ya arkadaşlar bebeğimin yanında bilgisayar kullanıyom. sakıncalı biliyom ama siz nasıl yapıyorsunuz
canım ne nisbetii yavvv emin olun hepiniz benden zayıfsınızdır zira 86 ile hamile kalım 92 ile bitirdim benim daha çooook zayıflkamam lazım süt olsun diye öyle çok bile yiyemiyom napem.....:gitme::gitme:
ya arkadaşlar bebeğimin yanında bilgisayar kullanıyom. sakıncalı biliyom ama siz nasıl yapıyorsunuz
inanmassın gııı 59 cmdii 50 doğduyduu
kenyamm ben de sadece günde 1 sat yürüyerek 3 ayda 15 kg verdim ama şimdi yürüyemiyom ki oğlumu kime emanet edem gıııcok ciddiyim aksamları 1 saat tempolu yürüyordu kadını iki ay sonra gordum tanıyamadım ben gordukten sonrada daha zayıflamıstı
bende 1 yıl gibi uzun bir sürede 63 kilodan 49 kiloya düşmüş biri olarak sana önerilerde bulunurdum ama emzirirken cok zor uygulamak
yalnız 6 kilosunu 1 ayda vermiştim haftanın 3 gunu 2.5 saat sporla
greyfurt ve portakal suyu peynir kocaaa bir tabak salata arada bir tatlı ekmek hiç yemedim nerdeyse ne yesem hep azıcık yiyordum ve sonuc mükemmeldi hayatımda hiç 49 kilo olmamıstım ki benim ideal kilom 55 tir yavas yavas gene vericem ama suan deil
bende 40 gun agzıma süt değirmedim simdi gunde iki bardak içiyorum
benimki bugun hiç kaka yapmadı 4 gozle bekliyorum kıvranıp duruyo
dilmuh mu aslında o hep burdadır emme böön nedense yohh hayırdır inşallahhvan a tayini çıkan bi arkadaş var dı. o gelmiyo mu artıkın
slm canım bebiş kilo almıyodu ama neyse başladı almayaasebam nasılsın canım gorusemedik senle bebiş nasıl
kayınvalden hiç düşmemiş formdan herhalde :)
evet tutmazmı hatta tam ben bu yazıdan alıntı yaptığımda başlamıştıyaa benim bebgimi cok hıckırık tutuyo sizinkilerede oluyo mu
hiç alakası yok bence midesini büyütüyor der bazılarıdabebişlerin gazı tam çıkarılmayınca hçkırık tutuyomuş. bende internetin yalancısıyım
hayyyyyy maşallahhh subhanallahhh nazarlar gözler değmesinnnnnnnnözgeden kısa doğmuş emme sollamış hemide ne sollamaaaaa delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benim cingöz 51 doğdu 56 olduydu alkisalkisalkis
ben annamadım zati hacı inanmadım evde ölçtüm bi daa dooru çıktı vallaa
babası seneye seni geçer dii :roflol:
aa ne güzel heeeç kilo almamışsın nerdeyse bebişn kaç kilo doğdu pekiiicanım ne nisbetii yavvv emin olun hepiniz benden zayıfsınızdır zira 86 ile hamile kalım 92 ile bitirdim benim daha çooook zayıflkamam lazım süt olsun diye öyle çok bile yiyemiyom napem.....:gitme::gitme:
ee şu anda hepimiz bilg. başında olduğumuza göre hepimiz kullanıyoruz nerdeyseburdaki arkadaşlardan kullanmayan yoktur canım malesef ....zira cep telefonlarımız bile yeter veletlere napalımmm......:kedi::kedi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyyyyhhh koptum eniştede az pislük deel haaa ortaya komuş lafı beğenisen al hesaabııııı delikafadulden
haklısın canımkenyamm ben de sadece günde 1 sat yürüyerek 3 ayda 15 kg verdim ama şimdi yürüyemiyom ki oğlumu kime emanet edem gııı
dilmuh mu aslında o hep burdadır emme böön nedense yohh hayırdır inşallahh
slm canım bebiş kilo almıyodu ama neyse başladı almaya
sürekli onunla uğraştım dr dr gezdik sonunda adanada bi dr da karar kıldık
kaynanama gelince evet heeeeç düşmedi formundan
ama böyle giderse bi gün fena patlayacam yaaaa hayırlısı
sen napıyosun asya kızımız da kocaman olmuş maşallah
darısıda benim oğluşaaa olur inşallah
evet tutmazmı hatta tam ben bu yazıdan alıntı yaptığımda başlamıştı
ondan sonrada ağladı emzireyim felan derken anca yazabildim kaydirigubbakcemile3
hiç alakası yok bence midesini büyütüyor der bazılarıda
ortalığı karıştırma nan:mymeka::roflol::roflol::roflol:
gııı beraya yaşlı gösteriiyy didi buuuu abuuu lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
benimde heri akşam ele geçiriyi pcyi kafamçokkarıştı tarlalarını ekip biçiyii :roflol:akşama blgisayar zaten kocikimin
benimkide akşamdan beri yapamadıydı zabah arkadaşlan telefonla konuşurken bi yaptı ama ne yapış :roflol: arkadaş dedi o ne sesiydi :roflol: malum beline kadar zıçmıştı :sinifsinif:iyi canım emişiyoruz kaka yapmadı ilk defa bugun canım sıkılıyo ona
40 gun içinde bebeler cok cabuk buyurmus masallah
senin bebeyi goremedik yada ben mi gormedim
bak benim anamda öle dedi bu bebenin boyu uzun dedianaam fotoda öle çıkmış gıı yoksam 1 ayda 1 kilo aldıydı şimdi kaç bilmiim ama boyu çok uzadı
benimkininde kaydirigubbakcemile5yaa benim bebgimi cok hıckırık tutuyo sizinkilerede oluyo mu
inanmassın gııı 59 cmdii 50 doğduyduu
aa ne güzel heeeç kilo almamışsın nerdeyse bebişn kaç kilo doğdu pekiii
ayy bende 20 kilo aldım 12 si gitti geriye kaldı 8 ayy söylemesi bile zor
amaa ne yapam oğlum sağlıklı olsunda başka bişe istemiyommm
ee şu anda hepimiz bilg. başında olduğumuza göre hepimiz kullanıyoruz nerdeyse
hatta ben emzirirken bile geziyom buralarda
zararı var tabii ama reyhanın dediği gibi cep telefonu yeter hatta televizyon bile zararlı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sorma gıı
şu beray eccük dile gelsin zati beni şamaroğlanına çevircek bunnar gıı
beray ters ters bakıncca korkma kızım korkma anne o kötü bişey diil dii :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?