2009 Kasm Anneleri

:mymeka:çok bilisi kendi baksın nan :mymeka:
bakma sen ona ver emziği ağlatma özgemiii lmaz:

:teselli: kıyamam sanaaaaa ben cerenimooo sakin ol gııııı :teselli:

:mymeka: godoman deme nan :mymeka:
40 kuruşluk emzik aldık bi umutt delikafadulden

ya bilmiom kartanem ya bide bu emerken maraz çıkartıyo ya bende napıcamı şaşırdım mafoldumben
ya kızlar dua edin valla artık emzirme seanslarım sinir harbine dönüyo :çok üzgünüm:

:Saruboceq: allahhıım inşallah öle bi emsinkii sütlerin çağlasın kuşumm :Saruboceq:
kız üzülme yetiyodur özgeciğeee o kadar az emsedee yoksa durumuuuu opuyorumnanaktan

kartganem vurma gııı çohk ağladım soonaaa mafoldumben

:teselli: ağlamaa gıı olur ölee arada :teselli:

:roflol::roflol: delüü :roflol:

benim daha 10-11 kilo fazlam var
üstüne göbek, selülit vs vs delikafadulden

:1shok: 11 mii naptın gıııı :1shok:

selam karılar benım oglan hıc ama hıc durmaz oldu 3 gundur neyı war anlamadım ya ahanda resmı bu

ay çok tatlıı doruk paşaaa

sagol muredacmm
doruk paşam benı agaclara tırmandırıyo hergun
ya bı cözsemn war

ayy naapçamm kızlar yaa bi akıl verin kollarım koptuuu ayakta salladım olmadı ana kucaanda durmuyo gazı mazı da yok çıktı ne varsa napiim ben yaaa

aynennnnnnnnn
pişik olmus bıde ya
pişiğe zeytin yağı çok iyi bacım yatarken pamıuğa sür poposuna koy öle kalsın sabah alırsın hemen solar pişikleri
ayy naapçamm kızlar yaa bi akıl verin kollarım koptuuu ayakta salladım olmadı ana kucaanda durmuyo gazı mazı da yok çıktı ne varsa napiim ben yaaa

sen fitil felan kullanıyonmu bacım varsa ver bi tane çocuğada yazık sanada

ay çıldırcam hala uyumadı uyumaya da niyeti yokk saat 11 den beri kucaamda yattıı yerde de durmıyyy hofff

:1shok: demee gıı noldu ardam sanaaaaa :1shok:

hey allahım bu oğlan beni sabahı ettirecek yine gündüz uyiii gece uyumii yaaa nasıl dönecek bunun uykuları ppöööfffffffffffffffffffff

gündüz uyutmucan ama nasıllll kaydirigubbakcemile3

ebişimm rezene yap al biberonu git odanıza karanlığa orda nenni söyle bakalıım akannehir

belki gece güzel uyur kııı
benimli gece uyumuycak bundan adım gibi eminim dün sabah 6 da uyudu düşüne biliyomusun akşam 10,30dan sabah 6 ya kadar uyumadı:1no2::1no2:

:1shok: al burdan yakkk :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…