2009 Kasm Anneleri

bir kıvranıyo ki uyumak için şimdi uyutsam yine kalkar gece 3 nöbetine diker beni

uyut gııı bşde kaçarsa uykusu hepten yanarsıınn :sinifsinif:

ne bilem gıı olur dahaa nan benm oğlan çiçko deel şükürrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
al bişelerde çık valla diloşş ben bilem sıkılıyom seni düşününce bebeeeemmm Şeniz

ay pc nin başında deli gibi gülünce eminim çok komik duruyoruzdur delikafadulden
naaaaaaaaannn çakma godoşşş gene ne alisinnnnnnnnn link ver nannnnnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:

almim gıı bişeeee delikafadulden alaamam hacı bu aralar bişeee alcak yerlerim nasır olduuuu :roflol::roflol:

kızlar acil cvp verin kk çıkıyom şimdi patlamış mısır gaz yapar mı

yok nann daha nelerrrr laelaelaelaelae

he bacım patladım valla
egecik kaç kilo canım

diloş gı ben gittim dün burdaki lcw de bişecik kalmamış :sinifsinif: sinir oldum heeeeeeee

hee gıı güzel demi bu arabaa ben yakından görmedim emme burdan bakınca pek gözell sırnaşık şey

diloş gı ben gittim dün burdaki lcw de bişecik kalmamış :sinifsinif: sinir oldum heeeeeeee

hee gıı güzel demi bu arabaa ben yakından görmedim emme burdan bakınca pek gözell sırnaşık şey

bende bakayım yarın belki vardır bişeyler
en azından ümit ediyorum
eşofman falan alayım diyom kendime
bebişimede bakayım bişeyler herşeyi küçülüyo artık
çoğu şeyi olmuyo

ben bide diyom mağazadan bakayım yakından içime sinsin istiyom umarım netteki gibi çıkar

öle yap cnm mağazadan bak gene netten alırsın nette daha ucuz bulunuyoo :lepi:

benim oğlumunda herşeyi küçüldü kızz :sinifsinif: biçok şeyi kaldırdım hele patikli tulumlar boyan kaybettiii :sinifsinif:

öle yap cnm mağazadan bak gene netten alırsın nette daha ucuz bulunuyoo :lepi:

benim oğlumunda herşeyi küçüldü kızz :sinifsinif: biçok şeyi kaldırdım hele patikli tulumlar boyan kaybettiii :sinifsinif:

evet edoş yaa tulumlar olmuyo artık
bacağını uzatamıyo
benim aldıklarım ya küçüldü ya büyük geliyo ortasını bulamamışım:)))

lcw de bayram öncesinden beri indirim var bişicik kalmamıştırrrrr ben pantolon kazak falan aldımdı ama pazar yeri gibiydiiiiii

selam karılar ben geldım
ama sız benı gormemısınız kanımca
oglumun kakasında lokosıt cıktı yanı enfeksıyon
dunden berı ıkındı agladı garıım daha yenı zorla uyudu
emıyo sureklı ama uyumuyo
ınsallah duzelır
antıbıyotık werdı 29 gunlukbebeme ya

lcw de bayram öncesinden beri indirim var bişicik kalmamıştırrrrr ben pantolon kazak falan aldımdı ama pazar yeri gibiydiiiiii

anaaaaam benim daha yeni haberinm oldu iyimi
hiçbişey kalmamıştır kesin
ama yinede şansımı deneyeyim
kız baya ucuzmuydu bari
hani deysin gittiğime bebeyle

anaaaaam benim daha yeni haberinm oldu iyimi
hiçbişey kalmamıştır kesin
ama yinede şansımı deneyeyim
kız baya ucuzmuydu bari
hani deysin gittiğime bebeyle

valla o kaa ayılıp bayılcak kadar ucuz deeldi normal 4 parça şey aldım 110 tl tuttuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…