2009 Kasm Anneleri

annelik gercekten cok tuhafmis kendimi düsünmeyi tamamen biraktim onu düsünüyorum gözlerim kan doldu uykusuzluktan ama dayanabiliyorum...aynalara bakmayali saclarim kaslarim birbirine girmis ama umrumda degilakannehir..yeterki yavrum iyi olsun...

siz ne asisi oldunuz ki bizim ilk asimiz subatta vurulucak

elifcim biz direk ortopediye gitmiştik ultrasonda dedi bakalım ocakta gidince ne dicekler geçmiştir inşallah diyorum ben de bakalımmm :gitme:

insallah gecmistir canim insallah sende bizim yasadigimiz problemi yasamazsin
zeytinin ipek böceginde de vardi ayni sorun o ne yapti acaba??
sen eski kilona mi döndünvereliniortak alkisalkisalkis
bende döndüm eski kiloma yemek yemege vaktim yokki süt yapsin diye sadece stilltee iciyorum okadar..ne olcak bu zilli uyurken ancak evle ilgileniyorum yada uyumaya calisiyorum

zeytine çift bez falan da dememiş dr ben dedim bağla istersen diye çünkü nette baktım he öyle diyorlar onlar da tekrar gidecekler heralde 6 haftalık olunca geçer falan demiş dr.
gerçekten çok kişide olan birşey o yüzden biraz rahatlıyo insan bi tanıdıkın kızında da olmuş da şimdi 4 yaşında falan hiçbişey yok çok şükür
anam still tea dedin aklıma geldi gidem de alem bi tanee
noldu elifcim evdeki tadilat bittimi

ay bacım çok alemsin
getirsinler dimi ama:))))))))))))

kültürlü karısın wesselam vereliniortak

ayy bende aynı iyimi
ne bulsam giydiriyom bebeye
özeniyom bööö diye kusuyo
:roflol::roflol::roflol: iyi bari azcık teselli oldum :roflol: yoksam ben ne biçim anneyim çocuğu kro gibi giydiriyorum diyip üzülüyodum sositososito
hacı nan bacakları aldığıma şükrediyom ben
malum yerleri son zamanlar jiletle aldıydım şimdi yolunmaya cesaret edemiim gıı netcem bilmiim vallaaa
aboww jılet mi wurduydun gıı :bende geçen sadece koltukaltımı jıletlen aldıydım :1ninca: bugünde yolunmaya teşebbüs edem diyom ama kıçım yusuf yusuf ediyii :1shok:
tulum sevmiimi özgee bak sen şu zilloşaaa
geçen egeyi görünce özendim de eşofman giydirdim
amaan bebe bi büyüdü sanki gıı onnarı giyince
tulum küçük gösteriimiş meğerr
ben hiç tulum giydirmedim daha yaa :çok üzgünüm: hep bölee alt üst takımlar varya onlardan giydiriyom
elifcim canım geçmiş olsun Allah acil şifalar wersin yavruna :Saruboceq:
okurken çok üzüldüm resme bakınca dahada üzüldüm ama yaptığın benzetmeyede istemedende ola güldüm yaa bi yandan gülüyom bi yandan töwbe çekiyom senağlama

he nan ne bulursan giydir :lepi: zira heç başedilmiyi :umursamaz:

ben daha bu bebeyi hiç doktora götürmedim
bu kalça çıkıklığı için kaçıncı haftada bakıyolar

canım gecmıs olsun. ama ılerıde daha buyuk sorun yasamaktansa sımdılık bu kadarına katlanılacak. kıyamam kuzuya.

bız daha ılk ay kontrolune bıle gıtmedık.lmaz: hala randevu alıp gıdıcez ama esımın ıhmalıne gelıyo, dalıcam yakında.

