:1shok: demee gıı noldu ardam sanaaaaa :1shok:
gündüz uyutmucan ama nasıllll kaydirigubbakcemile3
ebişimm rezene yap al biberonu git odanıza karanlığa orda nenni söyle bakalıım akannehir
:1shok: al burdan yakkk :1shok:
cnm ateşi yok gazı kakası yok fitil nie veriimpişiğe zeytin yağı çok iyi bacım yatarken pamıuğa sür poposuna koy öle kalsın sabah alırsın hemen solar pişikleri
sen fitil felan kullanıyonmu bacım varsa ver bi tane çocuğada yazık sanada
yaptım kuzum herşey denedim yokk kucamaa alınca ii almazsam ciyak ciyakk:1shok: demee gıı noldu ardam sanaaaaa :1shok:
gündüz uyutmucan ama nasıllll kaydirigubbakcemile3
ebişimm rezene yap al biberonu git odanıza karanlığa orda nenni söyle bakalıım akannehir
:1shok: al burdan yakkk :1shok:
canım fitil sadece ateş için verimiki fitil belliki yine gazı var bence yoksa o kadar huzursuz olmazcnm ateşi yok gazı kakası yok fitil nie veriim
yaptım kuzum herşey denedim yokk kucamaa alınca ii almazsam ciyak ciyakk
buse furkancım
tam pipisinin altı
zeytınyagını surımmı pamukla uzerınemı koyım
kucagımda guuyo su an hıç uyumadı sabah berı yaaaaa
acıyo demekkı
canım fitil sadece ateş için verimiki fitil belliki yine gazı var bence yoksa o kadar huzursuz olmaz
tatlım pamuğa sür pipisini yukarı kaldır pamuğu koy sbaha kadar öle yukarda kalsın bişe olmaz iyi gelir inan ben çok çektim kızımda pişikten tek kurtarıcımdı bu metod
bide ıslak mendiller alkollü olduğu için hemen pişik yapar o yüzden kremli ıslak mendiller var onlardan kullan yada kullandığın ıslak mendilleri yıkayıp ta poposunu sil direk sürme hemen yakıyolar her değiştirmede pişik kremi kullanmanıda tavsiye ederim canım bu popolin felan hiç iyi gelmiyo söylim
ben hep ıslak pamuk dan kullandım unı nın
ama bıtınce bı kere ıslak mendıl kullandım yıkadım suda ama tam yıkanmamıs demekkı kızardı bepoanten werniş eczane pişik için denıycem bırazdan aslında abımın oglunada zeytın yagı kullandık ta
ınsalla ıyı gelır ya
ay herkesinki aynı yavv yerine koyunca basiler yaygarayı çok fena bu gazmanlar çokonuda alırım canım dert degıl napim ıyı olsunda
sabah 9 dan berı uyanılk emıyo uyuyo ama yerıne koyunca kalkıyo ya
kızlar ben kaçtım
hepinize iyi geceler a.s.
ay herkesinki aynı yavv yerine koyunca basiler yaygarayı çok fena bu gazmanlar çok
iyi geceler canımŞeniz
yok gıı gece ful uyusu sabah 9 da kalktık şimdi uyudu gene 10,30daebiş şekerim topiği sen kapıyon sen açıyon ne ayak laelaelaelaelae aziz arda yine nöbete mi dikti seni kaydirigubbakcemile3
lafımı geri alıyom hnemen geri uyandı şimcik uyudu daa banyo ettirdim masaj yaptım bebee yağıyla bakalım kaça kadar uyycakkk tabe bi de uyanınca geri kaçta uyur derdimiz varr ooff offf selocan zinco kullanmışmıydın sen?yok gıı gece ful uyusu sabah 9 da kalktık şimdi uyudu gene 10,30da
essah mı dion gııı rezene mi içirsek ne etsek nan anason daa etkili diiler emme o da bi işe yaramadı gibi gelii bağa belki de 1-2 hafta düzenli mi kullanmak lazım acaba?anaam benim kızın uyku saati geçmeye görsün imkanı yok durduramıyom gıı hep gaz sandıım şey aynı arda aziz kimin uykusuzlukmuş haa
gece 9da bize cilve yapiidi uykusu yoktu anam 10a dooru birden ağlamaya başladı gııı
uyutana kaa canımız çıktı
rezene içirdim 20 ml içti anam bir uyudu 11den 4.30a kaa daha da uyanmıyodu da ben kaldırdım gari
rezene uyutuyo heraldeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?