ay bu kaynana beni deli edicek valla özgeynen mi uğraşam onlan mı bilmem zira benim sinir sistemim ikisini birden kaldırmiyyyyyyyyyy akannehirakannehirakannehir
ya bu emziğe taktı biliyonuz zaten hadi doktorlarda ilk üç ay vermeyin diy ya laf dinliyem dedim 2 gündür emzik vermiom ama anamı ağlatıyo yane e napam durmi ağliy deli olucuk bebe fönle sakinleşiy ay şimdide başladı açma o fönü acaip acaip icatlar çıkarma çocuğu böle şelere alıştırma falan :bbo:
valla az kaldı sana ne be kadın deyip kovalicam evden ayyyyyyyyyyyyyyyyklava:
dün milli olduk sonunda tizesi gene durdu durdu kendini boka buladı delü kaydirigubbakcemile3 eee bu da onun tercihi ne yapabülürümmm kaydirigubbakcemile3
ama kakasını yaptı gene cırliiii gene cırliiii allam sen sabır verr ağzı arani meme verince çatliy ağlamaktan :sinifsinif:
dili de gene pamukçuk oldu akannehir acaba bugun o yuzden mi emmek istemio hay allam şunlar bi konuşsalardı böle çişten karakter tahlili yapmak beni deli ediyoooooo :bbo: acaba aç mı altımı pis elbise mi sıktı üşüdü mü gazı mı var pamukçuktan mı ayy delircem en sonunda haaaaaaaaaa :umursamaz:
anaam gıı cerenimooo ben veriyom gıı emziği
anam 3. aydan sonra emzik nasıl verekmişiz sorması ayıp
almaz hem de asıl şimdi lazım emzik
baksana edoş godomanı 36 dene birden aldı hergün bi dene vercek
ver gitsin anam
ben veriyom uyuyo kendincee
düşünce ağliii
almaya çalışıyo falan bişey olmaz gııı
ya bilmiom kartanem ya bide bu emerken maraz çıkartıyo ya bende napıcamı şaşırdım mafoldumben
ya kızlar dua edin valla artık emzirme seanslarım sinir harbine dönüyo :çok üzgünüm:
kartganem vurma gııı çohk ağladım soonaaa mafoldumben
gıı göbek de mi sarkmamış yaa allam yarebbiiimm
nan eski kiloma döndüm emmee iğrenç bi göbeem var yumoş yumoş :1ninca:
üstüne de selülitlerim var
her doğumda ficut yenilenirmiş diiler yenilendinmi diiler
hee yenilendim
artık yeni bi göbem yeni selülitlerim yeni varislerim yani çatlaklarım
yeni memişlerim var haa bi de yeni dikiş izlerim :roflol: :roflol:
benim daha 10-11 kilo fazlam var
üstüne göbek, selülit vs vs delikafadulden
selam karılar benım oglan hıc ama hıc durmaz oldu 3 gundur neyı war anlamadım ya ahanda resmı bu
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/335516-2009-kasim-bebisleri-bugun-giydii-3.html
nan ne kıymetli bebeleriniz var koysanıza resimleriniiiiiklava: klava: boşunamı açtık bu topiciiiiiiii
yoksaa altı forma üstünü sorma gibi giydiriniz diyemi koyamıyonuz nan :dilcikar:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/335516-2009-kasim-bebisleri-bugun-giydii-3.html
nan ne kıymetli bebeleriniz var koysanıza resimleriniiiiiklava: klava: boşunamı açtık bu topiciiiiiiii
yoksaa altı forma üstünü sorma gibi giydiriniz diyemi koyamıyonuz nan :dilcikar:
heç üstüme almim bu lafı hacı zira ben resim komasını bilmim
:roflol::roflol::roflol::roflol:
eski resim koysak olmamı
heç üstüme almim bu lafı hacı zira ben resim komasını bilmim
olurr yaa seninki heç görmedik demiiiii akannehir
:mymeka: beceriksizz deliiiii:mymeka:
sendemi bilmin kıııbi de o var resim koymak bi mesele
sağol kuşum mersüolurr yaa seninki heç görmedik demiiiii akannehir
:mymeka: beceriksizz deliiiii:mymeka:
sendemi bilmin kııı
sağol kuşum mersü
edoş egenin klibine yorum yaptım hacı bakıver hele
:sinifsinif: facebooka giremiyommm deli olcamm 2 gündür açmıyooo :sinifsinif:
ay çıldırcam hala uyumadı uyumaya da niyeti yokk saat 11 den beri kucaamda yattıı yerde de durmıyyy hofff
ay çıldırcam hala uyumadı uyumaya da niyeti yokk saat 11 den beri kucaamda yattıı yerde de durmıyyy hofff
pişiğe zeytin yağı çok iyi bacım yatarken pamıuğa sür poposuna koy öle kalsın sabah alırsın hemen solar pişikleriaynennnnnnnnn
pişik olmus bıde ya
ayy naapçamm kızlar yaa bi akıl verin kollarım koptuuu ayakta salladım olmadı ana kucaanda durmuyo gazı mazı da yok çıktı ne varsa napiim ben yaaa
hey allahım bu oğlan beni sabahı ettirecek yine gündüz uyiii gece uyumii yaaa nasıl dönecek bunun uykuları ppöööfffffffffffffffffffff
ayy naapçamm kızlar yaa bi akıl verin kollarım koptuuu ayakta salladım olmadı ana kucaanda durmuyo gazı mazı da yok çıktı ne varsa napiim ben yaaa
belki gece güzel uyur kııı
benimli gece uyumuycak bundan adım gibi eminim dün sabah 6 da uyudu düşüne biliyomusun akşam 10,30dan sabah 6 ya kadar uyumadı:1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?