2009 Kasm Anneleri

ya bilmiom kartanem ya bide bu emerken maraz çıkartıyo ya bende napıcamı şaşırdım mafoldumben
ya kızlar dua edin valla artık emzirme seanslarım sinir harbine dönüyo :çok üzgünüm:

anacım benimki aynısını uykusu olunca ya da gazı olunca yapiii

cerenimoo gazı varsa o zaman öle yapıyo benimki
asla almıyo ağzına cırlıyoo iki emiyo bırakıyoo heç de memeye saldırmıyo teselli falan aramii yaanii

günde 3 kez sorunsuz emiyo memeye koyar komaz yapışıp cop cop emiyo başka türlü yokk hele de gündüzzzz allahımmmm sabah 8 olacak deyi tuylerim diken diken oluyoo 2 ye kadar suruyo akşamda yine o saatler 12 ye kadar ay bilmiom hofffffff hoooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

nan doğuyo dimekkiii
takma kafana 1 ayda 1 kilo aldı demiinmi
daha nolsun gııı üzülmee
hem emzikten olsa hiç emmez
kartganem vurma gııı çohk ağladım soonaaa mafoldumben

kıyamam kıızz ağlamaa anaam

ayy kıyamam ben sana da buğday tanene deeee :teselli:
arada olur öle gı ağlamaaa olmasa eyi de olursa da napcan :ecrin_bebek:
sağol bacım gidim eccük uzaniim de kendime geliim herif gelmedenn başım ağrıdı ağlmaktgan ay bi oğluşuma bakiim öpiim kokliimde eccükkk :çok üzgünüm:

bugun çağlayı bende gördüm tv de sanki karu doğurmamış yaaa hayret bi olay haaaa Çok üzgünüm çoook

bugun çağlayı bende gördüm tv de sanki karu doğurmamış yaaa hayret bi olay haaaa Çok üzgünüm çoook

gıı göbek de mi sarkmamış yaa allam yarebbiiimm
nan eski kiloma döndüm emmee iğrenç bi göbeem var yumoş yumoş :1ninca:
üstüne de selülitlerim var

her doğumda ficut yenilenirmiş diiler yenilendinmi diiler
hee yenilendim
artık yeni bi göbem yeni selülitlerim yeni varislerim yani çatlaklarım
yeni memişlerim var haa bi de yeni dikiş izlerim :roflol: :roflol:

selam karılar benım oglan hıc ama hıc durmaz oldu 3 gundur neyı war anlamadım ya ahanda resmı bu

:roflol::roflol:

kız buse 6 aylıkken aldı bilinmi
ne zaman alacakları belli olmi hacı ama çok rahat emzik alınca
sen mankenmisin nan çatlak karu neyini kıskanin hacı onun mesleği gereği öle olmak zorunda taaammmmııı
slm fatoo naberr?
iyidir ne olsun ebişim akşam oldu benimde tüyler dikili havaya korkim artık gecelerden:1no2:

kız sen kaynana bakma nan ver emziği bebeye ağlatma aaaaaa omu uğraşi onlan onun zamanındaki gibi değil bu zamandaki bebeler öle ha deyince durmiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…