hayırlı olsun cnmselam kızlar, biz de bugün kırklandık
sizler neler yaptınız
he falla nerden bildin gııı heeeeeççç uykusu yok gibiii allam yaaa 8 saattir uyimiii ben dayanamim ukum geldi buncaaaz nası dayanıto annamimgülcem deyü uğraşıyodur seninkii maşallah barekallaahh
maşallah özlemciimmm
ben cd ayıklıyom kız uyuyodaaa
hayırlı olsun cnm
ayy iyiyim edacım yeni geldim eve annem nete girmeme uyuz oluyordu :) malum giremiyordum simdi evdeyim yalnız oldugum sürece girerim artık ama bebekle pek mümkün g,bi gorunmuyor :) hanımefendinin keyfini yapıp gelirim gene inş.
sen nasılsın ege nasıl seninkide gazlı bir bebek mi canım
selam kızlar, biz de bugün kırklandık
sizler neler yaptınız
ay allammm varya aktar artık bi tarafınnnan gülücük ne duysam gidip alıyom bu da mı yaramadı deycek bi gun o olcak :roflol::roflol::roflol:
napam gidem de alam baree
gerçi bana muskat ve acı elma yağı yaradı yani önceden hiç çıkmıdi onları kullanınca pırtlıyo zuzum
sağol canım a.s.gazlımııı delikafadulden kolik kolikk delikafaduldendelikafadulden
hayırlısı olsun cnmm opuyorumnanaktan
he öleyim demi çok gülerunnn delikafaduldenanası kimin güler yüzlü olceek
ee gece uyuyomuş adam gıı yatırınca durmiiimi kucak mı istii illaa
ay bu kaynana beni deli edicek valla özgeynen mi uğraşam onlan mı bilmem zira benim sinir sistemim ikisini birden kaldırmiyyyyyyyyyy akannehirakannehirakannehir
ya bu emziğe taktı biliyonuz zaten hadi doktorlarda ilk üç ay vermeyin diy ya laf dinliyem dedim 2 gündür emzik vermiom ama anamı ağlatıyo yane e napam durmi ağliy deli olucuk bebe fönle sakinleşiy ay şimdide başladı açma o fönü acaip acaip icatlar çıkarma çocuğu böle şelere ver bebeyi eline o sustursun bakalım nası yapcekkk
cerin gıı seninki yaptı mı sonunda kakasını
hani emmiyo demişin ya kakasını yapamadıından oluyo heral gıı emzikten falan değil yaani
he öleyim demi çok gülerunnn delikafadulden
kucaamda dursun istiii yattıı yerde durmii bacımmm ne edem gıı kollarım koptuu haaa bide saat 2 den beri emioyaklaşık 30 dk arayla
cnm karıştı yazdıklarımm diom kii ver bebeyi eline o sustursun bakalım nası yapcekkkay bu kaynana beni deli edicek valla özgeynen mi uğraşam onlan mı bilmem zira benim sinir sistemim ikisini birden kaldırmiyyyyyyyyyy akannehirakannehirakannehir
ya bu emziğe taktı biliyonuz zaten hadi doktorlarda ilk üç ay vermeyin diy ya laf dinliyem dedim 2 gündür emzik vermiom ama anamı ağlatıyo yane e napam durmi ağliy deli olucuk bebe fönle sakinleşiy ay şimdide başladı açma o fönü acaip acaip icatlar çıkarma çocuğu böle şelere
çocuğu böle şelere ver bebeyi eline o sustursun bakalım nası yapcekkk
nan delü mannakk yarım satte bi emio süt mü kaldı e bi de dr. yasaqqladı cicim 3 saatte bir meme ver mama hiç verme dii ne edemm çocuk habire aranıo acaba gazı olduundan mı die denedim yohh ondan da diil baya baya aççkız maşallah deyin manyak karılar nazar etceniz bebelere allah korusunnn :mymeka:
bide emmezse görürsünüz o daha zor ya keşke bu da memeden ayrılmak istemese yara olup kopana kaa ağzında tutmaya razıyım yaaa :çok üzgünüm:
anaam gıı cerenimooo ben veriyom gıı emziği
anam 3. aydan sonra emzik nasıl verekmişiz sorması ayıp
almaz hem de asıl şimdi lazım emzik
baksana edoş godomanı 36 dene birden aldı hergün bi dene vercek
ver gitsin anam
ben veriyom uyuyo kendincee
düşünce ağliii
almaya çalışıyo falan bişey olmaz gııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?