selam karular nasılsınız nediniz bebeler nedi benimki şimcik babasının kucağında uyiii bu gece telef edecek beni yine kerata geceyi gündüz gündüzü gece yapmış yavvvv
kız cerinözge durumu nasıl gzmanlık var mı ondada
nan yağız efendi uyumuyo aaaaa
sinirlerim çok bozuk
bebek uyumuyo
kociş hergün erkenden uyuyo,
ben çok sıkıldım artık
çok yoruldum
yalnızlıktan bunaldım
Günaydın kızlar size önemli bişey sorucam benim kırkımın çıkmasına 3 gün kaldıı kanamam bittiydi dün resmen adet kanı gibi yoğun kanamam oldu ben sezeryan olmuştum sizde de böyle bişey oldumu 40 çıkınca kanama bittimi lütfen sorumu es geçmeyin kızlar
canım günaydınn
ben normal yaptım öyle bi durum olmadı ama karazeytin sezeryan olmuştu onda da böle olmuş sanırsam parça gibi bişi gelmiş 43.gunum hala kanamam var diydi :uhm:
sağol canım benim gibi olan var yani
günaydın cnm kıss o ninnileri açamadım ben açilmiiikimsecikler yok gece uyumayan bebeler şimdi fos fos uyuy galba :ecrin_bebek:
benim cücüğüm bu gece emmek için uyandıktan sora baya bi uğraştırdı beni ayhhh düzenleri falan yok bunnarın anacım her an herşeye hazır olmalııı şimdi ninnisini açtım uyudi kaydirigubbakcemile2 allahım şu gerzek fön sesinden kurtuldum gabaaa delikafadulden
k.valdem olabilir dediidi bana 40 başı diilermişşGünaydın kızlar size önemli bişey sorucam benim kırkımın çıkmasına 3 gün kaldıı kanamam bittiydi dün resmen adet kanı gibi yoğun kanamam oldu ben sezeryan olmuştum sizde de böyle bişey oldumu 40 çıkınca kanama bittimi lütfen sorumu es geçmeyin kızlar
valla biz de aynıyız cnmm saatlrmiz bile aynı fallakızlaaaaaaar günaydın..a.s.
benim oğluşda durmuyo yaa.oynatmama az kaldı.gündüzleri uymuyo.10-15dk azcık dalıyo oda sallarsak.sonra yırtınıyo.totosunu açrsak susuyo velet.kapattıkmı bezi gene başlıyo.
gecede genelde 3ekadar uyuyo.sonra öğlene kadar hiç durmuyo.delürcem fallaaaaa-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?