ya bilmiom kartanem ya bide bu emerken maraz çıkartıyo ya bende napıcamı şaşırdım mafoldumben
ya kızlar dua edin valla artık emzirme seanslarım sinir harbine dönüyo :çok üzgünüm:
ayyy uyudu nannnn İNANAMİİMM ayy uyu oğlum die sesimi nasıl yükseltmişsem dudaklarını büze büze nasıl ağladı yavruum yaaa ne kötüüm ben mafoldumben
slm fatoo naberr?selam gazman anaları nediniz bakem
heee
cerenimoo gazı varsa o zaman öle yapıyo benimki
asla almıyo ağzına cırlıyoo iki emiyo bırakıyoo heç de memeye saldırmıyo teselli falan aramii yaanii
kartganem vurma gııı çohk ağladım soonaaa mafoldumben
nan doğuyo dimekkiiigünde 3 kez sorunsuz emiyo memeye koyar komaz yapışıp cop cop emiyo başka türlü yokk hele de gündüzzzz allahımmmm sabah 8 olacak deyi tuylerim diken diken oluyoo 2 ye kadar suruyo akşamda yine o saatler 12 ye kadar ay bilmiom hofffffff hoooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kartganem vurma gııı çohk ağladım soonaaa mafoldumben
sağol bacım gidim eccük uzaniim de kendime geliim herif gelmedenn başım ağrıdı ağlmaktgan ay bi oğluşuma bakiim öpiim kokliimde eccükkk :çok üzgünüm:ayy kıyamam ben sana da buğday tanene deeee :teselli:
arada olur öle gı ağlamaaa olmasa eyi de olursa da napcan :ecrin_bebek:
sağol bacım gidim eccük uzaniim de kendime geliim herif gelmedenn başım ağrıdı ağlmaktgan ay bi oğluşuma bakiim öpiim kokliimde eccükkk :çok üzgünüm:
bugun çağlayı bende gördüm tv de sanki karu doğurmamış yaaa hayret bi olay haaaa Çok üzgünüm çoook
maşallah canım oğluşunaselam karılar benım oglan hıc ama hıc durmaz oldu 3 gundur neyı war anlamadım ya ahanda resmı bu
gıı göbek de mi sarkmamış yaa allam yarebbiiimm
nan eski kiloma döndüm emmee iğrenç bi göbeem var yumoş yumoş :1ninca:
üstüne de selülitlerim var
her doğumda ficut yenilenirmiş diiler yenilendinmi diiler
hee yenilendim
artık yeni bi göbem yeni selülitlerim yeni varislerim yani çatlaklarım
yeni memişlerim var haa bi de yeni dikiş izlerim :roflol: :roflol:
kız buse 6 aylıkken aldı bilinmianaam gıı cerenimooo ben veriyom gıı emziği
anam 3. aydan sonra emzik nasıl verekmişiz sorması ayıp
almaz hem de asıl şimdi lazım emzik
baksana edoş godomanı 36 dene birden aldı hergün bi dene vercek
ver gitsin anam
ben veriyom uyuyo kendincee
düşünce ağliii
almaya çalışıyo falan bişey olmaz gııı
sen mankenmisin nan çatlak karu neyini kıskanin hacı onun mesleği gereği öle olmak zorunda taaammmmıııgıı göbek de mi sarkmamış yaa allam yarebbiiimm
nan eski kiloma döndüm emmee iğrenç bi göbeem var yumoş yumoş :1ninca:
üstüne de selülitlerim var
her doğumda ficut yenilenirmiş diiler yenilendinmi diiler
hee yenilendim
artık yeni bi göbem yeni selülitlerim yeni varislerim yani çatlaklarım
yeni memişlerim var haa bi de yeni dikiş izlerim :roflol: :roflol:
iyidir ne olsun ebişim akşam oldu benimde tüyler dikili havaya korkim artık gecelerden:1no2:slm fatoo naberr?
maşallah canım oğluşuna
ay bu kaynana beni deli edicek valla özgeynen mi uğraşam onlan mı bilmem zira benim sinir sistemim ikisini birden kaldırmiyyyyyyyyyy akannehirakannehirakannehir
ya bu emziğe taktı biliyonuz zaten hadi doktorlarda ilk üç ay vermeyin diy ya laf dinliyem dedim 2 gündür emzik vermiom ama anamı ağlatıyo yane e napam durmi ağliy deli olucuk bebe fönle sakinleşiy ay şimdide başladı açma o fönü acaip acaip icatlar çıkarma çocuğu böle şelere alıştırma falan :bbo:
valla az kaldı sana ne be kadın deyip kovalicam evden ayyyyyyyyyyyyyyyyklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?