2009 Kasm Anneleri

abooow bu darsea hepimizi biliyiiii yaaaa
demek uzun zamandır hayranımızmış haakaydirigubbakcemile3

yeni evime taşındım annemlere yakın bir yerde ufak tefek yerleştirme işleri kaldı onları halledip haftaya geçeceğim inş.
hayırlı olsun canım

ben burdayıııııııııııııııııım

opuyorumnanaktan

ay alemsin
yalattın haaa ay yerim o diliiiiiii

he yaa hiç sevmedi suratı bi gorsen buda ne boyle der gibi kuscaktı valla agızlarının tadı da varmıs kaydirigubbakcemile3

bizde senin kocişin günahını alidik gııı kaydirigubbakcemile3 baksana misafirler birbir döküldüüü lmaz:
heee yaaa ama heran gelebilir benim kociş
pcnin başında çok kalınca ne diyor senin gacılar yine diyor:roflol:
itek hayırlı olsun gıııı güle güle oturr cnmm :Saruboceq:

teşekkürler tatlııımopuyorumnanaktan
anneme çok yakın evim artık bende kenya gibi anamdan çıkmam hee:roflol:

ben gidemiyom artık :çok üzgünüm:

benimkide ne oldu ne gülüyon ne var bu kaa komik diiyyyy :roflol::roflol::roflol:
çıkma gıı çıkma 2 bebeleeee süprizzzzzsüprizzzzz

kızlar bebek arabası alcam hangisi iyi

vallaa ben daha almadım ama chicco liteway düşünüyom.

benimkide ne oldu ne gülüyon ne var bu kaa komik diiyyyy :roflol::roflol::roflol:

bende yaza alam diyodum ama dışarı çıkar az gezerim gıı evde patladım

bende yaza alam diyodum ama dışarı çıkar az gezerim gıı evde patladım

heee gıı bende öle dedim almadım şimci çok pişmanım hacııı :1ninca: burda sanki kış oluyo gibi yaza alam dedim yaaa :kedi: şimdilik kanguru aldım bakalım onla çıkarız.oto koltuğunu arabaya bağladım çok eyi oldu tamamen yatık duruyo çok içime sindi zemuszemus oto koltundan alır kanguruya koyarun gezerün diyim gıı sende olmadı kanguru alll kaydirigubbakcemile5

itekimm byby cnnmmmm opuyorumnanaktan

slm hatunlar benim bebe uykusuzluktan çatlayacak şimdi gözlerini kaptı ben bırakmıyom uymasını saat 9 da uyutam dedim uykusu düzene girsin

slm hatunlar benim bebe uykusuzluktan çatlayacak şimdi gözlerini kaptı ben bırakmıyom uymasını saat 9 da uyutam dedim uykusu düzene girsin

allah seni naapmasın gıı bebe uyumuyo diyin hemide uyutmuyonmuu kaydirigubbakcemile3 bunların düzeni olmaz yaremcim dahaaa bırak uyusun şimdi hepten uyumazsaa allah korusuunnn :Saruboceq:

allah seni naapmasın gıı bebe uyumuyo diyin hemide uyutmuyonmuu kaydirigubbakcemile3 bunların düzeni olmaz yaremcim dahaaa bırak uyusun şimdi hepten uyumazsaa allah korusuunnn :Saruboceq:

bir kıvranıyo ki uyumak için şimdi uyutsam yine kalkar gece 3 nöbetine diker beni

kız buradada kar yağıyo gece ama gündüz eriyo öyle kış çok değil şükür
battaniyeye sarar yatırırım içine
çatladım evde yürümeyi özledim sokaklarda valla
kanguru iyi olurmu gıı ağırlaşıyolar artık kopar sırtımız

ay pc nin başında deli gibi gülünce eminim çok komik duruyoruzdur delikafadulden
naaaaaaaaannn çakma godoşşş gene ne alisinnnnnnnnn link ver nannnnnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…