gıı kartanesüüü şu senin tarife var ya ömre bedel deyu bi dizide oyni ay şöle bi suratına baktımda
gııı kendine haksızlık etmişsin onca ay onu avatarında tutarakkkk kıızımmmmm sen varyaaa ona beş basarsın bacımmmmm zemuszemus

hee gıı göremiyodumki son zamanlar
acısı şimdi çıkacak emmee mafoldumben
cerenimom sağolsun eminönünden aldıı tulumları giydiriyom ben zaten
bodynen patikli dondan başka bişey almamışımki bebemee

ilk ay kontrolünde kalça usgsine ve işitme testine gittik biz hacı tam 1 ay dolunca
ihmal etme kuzum bak çok bebekte oluyomuş ama önlem almak lazım nolur nolmaz

bız daha ılk ay kontrolune bıle gıtmedık.lmaz: hala randevu alıp gıdıcez ama esımın ıhmalıne gelıyo, dalıcam yakında.
wannacımmm gidin canım ihmal etmeyin
özellikle şu kalça olayını bak zeytinin ipek böcüünde de var
kızlarda çok oluyomuş
allah korusun hiçkimsede çıkmasın bundan sonra da
bi topice 3 tane yeter dimi amaa :sinifsinif:

ölemi diin gıı şakkıdı
amaan zaten bihter karusunun yüzüne yakından bakınca da eele bee
biz harcanıyoz buralarda sengözlerimebaksanab

valla bende onun ıcın bır an once gıtmek ıstıyorum.:sinifsinif:

selam kızlar nasılsınız

benim gecem gündüz gündüzler geceye karıştı yavv velet sabah 6 nda uyudu git gide uzatii saatleri kerata napacim ben uzaylı gibin oldum gece bi ben oturim mahallede haaaa sabaha kaaa nöbet başındayım

evet ara sira cift bez bagliyorum dedi banada bende dedim ihmal etme diye..cok rastlanan bi hastalik rabbim korusun bebislerimizi
evde tadilat bitti bitmesinede ben daha temizlik olayini bitiremedim üstün körü yaptim incesine gecemedim camlari taktilar emme velakin hava -15 derece cikip camlari silemiyorum..burnumuzi disari uzatamiyoruz soguktan

sagol tubisim..napayim canim yaa vitrinde kizaricak tavuklar gibi duruyo..ama alisiyo galiba yavas yavas az önce bezini degisirken daha az agladi..bende durmadan bez degisiyorum ki cocuk azcik rahat etsin..

4 6 haftalik arasinda bakiyolar kalcasina

canım gecmıs olsun. ama ılerıde daha buyuk sorun yasamaktansa sımdılık bu kadarına katlanılacak. kıyamam kuzuya.

sagol canim gecicek insallah ilerde yasayacagi rahatsizligi bilse birazcikta akli erse belki katlanicak durumuna ama anlamiyo ki bebe iste

selam canim
aynen bende senin gibiyim milleti izliyorum disarlara bakiyorum gece yarilari uykum gelmesin diye..rezene versene ogluna sakinlestiriyo ben valla istemesede tikiyorum agzina ictigini iciyo icmedigini tükürüo ama yuttugu bile yeter sanirim

bebekle kek yapmak benim neyime
offf kekin dışı kuru içi sakız gibi olmuş niyeyse
ben sivrizeka niye kocişe bişeyler al gel demedimde oturdum kek yapıyom offffffff

elifiiimmm canım benimm çok geçmiş olsunn nisacımaaaaa :sinifsinif: yavrum benimmm kıyamam onaa ama erkenden tedavi olsunda iyileşsin annesii :Saruboceq::Saruboceq:
diloş niye yoruyosun kendiniiiii bee aldır kocişine bişelerrr ayakta zor duruyon bide kek derdine düşmüşsüünnn :mymeka:

anamm benmi çok manyağım nan bi damla süt damlasa üstünee ben çorabından eldivenine kadar değişip yeni takım giydirimm nann delikafadulden
o sebeptendirkii sabah saatt 10dan beri egenin ütüsü yeni bittiii yaaa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

aman delilik işte benimki
aradım kocişi gelirken alcak bişeyler
ayyyy neyime güveniyosam
oğluşda durmadı bi türlü açmı acaba dedim aldım kucağıma uyudu
meğer uykusu varmı çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…