maşallah beyzayaaortalığı karıştırma nan:mymeka:
benimde heri akşam ele geçiriyi pcyi kafamçokkarıştı tarlalarını ekip biçiyii :roflol:
benimkide akşamdan beri yapamadıydı zabah arkadaşlan telefonla konuşurken bi yaptı ama ne yapış :roflol: arkadaş dedi o ne sesiydi :roflol: malum beline kadar zıçmıştı :sinifsinif:
benim herif yemin ettirdi kızımın fotosunu koyma internete diyee :sinifsinif: sankim çok güzel kızı warda nazar değcek diye korkuyoo mannak :sinifsinif:
bak benim anamda öle dedi bu bebenin boyu uzun dedihatun doğru teşhiste bulunmuş dimekki :lepi:
benimkininde kaydirigubbakcemile5
hani ben buralarda ağlanıp duruyodum yaa benim bebem küççük benim bebemin boyu kısa diyee :sinifsinif: benim kız bi doğdu 3380gr kilosu 52 cm boyuyduhadi kilosuna inandımda boyuna inanmadıydım ewe geldim ölçtüm doğru çıktıydı :roflol: anası bodur babası bodur ama benim kızım selwi boylu olcek :lepi:
akannehiraaabbaaoowwwwww delikafadulden
maşallah beyzayaa
gıı ben kaldıremmi fotoyu nazar değmesin sonraa
nazar ışınları kablolardan nasıl geçek gıı kaydirigubbakcemile3
akannehir
nan kenyaa bak erenimomun tavsiyesi ben hep yapıoomm
kök zencefili kaynat kaynayınca içine ıhlamır at 5 dk demle iç
gribe ii geliyoo fallaaa hemi süt de yapıooo
sağol canım azda olsa almaya başladı nihayetgecmiş olsun canım olsun almaya baslamıs yaa
iyi bende evime gectim ama hala gelen giden oluyo valla
gelenler bi daha geliyo bi annemde geldiler bide bana geliyolar ne alakaysa
canım zeytinyağını yalatmaben bebişime eccük zeytinyagı yalattım hala kaka yapmadı yaaa
maşallah canım hep böyle devam eder inş.canım bebiş 3800 dogdu kilolu başlayınca ister isteme zdikkat ettim hamilelilkte bide yapı tabiii ben hamşilelikte hiğç yaglı yemedim şimdide dikkat ediyom ama sütüm bol yetiyo velede kilo alımı iyiydi bolca komposto içiyorum ve meyve tüketiyorum bol bol....oda arttırıyo baya....
ayy dikkat et hemen bitki çayları felan iççsanırım grip oluyorum sabahtan beri burnum cok kötü
Allahım inş. olmam yaaa
selam şekerler nasılsınız
aman kızlar yaa ben çok uykusuzum bu gece hiç uyumadan sabahı ettim gözlerimden uyku akii yaaa
akşam 11 den sabah 9 a kadar uyumadı yavvv nasıl dayandı o kadar ben bittim o bitmedi tabe gündüz uyiii gece uyumii velet
ay bu ağlama krizleri beni bitirdi artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ben geldiiiimmmm
sağol canım azda olsa almaya başladı nihayet
bana daha doğru düzgün kimse gelmedi
bide kaynanam heryer sürüklerdi beni
hanii düğününe cenazesine evine gittiğim hiç bi akrabaları gelmedi
bi sürü misafir gelir erkekler olduğunda seni çocuğun odasına alırız olmazsa diyolardı bende bekliyodum amakimsecikler gelmedi CADIARZU
canım zeytinyağını yalatma
altını aç azcık poposunun deliğinin etrafına felan sürüver
walla öle canım yaaa şimdi annemdeyim eve gidince ne yapacağım bilmiyorumitek naber? 2 çocukla hayat dahada uğraştırıcıdır bacım. kolay gele
yok yaaaa nazar değecek hiçbir yeri yok karacık birşey vallayalancııı
nazar değcek diye mi öle diin gıı
ayyy bizimkide öleeee hatta emerken elimden bile tutuyor:asigim:kızlar bebişlerinize baktım. hepsi harika. allam ne güzeller ya. agucuklar gugucuklar bşladımı.? bizimki bazen birden bi vaaaav çekiyo. dayanamıyom yiyesim geliyo
hoşgeldiiiinnn napin haciiiii
hane senin bebeyi göremedim ben varmı resmi kıııı
walla bizim eksik olmadı daha halada gelecek bi yıgın insan var yaa
mevlütte geldi bide cok insan haa bitti derken birsürü insan cıkıyo gene
ayyy sırtım cok agrıyo yoruluyorum bebişle ilgileniyorum bide misafir ööööööööö geldi valla azcık ara verseler olmuyo sanki :))
bende yalatmıcaktım ama hala yapamadı ilk defa oldu böle bişi yediğim bişiden etkilendi herhalde popoyada süreyim bari
cnm ben 1 çay kaşıı z.yağı içiriomm çörek otu yağı da süper oliiiben bebişime eccük zeytinyagı yalattım hala kaka yapmadı yaaa
sağol canımmmopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:
gııı beraya yaşlı gösteriiyy didi buuuu abuuu lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
van a tayini çıkan bi arkadaş var dı. o gelmiyo mu artıkın
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyyyhhh koptum eniştede az pislük deel haaa ortaya komuş lafı beğenisen al hesaabııııı delikafadulden
hani ben buralarda ağlanıp duruyodum yaa benim bebem küççük benim bebemin boyu kısa diyee :sinifsinif: benim kız bi doğdu 3380gr kilosu 52 cm boyuyduhadi kilosuna inandımda boyuna inanmadıydım ewe geldim ölçtüm doğru çıktıydı :roflol: anası bodur babası bodur ama benim kızım selwi boylu olcek :lepi:
selam şekerler nasılsınız
aman kızlar yaa ben çok uykusuzum bu gece hiç uyumadan sabahı ettim gözlerimden uyku akii yaaa
akşam 11 den sabah 9 a kadar uyumadı yavvv nasıl dayandı o kadar ben bittim o bitmedi tabe gündüz uyiii gece uyumii velet
ay bu ağlama krizleri beni bitirdi artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
gel gıı gelll falla kocişi ikna etsem hemn taşınak diomm emme du bakammm keklik tarafında bi ev bakıyoz
k.valderm bakcekk
yapak valla gıııı paçozluk bana da yettii
dövverün haaa
slm cnm nabr
gel gııı kısır yapem szeee
eveeeeeet bende atlattım geçen haftaslm karılaaarrrrr delikafaduldendelikafadulden
nbr bakiimm bensiz napisiniz bu kadar kalabalıkk delikafadulden
uniiii alttan bakıyo cnm ben atlattımm -tatlicadiarzu-
ayy aynı şeyi hergün diyom bendeallam biri kaka yapınca sevincen diceklerdi de ben de inanacaduum kaydirigubbakcemile3
aa nerde kalıyon annende misin yeni bi eve mi tasınacaksın
van a tayini çıkan bi arkadaş var dı. o gelmiyo mu artıkın
opuyorumnanaktandilmuh girdi bugun bi ara oğlunun uyumadığını söledi gitti
garibim kocasıda yoğun çalişiiyy
ben bebişime eccük zeytinyagı yalattım hala kaka yapmadı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?