldüm ama yaptığın benzetmeyede istemedende ola güldüm yaa bi yandan gülüyom bi yandan töwbe çekiyom senağlama
4 6 haftalik arasinda bakiyolar kalcasinaben daha bu bebeyi hiç doktora götürmedim
bu kalça çıkıklığı için kaçıncı haftada bakıyolar
canım gecmıs olsun. ama ılerıde daha buyuk sorun yasamaktansa sımdılık bu kadarına katlanılacak. kıyamam kuzuya.
selam kızlar nasılsınız
benim gecem gündüz gündüzler geceye karıştı yavv velet sabah 6 nda uyudu git gide uzatii saatleri kerata napacim ben uzaylı gibin oldum gece bi ben oturim mahallede haaaa sabaha kaaa nöbet başındayım
elifiiimmm canım benimm çok geçmiş olsunn nisacımaaaaa :sinifsinif: yavrum benimmm kıyamam onaa ama erkenden tedavi olsunda iyileşsin annesii :Saruboceq::Saruboceq:
diloş niye yoruyosun kendiniiiii bee aldır kocişine bişelerrr ayakta zor duruyon bide kek derdine düşmüşsüünnn :mymeka:
anamm benmi çok manyağım nan bi damla süt damlasa üstünee ben çorabından eldivenine kadar değişip yeni takım giydirimm nann delikafadulden
o sebeptendirkii sabah saatt 10dan beri egenin ütüsü yeni bittiii yaaa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
aman delilik işte benimki
aradım kocişi gelirken alcak bişeyler
ayyyy neyime güveniyosam
oğluşda durmadı bi türlü açmı acaba dedim aldım kucağıma uyudu
meğer uykusu varmı çocuğun
ayy yavrummm :mymeka: anası kek derdindeee :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?